Ja imam 5770 i mogu ti reci za razliku od 3850(koja isto nije bila mnogo bucna)dosta je tisa. Imam model sapphire. U ati override imas opciju za manuelno podesavanje broja obrtaja ventilatora, tako da moze da bude bas, bas tiha.
Intel Q6600. CM Hyper TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
Poslusaj @ATIWORLD Imamo iste (slicne) konfiguracije i preporucio mi je hd4850 SAVESENA JE za tu konfiguraciju,topla preporuka Bila je tema pre nedelju skoro,iscitaj,teske polemike : )
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
tvoj je druze sa ddr5,gold primerak:) ajd dje si,kakva karta????
IZA UGLA CIGLA U VUGLA:)
:: Koji model, koliko para, i najbitnije, kako si zadovoljan ? :: :: :: Kod mene je Gainward 4850 Golden Sample i radi za sve pare.. :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat :: :: :: Kupoljena gainward 4850 :)
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS-a u skoku ahahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
:: tvoj je druze sa ddr5,gold primerak: :: ajd dje si,kakva karta??? ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.