Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Asus 8800 GTS top - neispravnost - usluga
STRANA 2 OD 2
gang1978 ... 26.02.2010. 16:38 #192234

status: user
broj poruka: 1661

...ja sam imao isti problem sa NV 6600 gt.Upalim komp ujutro udjem u Pro Evo 06(tada aktuelna igra)i mogao sam dva dana bez prestanka da igram nista joj nije falilo,ali ako samo izadjem i ponovo udjem u igru posle dva minuta pocinju da se pojavljuju artifakti.To je tako smesno izgledalo da ne mogu da vam opisem kao da igraci nose maceve sa sobom...i onda posle jos najvise pet minuta ceo monitor preplave neki neartikulisani znakovi,kocke,trouglovi itd...rikavela ti je karta nema sta tu da se toliko utvrdjuje.

Ja sam moju reklamirao i posle dva dana sam dobio novu kartu isto NV 6600 GT koja i dan danas fircera ko luda,ali ta dva dana nisam bio u mraku jer sam dobio ATI 9550 cisto da imam nesto dok oni neutvrde dali je ili nije riknula.

TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Erestun re 26.02.2010. 17:18 #192240

broj poruka: 1797
MemTest posle 3h nikakve greske nije prijavio.

Pocinjem polako da ludim, sve ispravno, a problem i dalje postoji.

@SkyFire, jeste visoka temp, vrela je karta, ali nije fan na max bio, razmisljao sam da joj nakacim neki arctic cooling, ali gubim garanciju, a samo bolje hladjenje ne bi resilo njeno gasenje i bsod.

@Gang, pa kako je to isti problem? Mislim, ja normalno mogu da spustim igru i da se vratim u nju. Moj problem se totalno nasumicno pojavljuje. Ne mogu da je nateram da rokne, niti mogu da znam kada ce se problem manifestovati.

Erestun re 26.02.2010. 17:35 #192242

Jedna stvar me buni, a primetio sam da se i tada desavalo.

Kada igram nesto i izadjem u meni ili se duze ne pomeram u igri desava se isti problem, naravno opet nasumicno totalno. Da li moze da se desi da karta greskom nakon odredjenog vremena pokusa da ode u 2D mod i tada se desi pomenuti prob?

skar Re: re 26.02.2010. 18:29 #192266

broj poruka: 3992
jbt sta se je*es sa njom..klokni joj memoriju pa je akaj malo bar da crkne do kraja...
i onda moraju da ti zamene...
ako su picke budi i ti sisa:D

:: Jedna stvar me buni, a primetio sam da se i tada desavalo
::
:: Kada igram nesto i izadjem u meni ili se duze ne pomeram u igri desava se isti problem, naravno opet nasumicno totalno. Da li moze da se desi da karta greskom nakon odredjenog vremena pokusa da ode u 2D mod i tada se desi pomenuti prob
:: __________________________________________________________
:: Forward, and demonspeed...
Snoopy- Sto sam se iznervirao 26.02.2010. 19:02 #192280

broj poruka: 6083
Znaci za trenutak sam se stavio u njegovu kozu i poludeo sam. Ne znam sta bih radio da mene tako zeza karta a da nece da mi zamene. Neko sranje bih napravio. Nemoj da je klokujes da riknjava, zato sto je moguce da neko od njih cita ovo i posle dodje i kaze ti kako su strucnim putem utvrdili da si je klokovao i da ti ne prihvataju garanciju, bla bla. Znam za cpu da pise da overklokovanjem se gubi garancija, vrv vazi i za GPU
skar Re: Sto sam se iznervirao 26.02.2010. 19:05 #192283

neka dokaze,kako ce iz mrtve karte da izvuku informacije:D
kao da neko i testira tamo karte,vecinu ih obrnu 3d mark ako prodje ispravna,ako ne zamena...
pa ti se kolega potrudi da NE prodje mark:D

