Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ATi Catalyst 10.1
STRANA 2 OD 2
Daum Re: ... 28.01.2010. 03:42 #184495

status: user
broj poruka: 12811
Taj lepi problem sam i ja imao kad sam uzeo 5770... Izgleda da Driver Cleaner pravi sranje neko... Mozes verovatno da raspakujes driver, ali onda izadji iz instalacije i kroz Device Manager update-uj driver...

:: Nece da se instaliraju driveri! Obrisao sam prethodne, pa driver cleaner, i nakon toga nece da se instaliraju ni jedni driveri! Ni 9.12 ni 10.1! Otpakuju se, pokrene se instalacija, klik next, pa Install i posle toga nista... Kao da nisam ni startovao instalaciju
::
:: Skinuo sam ponovo Windowsove drivere preko update-a i sad tako radi... Sistem je Win 7 x64
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: ... 28.01.2010. 06:33 #184516

broj poruka: 18472
Pa neki su na forumu izginuli predlagajuci ovaj software..
Ja sam ga koristio jednom ili dva puta i nije mi se svideo..Sad dolazimo jos do toga da pravi i problem..Excelente!!!!
Inace koristim Driver Sweeper i radi savrseno!

The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World
Picture says more than thousand words :
http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jpg
GREEN POWER

:: Taj lepi problem sam i ja imao kad sam uzeo 5770... Izgleda da Driver Cleaner pravi sranje neko... Mozes verovatno da raspakujes driver, ali onda izadji iz instalacije i kroz Device Manager update-uj driver..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Nece da se instaliraju driveri! Obrisao sam prethodne, pa driver cleaner, i nakon toga nece da se instaliraju ni jedni driveri! Ni 9.12 ni 10.1! Otpakuju se, pokrene se instalacija, klik next, pa Install i posle toga nista... Kao da nisam ni startovao instalaciju
:: ::
:: :: Skinuo sam ponovo Windowsove drivere preko update-a i sad tako radi... Sistem je Win 7 x64
:: :: ***************************************************************************************
:: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Daum Re: Re: Re: ... 28.01.2010. 07:29 #184518

Mislio sam na Driver Sweeper sa guru3d-a... Nisam ni gledao Driver Cleaner, ali cinjenica je da nikad u zivotu nisam imao potrebu za ciscenjem drivera, pa nisam imao ni probleme. Verovatno da nisam poslusao savet ljudi sa ovog foruma da odradim Driver Sweeperom ciscenje ATI drivera, ne bih morao da reinstaliram ceo sistem...

Duly noted...

:: Pa neki su na forumu izginuli predlagajuci ovaj software.
:: Ja sam ga koristio jednom ili dva puta i nije mi se svideo..Sad dolazimo jos do toga da pravi i problem..Excelente!!!
:: Inace koristim Driver Sweeper i radi savrseno
:: The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World
:: Picture says more than thousand words
:: http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jp
:: GREEN POWER
:: :: Taj lepi problem sam i ja imao kad sam uzeo 5770... Izgleda da Driver Cleaner pravi sranje neko... Mozes verovatno da raspakujes driver, ali onda izadji iz instalacije i kroz Device Manager update-uj driver..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: Nece da se instaliraju driveri! Obrisao sam prethodne, pa driver cleaner, i nakon toga nece da se instaliraju ni jedni driveri! Ni 9.12 ni 10.1! Otpakuju se, pokrene se instalacija, klik next, pa Install i posle toga nista... Kao da nisam ni startovao instalaciju
:: :: ::
:: :: :: Skinuo sam ponovo Windowsove drivere preko update-a i sad tako radi... Sistem je Win 7 x64
:: :: :: ***************************************************************************************
:: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
obradmi Catalyst 10.1 za Ubuntu 9.10 Karmic coala 28.01.2010. 12:38 #184550

broj poruka: 7737
najbolji Linux do sada.

http://linux.softpedia.com/get/System/Hardware/ATI-Radeon-Linux-Display-Drivers-6719.shtml
mkukic Re: Re: ... 28.01.2010. 16:09 #184623

broj poruka: 2592
Izgleda da je Driver Cleaner bas napravio njesra... Nece ni jedna verzija drivera da se instalira vise... Uradio sam preko update u Device Manageru, ali je tu naravno samo update-ovan driver, nema CCC-a i ostalih stvari iz paketa...

Hvala na savetu!
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

:: Taj lepi problem sam i ja imao kad sam uzeo 5770... Izgleda da Driver Cleaner pravi sranje neko... Mozes verovatno da raspakujes driver, ali onda izadji iz instalacije i kroz Device Manager update-uj driver..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Nece da se instaliraju driveri! Obrisao sam prethodne, pa driver cleaner, i nakon toga nece da se instaliraju ni jedni driveri! Ni 9.12 ni 10.1! Otpakuju se, pokrene se instalacija, klik next, pa Install i posle toga nista... Kao da nisam ni startovao instalaciju
:: :: Skinuo sam ponovo Windowsove drivere preko update-a i sad tako radi... Sistem je Win 7 x64
:: :: ***************************************************************************************
:: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
SkyFire Driveri rade.. 28.01.2010. 16:20 #184627

broj poruka: 18472
Kazu ljudi sa hwgurus foruma ..Samo tvrde da nema nikakvog pomaka :
http://www.hwgurus.com/forum/showthread.php?t=909

The Fastest Car Ever it`s The Same As The Fastest Graphic Card Brand In The World
Picture says more than thousand words :
http://img96.imageshack.us/img96/3387/bugattinvidia.jpg
GREEN POWER

Daum Re: Re: Re: ... 28.01.2010. 16:21 #184628

Istu stvar sam imao. Izgubio sam zivce na kraju pokusavajuci da resim problem i najlakse mi je bilo da reinstaliram sistem... Jebo ati drivere i njihovu potrebu za .NET...

:: Izgleda da je Driver Cleaner bas napravio njesra... Nece ni jedna verzija drivera da se instalira vise... Uradio sam preko update u Device Manageru, ali je tu naravno samo update-ovan driver, nema CCC-a i ostalih stvari iz paketa..
:: Hvala na savetu
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: Taj lepi problem sam i ja imao kad sam uzeo 5770... Izgleda da Driver Cleaner pravi sranje neko... Mozes verovatno da raspakujes driver, ali onda izadji iz instalacije i kroz Device Manager update-uj driver..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: Nece da se instaliraju driveri! Obrisao sam prethodne, pa driver cleaner, i nakon toga nece da se instaliraju ni jedni driveri! Ni 9.12 ni 10.1! Otpakuju se, pokrene se instalacija, klik next, pa Install i posle toga nista... Kao da nisam ni startovao instalaciju
:: :: :: Skinuo sam ponovo Windowsove drivere preko update-a i sad tako radi... Sistem je Win 7 x64
:: :: :: ***************************************************************************************
:: :: :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs