:: :: Ne,ne labude,ovo je bio pokusaj da ti se otvore oci(ocigledno bezuspesan) :: :: Inace covek ima iskustva(i svoju firmu),a covek koga si prozvao sa smederevcem je jedan od jacih servisera u nas :: :: Te fore sa adminima zajebi u startu,jer nije ti ovo bench,hwg,itd.. :: :: A ovo MOJA TEMA je tek za oskara.LOL : :: :: :: Lala 4ever!
VMARC za onoliko koliko sam ga ja skapirao lik je totalna flegma..Uopste se nije iznervirao vec ti nisi shvatio peontu njegovog posta a ne samo ti vec 90% forumasa slicnog mentalnog sklopa ne kapira..Samo malo sijalice treba da se ukljuce da ne rade non stop na 60w kad su vec od 100w :)
Opusteno. Kao sto ti rece Ishmerish, covek koga si prozvao je lemio ISA Bridge Raisere na 286icama, kada si ti verovatno rodjen (shodino tvom pisanju rekao bih da nemas vise od 17 godina). Mesecno kroz njegov servis prodje barem 10 jacih kartica od te 5750. Provereno znam da je kroz njegove ruke proslo toliko egzoticnih komponenti, za koje sumnjam da si ikada i cuo. E kada takvom coveku, koji ti je pri tom zargonskim recnikom pokusao da ti pomogne, odgovoris retorickim pitanjem koji za insinuaciju ima pozadinu u obliku pitanja: `Ko si ti da mi sta pricas`, onda ti postane jasno da si ispao veoma glup, mozda u blazem obliku receno retardirano bezobrazan. E sad, sto ti tako sa svojim jedva dvocifrenim brojem postova, mozes da se obratis nekome sa svojih 1000+, to vec i nije tvoj problem, to je generalno problem PC Berze, pa nebih dalje o tome. Eto, ja ti zaista zelim srecu da nadjes to sto trazis, i ne samo to, vec i sve ostalo .) A ako si raspolozen i punoletan, mozemo i negde na pivo :) Ae...
:: :: Ne,ne labude,ovo je bio pokusaj da ti se otvore oci(ocigledno bezuspesan) :: :: Inace covek ima iskustva(i svoju firmu),a covek koga si prozvao sa smederevcem je jedan od jacih servisera u nas :: :: Te fore sa adminima zajebi u startu,jer nije ti ovo bench,hwg,itd.. :: :: A ovo MOJA TEMA je tek za oskara.LOL :
Zasto bi neko otvarao nekome oci ko zna sta hoce??? Ako covek hoce pasivnu kartu,kazi mu gde moze da je kupi,ako ne nema potrebe postovati... Da je pitao:`koju 5750 da kupim?` pa da mu neko kaze nemoj pasivnu to je skroz OK...Ali onda bi mu rekli `nemoj 5750 nego uzmi 5770`,pa bi onda bilo `ipak uzmi 5850` i onda na kraju bi svi dosli do zakljucka da treba da ceka Fermi jer ce za par meseci pasti cene o covek nista ne bi kupio i otisao bi zbunjen...Klasika.
Ja znam masu ljudi koji uzimaju pasivne karte...Ne volim ih ni ja,ali to nema veze sa njegovim pitanjem...
Na ovom forumu da covek pita gde moze da kupi hleb rekli bi mu da kupi puter kuflu....Ili da ceka da se pojavi Fermi....Tada ce pasti i cene belog brasna.
@maximus1 Dobio si odgovor u WinWin-u je bilo...Ne znam da li je jos uvek ima.
Ozbiljno me zanima gde ima da se kupi ona kartica. Ne zelim nikoga da vredjam ovde, ali ljudi napisasmo 2 stranice a niko ne rece neki predlog u vezi teme. A to sto nemam 2000 postova kao ti je samo zbog toga sto imam da radim pametnijih stvari u zivotu.