:: Znaci za trenutak sam se stavio u njegovu kozu i poludeo sam. Ne znam sta bih radio da mene tako zeza karta a da nece da mi zamene. Neko sranje bih napravio. Nemoj da je klokujes da riknjava, zato sto je moguce da neko od njih cita ovo i posle dodje i kaze ti kako su strucnim putem utvrdili da si je klokovao i da ti ne prihvataju garanciju, bla bla. Znam za cpu da pise da overklokovanjem se gubi garancija, vrv vazi i za GPU
Snoopy- Re 26.02.2010. 19:46 #192293

broj poruka: 6083
Zato sam i rekao da ce strucnim putem da utvrde: ovde vide da je klokovao, a kad se bude zalio kazace kao da su utvrdili bla bla. Sve su to prevaranti. Tebi ne prihvate garanciju, a oni od uvoznika uzmu novu kartu. Jbg.. samo da se zavrcu shije, nista drugo.
VMARC Cekaj... 26.02.2010. 20:32 #192302

broj poruka: 9443
A kako ti se ta 8800GTS ponasa na nekoj drugoj masini?
Ako nisi probao - probaj.

Jel si pokusao da flesujes BIOS na ploci?
Predlog sa klokovanjem memorije zarad crkavanja... Uopste nije los... .)

Baby BM

imarkovic > Erestun 26.02.2010. 20:39 #192305

broj poruka: 19085
Eventualno joj rokni 220v, ako te mrzi da klokujes , to je uradio cenjeni kolega odavde i zamenili su mu..

Erestun @Vmarc 26.02.2010. 20:43 #192308

Padalo mi je to na pamet vise puta, ali nemam priliku, stara masina je imala agp port, trenutno zivim u bg-u, ne poznajem licno mnogo ljudi koji imaju mogucnost i vremena da ustupe njihov racunar na testiranje.

Odradicu flesh BIOS-a veceras, a sto se tice klokovanja memorije, sta ako nesto u daljem procesu dobijanja nove graficke krene po zlu? Mnogo kockanja, ali znate ono...`He who dares, wins!` S obzirom da sam ja baxuz veciti, moze da mi se tako nesto obije o glavu.

VMARC Nema sta da krene... 26.02.2010. 20:48 #192309

broj poruka: 9443
To ti pokriva garancija, samo tada kartu nosi u G. pa nek se oni J sa njom....

Baby BM

skar Re: > Erestun 26.02.2010. 20:52 #192310

precica do uspeha:D

:: Eventualno joj rokni 220v, ako te mrzi da klokujes , to je uradio cenjeni kolega odavde i zamenili su mu.
vuk125 @Erestun 26.02.2010. 20:59 #192311

broj poruka: 2929
Sa kartom nesto nije u redu. To je evidentno.

Oni ce sve da urade i da te vozaju samo da izbegnu reklamaciju tako je to.
Nego znas sta ti je ciniti. Ako je karta poluispravna kao sto to jeste iz tvoje price dobijanje druge ce tesko ici.
Ako je neispravna totalno ne baca sliku ploca pisti i sl. moraju da ti daju durgu ukoliko je karta u garanciji.

Znas sta treba da uradis necu da ti crtam. Ako ti nesto nije jasno obrati se na mail.
A sto se tice toga da nesto mute ako karta skroz crkne mogu samo da du..u kartica mora biti prihvacena raklemaciju ukoliko se pokaze da nije ispravna i tu nema treceg resenja.
Uradi ono sto trba da uradis:)

Erestun re 26.02.2010. 22:02 #192320

Evo upravo se desilo opet. Mass Effect 2 odjednom samo puf! Ovim redosledom je islo:
1. igra se zamrzla, pojavili se crveni artefakti
2. crn ekran, artefakti su i dalje tu, monitor je otisao na standby, zvuk nestao
3. zvuk se vratio, ali kompjuter ne reaguje nista, muzika iz igre i dalje ide.

Sve mi nekako lici na to da karta ode u 2D mod, sada se bsod sa pomenutom greskom nije pojavio, verovatno kada bih sacekao neko vreme mozda i bi.
Sve ukazuje na to da karta ne valja.

@vuk125, svi predlazu isto, posle flesha, jos nekog testiranja, razmislicu.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs