Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Treba mi AGP grafika
STRANA 2 OD 2
gilopile Re: re 08.01.2010. 02:03 #178636

status: user
broj poruka: 9459
Iskreno ja nebih ulagao tih 100e u ovaj comp.Za te parice mozes da kupis pristojnu am2 plocu sa le 1640 2.7ghz 1mb l2 i 1gb dd2 memorije na 667.Mozda nadjes neku plocu sa integrisanom grafickom za pocetak,a kasnije samo dokupis recimo ati 3850 i imaces pristojnu makinu.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: http://img691.imageshack.us/img691/9021/93436528.pn
:: mislim da je to to .. e da kes od prilike do 7 ako bas mora 9 hiljada... :)) pa ako mozesi nesto iskombinuj ... .-
:: Hvala puuuuuuuuuno !!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict eeee 08.01.2010. 02:03 #178637

broj poruka: 4515
ATi Radeon 1950GT 256bit Sapphire AGP mozda hoce da proda ortak... koliko li vredi?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Ti ako planiras da bacis 9000 na tu konfiguraciju 08.01.2010. 02:06 #178638

broj poruka: 9443
Onda bolje prodaj plocu, procesor, memoriju u graficku (ako je jos uvek imas), za to uz malo srece mozes da dobijes 4000 din i za 13000 lepo kupi neku integrisanu plocu sa ATI3200 ili GF8200, 1GB Rama i neki Athlon Dual Core i em je novo em ima da pozdere tu tvoju masinu... A ostaje ti PCIe slot da ubodes graficku koju hoces...

EDIT: Preduhitri me gliopile :)

Baby BM

mkukic ... 08.01.2010. 02:46 #178648

broj poruka: 2592
Slazem se sa gilopile-tom i vmarc-om! Malo je suludo ulagati 100e u tu masinu. Uzmes lepo ovo sto su ti predlozili a kasnije, kad skupis pare, kupis neku grafu i imaces sasvim solidan komp!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

markozutic .. 08.01.2010. 07:56 #178672

broj poruka: 1463
najbolja varijanta ti je da prodas taj krs i te sve pare sto imas i uzmes nesto novo / polovno ali novije od tog tvog :)
a ako neces da ides kroz sve to najbolje da kupis 9600 pro/xt
iam jednu na prodaju pa se javi na zovkralja@hotmail.com po razumnoj ceni :D

gman Pa ljudi 08.01.2010. 08:28 #178674

broj poruka: 1111
A kako to covek ulaze u stari pc ako ce da menja sve redom
Sta vi smatrate pc-jem, kuciste!?

tebra, lepo, ti zaboravi na taj pc, tj. daj ga nekom iz porodice, ili neka ti sluzi za net
a sebi lepo uzmes novi, ako nemas kinte, onda na rate
taj koji sad imas je, realno, kalkulator
jbt., pa moj fon ima 512MB rama i 800MHz cpu

sve u svemu, batali

ulsi
drSimke re 08.01.2010. 14:37 #178720

broj poruka: 17
OK... bax2003.gilopile.maxima.codeus.markopvict.VMARC.mkukic.markozutic.. hvala vam puno poslusacu vas .... posto nemam puno kinte prodacu ovaj komp komplet i kupicu maticnu,grafiku,ram,procesor...itd.... a smo me zanima jedna stvar .. da li je bolje da sve to kupujem posebno ili zajedno...posto trenutno nemam puno kesa... 9 hiljada je nista... jednostavno da li da kupujem deo po deo... ili da skupim pare i onda kupim sve zajedno ?!? i ako imate neki savet gde ??ja znam nekoliko online prodaja... da li da narucim on line?!?!
gilopile Re: re 08.01.2010. 14:45 #178723

Sve ti je jedno.Ako skupljas parice,onda ce ti biti bolje kasnije,jer ce cene vremenom jos malo da padnu.Iz iskustva ti predlazem da odmah juris neku plocu,proc i memoriju,jer ces parice da sp***as na nesto drugo:))Preporucujem ti(posto nemas bas puno kesa)da kupis polovno.Juri po limundu i ovde na oglasima,pa pazari nesto.Ako na nesto naletis,slobodno pitaj ovde za nase misljenje.Pozz i sa srecom!

:: OK... bax2003.gilopile.maxima.codeus.markopvict.VMARC.mkukic.markozutic.. hvala vam puno poslusacu vas .... posto nemam puno kinte prodacu ovaj komp komplet i kupicu maticnu,grafiku,ram,procesor...itd.... a smo me zanima jedna stvar .. da li je bolje da sve to kupujem posebno ili zajedno...posto trenutno nemam puno kesa... 9 hiljada je nista... jednostavno da li da kupujem deo po deo... ili da skupim pare i onda kupim sve zajedno ?!? i ako imate neki savet gde ??ja znam nekoliko online prodaja... da li da narucim on line?!?!
drSimke Re: Re: re 08.01.2010. 14:53 #178725

OK brate ...javicu sta sam uradio...ako nadjem nesto zanimljivo stavicu tag ovde... Pozz
HVALA SVIMA JOS JEDNOM !!!

:: Sve ti je jedno.Ako skupljas parice,onda ce ti biti bolje kasnije,jer ce cene vremenom jos malo da padnu.Iz iskustva ti predlazem da odmah juris neku plocu,proc i memoriju,jer ces parice da sp***as na nesto drugo:))Preporucujem ti(posto nemas bas puno kesa)da kupis polovno.Juri po limundu i ovde na oglasima,pa pazari nesto.Ako na nesto naletis,slobodno pitaj ovde za nase misljenje.Pozz i sa srecom
::
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: OK... bax2003.gilopile.maxima.codeus.markopvict.VMARC.mkukic.markozutic.. hvala vam puno poslusacu vas .... posto nemam puno kinte prodacu ovaj komp komplet i kupicu maticnu,grafiku,ram,procesor...itd.... a smo me zanima jedna stvar .. da li je bolje da sve to kupujem posebno ili zajedno...posto trenutno nemam puno kesa... 9 hiljada je nista... jednostavno da li da kupujem deo po deo... ili da skupim pare i onda kupim sve zajedno ?!? i ako imate neki savet gde ??ja znam nekoliko online prodaja... da li da narucim on line?!?!
drSimke re 08.01.2010. 15:44 #178734

e sta mislite o ovom .. da li mu je matina bolja ?! http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Kucni-Racunari/Bez-monitora/RACUNAR-AMD-ATHLON-2200-izvanredno-stanje-/904741

gilopile Re: re 08.01.2010. 16:00 #178739

Zaobidji socket A i socket 478 to su sve krsevi.Tebi treba s.am2.

P.S.Nebi ga uzeo ni da mi ga daje za DZ,ali iskreno.

:: e sta mislite o ovom .. da li mu je matina bolja ?! http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Kucni-Racunari/Bez-monitora/RACUNAR-AMD-ATHLON-2200-izvanredno-stanje-/90474
drSimke Re: Re: re 08.01.2010. 16:20 #178747

OK...

:: Zaobidji socket A i socket 478 to su sve krsevi.Tebi treba s.am2
:: P.S.Nebi ga uzeo ni da mi ga daje za DZ,ali iskreno
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: e sta mislite o ovom .. da li mu je matina bolja ?! http://www.limundo.com/kupovina/Racunari-i-Oprema/Kucni-Racunari/Bez-monitora/RACUNAR-AMD-ATHLON-2200-izvanredno-stanje-/90474
:: ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs