jaooo sta te boli ja dobijam sa 4870 i PII na defoltu isto toliko bodova,pa se ne strecam,tek kad malo dignem PII(na 3.2) onda ode na 15000...tako da cu uskoro da porbam vantage jer sam isto bodova dobio i sa 4850:) zato mi tu nesto smrdi,tj cudno mirise...
:: PUFI i SKYFIRE KO JE SAD U PRAVU??? :: :: LEPO KAZEM DA NIJE LEPO UBACENA KARTICA!! :: :: slobodno prikaci te kulere, dovoljno je jako napajanje, ne brini :: Bio sam siguran da je problem u kontaktima :: :: ::
Ja imam E7200, Gainward 9800GT 512MB, 2GB hyperx RAM-a i izbacuje mi u 3d marku 9990 poena! Da li je to malo za ovu konfiguraciju? Vidim neki ljudi sa slicnim masinama prbacuja 12k......
hehe ista karta ko moja! Koje napajanje imas rodjace? :) pa s`obzirom da ja sa e7500 imam malo vise od tebe, to je to. slabiji procesor- slabiji skor 12k bi imao sa nekim Quadom ili da nasviras proc preko 4ghz, bar ja tako mislim :P
:: :: Ja imam E7200, Gainward 9800GT 512MB, 2GB hyperx RAM-a i izbacuje mi u 3d marku 9990 poena! Da li je to malo za ovu konfiguraciju? Vidim neki ljudi sa slicnim masinama prbacuja 12k..... :: :: ::
Napajanje kao nije lose OCZ SXS 500W.......,mada mi nesto seva kad ga palim, koliko to snage isporucuje pitaj boga!!
:: hehe ista karta ko moja :: Koje napajanje imas rodjace? : :: pa s`obzirom da ja sa e7500 imam malo vise od tebe, to je to :: slabiji procesor- slabiji sko :: 12k bi imao sa nekim Quadom ili da nasviras proc preko 4ghz, bar ja tako mislim : :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: Gigabyte GA-EP43-DS :: 1x2GB Apacer 800MH :: 250GB W :: Zotac 7900GS 256mb 450/132 :: Chieftec 350 :: Samsung 710n 17` TFT :: :: :: :: :: Ja imam E7200, Gainward 9800GT 512MB, 2GB hyperx RAM-a i izbacuje mi u 3d marku 9990 poena! Da li je to malo za ovu konfiguraciju? Vidim neki ljudi sa slicnim masinama prbacuja 12k..... :: :: :: :: :: ::
Meni grafa trotluje dolazi do visokih temperatura, pa verovatno zato vuce isti skor, imam 2GB rama, mada to ne bi trebalo da ulazi u performanse :). Inace ja imam negde za 100 poena manje od tebe :).
Pozdrav!
:: :: :: :: E8400+4850+Win 7 Ultimate ista podesavanja kao kod tebe, skoro 12k score na def.-u :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: Skoro isto sa :: :: E7600+4850 sve def.+Win 7 Ultimate =11970 :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
Vidi nema logike da to sto pricas bude tacno.Prvo niko ne garantuje zasto je njemu radilo sve kako treba i da li je karta bila ili ne u slotu kako treba.Kada zasrafis za kuciste ona ne moze da izlece iz slota.TO se desava samo sa nekim znj kucistima koja su sva rasklimana a druga stvar PCE -E Slot ima osigurac,onu malu plasticicu koja nedozvoljava da karta izlece iz slota. Ti sa sigurnoscu tvrdis da je njgov uzork bio taj a ni on sam ne zna sta se tu desilo.. Za mene je ta prica o padu performansi pomalo skakljiva mada moze da se desi da usled nedovoljno lanes-a obori performanse jer nema sve kontakte. mada mi je veca verovatnoca da se karta uopste ne javi!Takodje moze da se unisti karta ako se drzi na polu kontaktu!Sve u svemu ja nisam ni osporio tvoj predlog i ako sad likujes ne znam ni ja zbog cega.Ja sam rekao sta se desava u ovim situacijama koje su 99.9 % uzrok onom cemu sam objasnio!
:: PUFI i SKYFIRE KO JE SAD U PRAVU??? :: :: LEPO KAZEM DA NIJE LEPO UBACENA KARTICA!! :: :: slobodno prikaci te kulere, dovoljno je jako napajanje, ne brini :: Bio sam siguran da je problem u kontaktima :: :: ::
taj OCZ ima da povuce 2x9800 i jos da ostane W... nego to sto seva,nosi na garanciju da ne sevne po komponentama:D @SKY flesno sam karticu ali mi CCC ne pokazuje skok GPU i mem u odnosu na DEF?? :: Napajanje kao nije lose OCZ SXS 500W.......,mada mi nesto seva kad ga palim, koliko to snage isporucuje pitaj boga! :: :: :: :: hehe ista karta ko moja :: :: Koje napajanje imas rodjace? : :: :: pa s`obzirom da ja sa e7500 imam malo vise od tebe, to je to :: :: slabiji procesor- slabiji sko :: :: 12k bi imao sa nekim Quadom ili da nasviras proc preko 4ghz, bar ja tako mislim : :: :: :: :: :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: :: Gigabyte GA-EP43-DS :: :: 1x2GB Apacer 800MH :: :: 250GB W :: :: Zotac 7900GS 256mb 450/132 :: :: Chieftec 350 :: :: Samsung 710n 17` TFT :: :: :: :: :: :: :: :: Ja imam E7200, Gainward 9800GT 512MB, 2GB hyperx RAM-a i izbacuje mi u 3d marku 9990 poena! Da li je to malo za ovu konfiguraciju? Vidim neki ljudi sa slicnim masinama prbacuja 12k..... :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: taj OCZ ima da povuce 2x9800 i jos da ostane W.. :: nego to sto seva,nosi na garanciju da ne sevne po komponentama: :: @SK :: flesno sam karticu ali mi CCC ne pokazuje skok GPU i mem u odnosu na DEF? :: :: Napajanje kao nije lose OCZ SXS 500W.......,mada mi nesto seva kad ga palim, koliko to snage isporucuje pitaj boga! :: :: :: :: :: :: :: hehe ista karta ko moja :: :: :: Koje napajanje imas rodjace? : :: :: :: pa s`obzirom da ja sa e7500 imam malo vise od tebe, to je to :: :: :: slabiji procesor- slabiji sko :: :: :: 12k bi imao sa nekim Quadom ili da nasviras proc preko 4ghz, bar ja tako mislim : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: :: :: Gigabyte GA-EP43-DS :: :: :: 1x2GB Apacer 800MH :: :: :: 250GB W :: :: :: Zotac 7900GS 256mb 450/132 :: :: :: Chieftec 350 :: :: :: Samsung 710n 17` TFT :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ja imam E7200, Gainward 9800GT 512MB, 2GB hyperx RAM-a i izbacuje mi u 3d marku 9990 poena! Da li je to malo za ovu konfiguraciju? Vidim neki ljudi sa slicnim masinama prbacuja 12k..... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.