.. :: :: Na ovom forumu da covek pita gde moze da kupi hleb rekli bi mu da kupi puter kuflu....Ili da ceka da se pojavi Fermi....Tada ce pasti i cene belog brasna :: :: :: DaSickSystem ::
:: :: :: :: :: Ne,ne labude,ovo je bio pokusaj da ti se otvore oci(ocigledno bezuspesan) :: :: :: :: Inace covek ima iskustva(i svoju firmu),a covek koga si prozvao sa smederevcem je jedan od jacih servisera u nas :: :: :: :: Te fore sa adminima zajebi u startu,jer nije ti ovo bench,hwg,itd.. :: :: :: :: A ovo MOJA TEMA je tek za oskara.LOL : :: :: Zasto bi neko otvarao nekome oci ko zna sta hoce??? :: Ako covek hoce pasivnu kartu,kazi mu gde moze da je kupi,ako ne nema potrebe postovati.. :: Da je pitao:`koju 5750 da kupim?` pa da mu neko kaze nemoj pasivnu to je skroz OK...Ali onda bi mu rekli `nemoj 5750 nego uzmi 5770`,pa bi onda bilo `ipak uzmi 5850` i onda na kraju bi svi dosli do zakljucka da treba da ceka Fermi jer ce za par meseci pasti cene o covek nista ne bi kupio i otisao bi zbunjen...Klasika :: :: Ja znam masu ljudi koji uzimaju pasivne karte...Ne volim ih ni ja,ali to nema veze sa njegovim pitanjem.. :: :: Na ovom forumu da covek pita gde moze da kupi hleb rekli bi mu da kupi puter kuflu....Ili da ceka da se pojavi Fermi....Tada ce pasti i cene belog brasna :: :: @maximus :: Dobio si odgovor u WinWin-u je bilo...Ne znam da li je jos uvek ima :: :: :: DaSickSystem :: Samo bih da ti se zahvalim sto si napisao ovih par reci, izgleda da si jedan od retkih ovde koji je shvatio temu. Pogledacu u Win Winu...
Pa u kom delu sam komentarisao kartu,moj post je bio vezan za njegove off topic postove.
DSS sto se mene tice moze da uzme i 10kg trotila,strpa u kuciste,kresne,i iskoristi lomacu da upali cigaru(ako mu je to cef).Medjutim kada neko postavi temu o profi upotrebi racunara,pa te napusi zbog toga sto si metaforom pokausao da mu predocis nesto,verujem da ce stvari drugacije da ti izgledaju.
pozz
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: Zasto bi neko otvarao nekome oci ko zna sta hoce??? :: Ako covek hoce pasivnu kartu,kazi mu gde moze da je kupi,ako ne nema potrebe postovati..
:: Kad cemo bre na to pivo :: :: Baby B Kad se spustis jedno 230km juznije...Provalio sam super mesto....Toceni hajniken 0.5l 130 baksa...Milina...Postao sam radovna musterija.
:: Cest sam ja gost u Kazandzijsko sokace . Lepo i ja sam...Kazem kad dolazis sledeci put javi se i vodim te na pivo...Ili par njih pa nek ide zivot...
:: E krasno,vidim lepo si me skontao :: :: Pa u kom delu sam komentarisao kartu,moj post je bio vezan za njegove off topic postove :: :: DSS sto se mene tice moze da uzme i 10kg trotila,strpa u kuciste,kresne,i iskoristi lomacu da upali cigaru(ako mu je to cef).Medjutim kada neko postavi temu o profi upotrebi racunara,pa te napusi zbog toga sto si metaforom pokausao da mu predocis nesto,verujem da ce stvari drugacije da ti izgledaju :: :: poz Nema potrebe za ljutnjom... Nije se konkretno odnosio moj post samo na tebe...Kazem da je to svakodnvna pojava da covek pita jedno,a upute ga na nasto skroz drugo... Coveka uopste ne znam,ali pogledaj prvi post i bice ti sve jaso kuda je krenula tema...Nadam se da me nisi pogresno razumeo.
:: Nema potrebe za ljutnjom.. :: Nije se konkretno odnosio moj post samo na tebe...Kazem da je to svakodnevna pojava da covek pita jedno,a upute ga na nesto skroz drugo.. :: Coveka uopste ne znam,ali pogledaj prvi post i bice ti sve jaso kuda je krenula tema...Nadam se da me nisi pogresno razumeo :: :: :: DaSickSystem
Necu vise nista da pisem da se ne bi shvatilo kao provokacija... Drago mi je da bar neko razuman ima ovde.
Pogresno si se postavio. Neko ti daje savet a ti ga pritom napusavas i ogradjujesh se...
...ako ti neko vec daje savet, dovoljno je da ga ispravis bez ikakvih slicnih komentara `nemoj da se uvredis`...
Povrh svega ces mozda da stavljas 12-icu a uzimas pasivnu kartu??? Koja je poenta???
Sto se tice sankcionisanja, neces nista od toga videti. Draz berze je sto moze svako da prica kako hoce do odredjene granice a da se pritom ne steze i znoji da li ce admini da mu brisu temu...
Za ovo `kvalitetni ljudi ce otici na druge forume` nemam komentar... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.