Nisam komptentan tako da ne bih mogao da procenim u kojoj meri poznajes Win kernel Ako moze x64 LinuX da bude stabilan sa takvim setupom onda moze sve. A sve je stabilno verij mi kao sto rekoh probao sam.
Pitanje je koliko dugo je to tako radilo..Pusti ti kernel..I sam znas da ATI driveri nisu stabilni i da pucaju zbog najmanje anomalije a kamo li da se mesaju sa NV driverima i to posle da se patchuju..Sve to jos na `stabilnom` XP-u i extra..Ma nece da crashuje,nece sigurno..Ma da..
ova 5850 nece biti losa kupovina, i nVidia GTX285 je brza 10% od GTX275 a skuplja 100 evra ! pa niko oko toga ne pravi toliki problem... Ali trebala je bar 20% jaca da bude od 5770 ova 5830 i da bude 170 evra to bi bilo odlicno.
sjebo si im konverzaciju,vidis da su se bas lepo rasprdili...:D
:: ova 5850 nece biti losa kupovina, i nVidia GTX285 je brza 10% od GTX275 a skuplja 100 evra ! pa niko oko toga ne pravi toliki problem.. :: Ali trebala je bar 20% jaca da bude od 5770 ova 5830 i da bude 170 evra to bi bilo odlicno :: :: ::
:: sjebo si im konverzaciju,vidis da su se bas lepo rasprdili...: :: :: :: :: ova 5850 nece biti losa kupovina, i nVidia GTX285 je brza 10% od GTX275 a skuplja 100 evra ! pa niko oko toga ne pravi toliki problem.. :: :: Ali trebala je bar 20% jaca da bude od 5770 ova 5830 i da bude 170 evra to bi bilo odlicno :: :: :: :: :: ::
Medo to je cena u Americi.. Cena u Evropi je 230 Eur!
Green,Green,Grass Of Home
:: ova 5850 nece biti losa kupovina, i nVidia GTX285 je brza 10% od GTX275 a skuplja 100 evra ! pa niko oko toga ne pravi toliki problem.. :: Ali trebala je bar 20% jaca da bude od 5770 ova 5830 i da bude 170 evra to bi bilo odlicno :: :: ::
:: Medo to je cena u Americi. :: Cena u Evropi je 230 Eur :: :: Green,Green,Grass Of Home :: :: :: :: ova 5850 nece biti losa kupovina, i nVidia GTX285 je brza 10% od GTX275 a skuplja 100 evra ! pa niko oko toga ne pravi toliki problem.. :: :: Ali trebala je bar 20% jaca da bude od 5770 ova 5830 i da bude 170 evra to bi bilo odlicno :: :: :: :: :: ::
Mislim da su ipak tu negde zavisno od igre... Mozda je GTX 5% jaci... Ali opet ovo je preskupo jer je karta 10% jaca od 5770 a kosta 70-80 evra vise :S
Jbg...u ljudima je to da ih vuce da kupuje novije. Nije mi fora da kupim nesto za tolike pare a cena trebalo odavno da mu padne. Sta znam, sve mi jedno, necu kupim ni jednu ni drugu
Pa jebiga sad sss, šta ako m$ izbaci sledeći windojs i kaže: Da bi koristi naše revolucionarne šećerlema-eyecandy aero II efekte, morate imati dx11 kartu.
Win7 aero neće da sarađuje sa dosta dx9 karti.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Pa jebiga sad sss, šta ako m$ izbaci sledeći windojs i kaže: Da bi koristi naše revolucionarne šećerlema-eyecandy aero II efekte, morate imati dx11 kartu. Win7 aero neće da sarađuje sa dosta dx9 karti :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.