Ne, kakve si ti sreće, naše prodavnice imaju samo 00 po toj ceni koju si video, a 69, ako imaju, po nekoj drugoj, koja, pogdiću, tebi ne odgovara..... Topla voda je u tome da je monitor sa DVI priključkom - ANALOGNO skuplji.... nego nesavršeniji pandan.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: upravo tako, to sam i ja ukapirao.. :: :: kakve sam srece sve prodavnice imaju samo 00 verziju... :: :: : :: :: :: :: ATI RULES... :: ::
:: Ne, kakve si ti sreće, naše prodavnice imaju samo 00 po toj ceni koju si video, a 69, ako imaju, po nekoj drugoj, koja, pogdiću, tebi ne odgovara.... :: Topla voda je u tome da je monitor sa DVI priključkom - ANALOGNO skuplji.... nego nesavršeniji pandan :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: upravo tako, to sam i ja ukapirao.. :: :: :: :: kakve sam srece sve prodavnice imaju samo 00 verziju... :: :: :: :: : :: :: :: :: :: :: :: :: ATI RULES... :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.