pa pustio sam i dao rezultate... btw jel valjaju rezultati, jel bi bili bolji uz jace napajanje ?
:: Covece, pustis lepo 3dMark, i ne diras nista od opcija... Ostavis sve kako jeste.. :: :: 8xAA zaboravi na toj karti sa tom 128-bitnom magistralom.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Jbt stavljao si AA 8x , nisam ni video, dobro je igrati u natice rezpluciji pusti AA i AF , jeste dobro ali nije bas toliko da nemozes da uzivas u igri. NIje ona zivi K...., A kartica ima 128 bit ali ddr5 memorije sto je isto kao i 256bit i ddr3 , tj. tu negde male razlike....
pa pazi meni recimo Far Cry 2 ide na oko prosecno 35fps na 1440 i sve na max ukljucujuci i 8xAA :) i nerviralo me je sto je samo toliko, znaci poenta svega je sto sam ja konj pa sam natero AA na 8x, e bozeeee... od sad na 2x i da pevam :)
ne znam da li je iko cuo za problem sa 5xxx serijom i uvecavanjem kursora misa u Visti i 7*, e pa mos misliti meni se to desava :D naraste strelica ko pola palca bogami ...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.