Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
GainWard GTX275 za male pare - nece da moze :(
STRANA 2 OD 2
mariob Ja sam moju uzeo 27.02.2010. 21:31 #192631

status: user
broj poruka: 63
u nova.rs , a garancija je na PIN computers
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
KKok hm 27.02.2010. 21:42 #192634

broj poruka: 18
Moguce da su u pitanju refurbished kartice tj. vracene servisu na popravku, popravljene i pustene nazad u prodaju... Obicno je to razlog cudno nizih cena
Kod nas na trzistu je skoro nemoguce znati da li kupujes refurbished ili nov proizvod

mariob da 27.02.2010. 21:52 #192637

broj poruka: 63
Zbog cega je damping cena, daj je zbog bulk i kolicina, da li se otarase vec sad starog stocka, dal je refurbished bar je dosla iz fabrike, sve je bolje nego uzimati polovnu grafiku sa oglasi gde ko zna sta joj je radjeno i sta joj fali.

kisanti Znam 27.02.2010. 22:20 #192647

broj poruka: 222

Znam za sve to posto saradjujem u jednoj prodavnici gde bas ima tih gtx260-ke. Rec je o tome da su se te kartice povukle nazad u fabriku i prepravljene jer je bio problem sa nekim kondenzatorima. To je inace pusteno samo kod nas na trziste cena im je ispod 14.000din u win win prodavnicama.
tortojed Re: Znam 27.02.2010. 23:04 #192664

broj poruka: 11023
Pa da: pre nekoliko dana bio sam u njihovoj prodavnici kod hotela `Moskva` - imaju brdo hardvera (a pre svega maticnih ploca) koji nosi naznaku `sa servisa - garancija mesec dana).

::
:: Znam za sve to posto saradjujem u jednoj prodavnici gde bas ima tih gtx260-ke. Rec je o tome da su se te kartice povukle nazad u fabriku i prepravljene jer je bio problem sa nekim kondenzatorima. To je inace pusteno samo kod nas na trziste cena im je ispod 14.000din u win win prodavnicama.
mslavko82 28.02.2010. 00:49 #192703

broj poruka: 721
Ma ocigledno je da su kartice reparirane, medjutim mene interesuje zasto to oni prodaju kao nove i zasto ih Pin (ili Asbis, ko je vec muvao) uvozi kao nove kartice? Lepo nek napisu reparirane, pa nek ljudi znaju... Ovako neupuceni pomisle extra ponuda i zalecu se... U stvari, dobro im nisu lupili cenu 200 evra i pravili se ludi :)

Daum Re: Re: ... 28.02.2010. 02:36 #192727

broj poruka: 12811
Ma ja sam ove 4870 licno video...

:: ja sam isto video gainward za 95e iste te 4870,ali kad sam zvao nema ih vise,kaze bice..za jedno 2-3mesec
:: :: Btw, posto vidim da se jure jeftinije karte na berzi zadnjih dana, video sam pre par dana u Vip House-u da imaju nekoliko Gainwarda 4870 za 12000..
:: ::
:: :: Sad, da li je isplativo, ne znam..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
Ganedra te gtx216 28.02.2010. 08:41 #192733

broj poruka: 113

sto se prodaju su referentne nvidia i to jos 216sp i na sajtu winwin-a postoji napomena refurbished zato je i garancija od 1god. Inace njihova realna cena je oko 120e, mozda i manje...
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs