Jeste kod mene je bas bilo toplo kada si ti bi kada ustanem ujutru kao da sam kuvan. Sada sam ugasio redijator u sobi sada je prijatnije nje onako toplo.
Full load na klokovima 700/1500/2200 ventovi na 70-80c oko 60tak stepeni ne greju se puno ova gornja ima 60 ova ispod nje 61-62 malo je toplija mislim da je to skroz ok.
Kad si entuzijasta i kad volis,kad si gamer ko bre sisa racun za struju ? :) Srce kad zaigra nista se ne pita..Adrenalin je tu presudan Napajanje treba jace ali nista preterano..
:: Ja bih 1000W uzeo za tu kombinaciju jos klokovanu sa dosta klokvanim procesorom... :: :: :: :: :: Kad si entuzijasta i kad volis,kad si gamer ko bre sisa racun za struju ? :) Srce kad zaigra nista se ne pita..Adrenalin je tu presudan :: :: Napajanje treba jace ali nista preterano. :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
Pa da, kada ih nategnem ovao necu valjda da drzim na auto. stavim 70-80 rucno podesim . Inace pocinje da s cuje od 65%, na 70-80 nije strasni i 100 se cujenaravno ali nije urlanje podnosljivo je.
@... MOze da se nabavi poznajem neke ljude koji su mo ove karte obezbedili. A mogu i iz Amerike da porucim doduse malo se duze ceka.
I ja sam mog GTX280 drzao samo za crysis na 65-70% i nije mi bio bucan,do te granice je podnosljivo...Sa jos dosta ljudi sam pricao imaju slicna ili cak ista iskustva.. E sad jave se ovde neki trolovi sa svojim pricama kako je GTX bucan ili ti oni koji imaju mali prag tolerancije kome i musica u letu smeta pa generalizuju stvari i tu nastaje problem. Ne moze prava slika da se predstavi korisniku.. Inace mozes ti njih da drzis i na auto ali ce temp onda da skoci i do 80c..
Ma nema potrebe da se greju ako ne moraju meni tih 70-80% stvarno ne smeta ni ne primecujem. Pa ne moze da bude necujnoako hoceshladnije. Opet kazem skroz je ok na 80 % temperature ok karte se ne greju i uopste nije bucno. Nemam ja trio da mora masina da bude necujna. Dok recimo ATI serije 48xx i 58xx stvarno ne bih mogap da trpim jer imaju iritantan zvuk na 60% bih izludeo a kamoli nesto vise ovo je cinjenica nisam prostrasan.
Cooler na procesoru je Prolimatech Mgahalems doradjena baza tj polirana Imas i temu Crysis Bench pa baci pogled. Inace sa drugim napajanjem sam uspeeo da dobijem 60mhz vise za svaki dan a naponi su isti.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.