Cisto proseravanje, ali sta ocekivati od tebe kad najvise volis da lupas napamet...
G92 je odlican chip, niti trazi puno struje, niti se greje nesto specijalno...
...tvrdnje mogu da podrzim jer imam u drugoj masini 9800GT...
I sta ti znace ovi testovi 4770? Pa nije to bogom dana karta? Sta si se uhvatio za nju... __________________ Scourge of PCBerza
:: ja kad god vidim g 92 chip kazem, da treba da se kupi i akumulator portabl samo za nju :: :: totalni promasaj od karte obzirom da je sad 2010 godina.. :: :: a ne 2007 ili 8.. :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
koliko se ja secam reci je bilo o tome da posavetujemo decka prema napajanju koje ima koju graficku da kupi i iz prilozenih grafikona, koje svi znate ali ne zelite da prihvatite, atijevi sitniji cipovi ( 40 nm ) manje trose i manje se greju a savremeniji su i noviji...
idem sad off...
ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
Pa ne trose nista specijalno manje... Mislim da bi bilo najbolje da uzme neki ATI onda iz 1999, posto ce moci ocigledno na baterije da ga napaja... :D :D :D
Moram i malo da te razocaram... 4770 nije radjen u 40nm procesu... mora da ti je i ovo lapsus??? :D :D :D __________________ Scourge of PCBerza
:: koliko se ja secam reci je bilo o tome da posavetujemo decka prema napajanju koje ima koju graficku da kupi i iz prilozenih grafikona, koje svi znate ali ne zelite da prihvatite, atijevi sitniji cipovi ( 40 nm ) manje trose i manje se greju a savremeniji su i noviji.. :: :: idem sad off.. :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
@prsic Slobodno uzmi 4850 stavljao sam je i na slabije konfiguracije i odlicno radi...Sigurno nece biti usko grlo taj cpu za tu kartu. Imas je za 90-100 evra... Uzmi i uzivaj.
Naleteo sam i ja na podatke da nisu u 40nm, ali je greska, i ja sam pomislio da je 65nm, ali pogresan podatak. Tek posle sam video. Sto se tice Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz Power Color HD 3850, 512, DDR3 HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
4850 je losija karta od GTS250 a u istom cenovnom rangu.. Vise se greje,vise i trosi,slabije perofmanse daje i plus slaba podrska i nekompatibilnost sa jebenim ATI driverima!
Pa iskusan hardveras kao ti mora da oprosti ovim noob zelembacima ..Sta ces,ljudi navikli na kvalitet pa ih tamo neke krsh karte i ne zanimaju.Shvatam ja njihov nedostatk u informacijama,jednostavno ne gube vreme na gluposti.
Inace dobar ti taj sajt https://www.theinquirer.net - Poznat po tome sto ATI izdize a NV pljuje! E Demerijane..
Jbg, ne pratim nizerazredne karte... samo high end... :) __________________ Scourge of PCBerza
:: budzetna karta a vecina nas ovde je prosecna , nismo svi extra bogati.. :: :: sasvim je dobra za lovu koju kosta.. :: :: a jesi lupio , nisam skoro cuo nesto slicno.. :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
to je prekretnica bila, taj 40nm proces u proizvodnji GPU-a, hteli vi to da priznate ili ne i uopste nije mali korak u daljem napretku graficke industrije...
ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE
Jbg, eto opet ispliva to tvoje lupanje ko malo dete... Da si ti ziv i zdrav meni od danas sedi u masini 5870.... :) mislim da je high end... __________________ Scourge of PCBerza
:: a da, ATI nema high end kartu, samo Nvidia :PPPPPP :: :: :: ASUS P5KPL/1600, INTEL E 5200 OC 3200 GHZ, ATI 4770, 2X2 GB KINGSTON T1 SERIES, WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE :: ::
Furaj taj ATI krsh i ne otvaraj usta jer kako otvoris izlazi otrov u vidu NENZANJA.Brate trujes forum..Budi malo human zarad drugih ljudi koji zele a nauce..Pokazi i ti da imas srce,seti se da je srce crvene boje i odmah ce ti biti lakse u zivotu..
tesi se sa Nvidiom, valjda ce je neko nekad kupiti od tebe, ali ne verujem jer taj gtx 295 niko nece da plati vise od 200 e trenutno a ja licno ne bih u zivotu dao sada vise od 150 e za bilo koju Nvidiu, kao i svako normalan...
Ne brini se ti za moj GTX295 crvendacu..Stizu sad 2 Fermija GTX380 cim se pojave da ih bocnem u SLI i to sve sa Gulftown-om sa 6 fizickih jezgara na 1366 LGA..A sve to manje ni vise za sad vozim na 27`` monitoru koji uzgled kosta samo 1000+ eur..Itd..Znaci ti za moje pare ne birni ja cu za sebe da zaradim..Brini ti za svoj dzep i kako ces da prezimis sa tom tvojom igrackom :)
LoL ljudi polako,iskrnavili ste mi temu,nisam trazio prepucavanje nego savet za kupovinu :/ Recimo da bi dao 8000dinara za novu grafu,ali ako mislite da za te pare ne mogu da igram pomenute igre na max i moram kupim jacu koja zahteva jace napajanje jer ovo moje nece da izdrzi,ebiga iskesiracu onda jos i za napajanje... Ne razumem se najbolje ali 9600 gt je 256bitna dok 4770 128bitna mada ima brzu memoriju,ne znam sta je od toga meni bitnije,jel ima slicna neka kao ta atijeva ali da je 256bitna a da je naravno cena priblizna?
Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
Izvini ali sad sam tek video da imas Codegen 400W napajanje... Nemoj 4850 na to napajanje,nece moci da izgura...Bolje onda uzmi 4730 ili mozda cak 4770...Manji su potrosaci... Ako kojim slucajem promenis napajanje onda idi na 4850 varijantu... 4850 sa AMD X2 5600+ odlicno radi...Provereno ti kazem...Sklopio sam masu takvih konfiguracija prosle godine...
PS. Ne obracaj paznju na lupanje gluposti o drajverima...Dokon mozak djavolje igraliste.
:: 4850 je losija karta od GTS250 a u istom cenovnom rangu. :: Vise se greje,vise i trosi,slabije perofmanse daje i plus slaba podrska i nekompatibilnost sa jebenim ATI driverima ::
:: :: :: 4850 je losija karta od GTS250 a u istom cenovnom rangu. :: :: Vise se greje,vise i trosi,slabije perofmanse daje i plus slaba podrska i nekompatibilnost sa jebenim ATI driverima :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.