Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
EVGA!???
STRANA 2 OD 2
markozutic re 05.04.2010. 17:12 #202075

status: user
broj poruka: 1463
I Zotac daje slicnu garanciju, lifetime na graficke isto ako se registrujete na njihovom sajtu u roku od 30 dana kupovine, ako crkne saljete im grafu oni pokusaju da je poprave ako ne uspeju salju vam novu...
bas sam gledao na njihovom sajtu kad je meni crkla ona 7900 :D Samo sto ja nisam bio registrovan :D

Intel E7500 2.93GHz
Gigabyte GA-EP43-DS3
1x2GB Apacer 800MHz
250GB WD
Gainward 9800GT 512MB
Chieftec 350W
Samsung 710n 17` TFT

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BassivitY evga gf 8800 ultra 28.05.2010. 01:04 #217562

broj poruka: 911
evga je stvarno odlicna firma ,ja imam ultru 8800 od septembra 2007 godine i evo je u kompu i dan danas.Za te sa limunda ne znam ,i ja sam vidjao za jeftine pare cak sam i razmisljao da skrpim jos 60-ak eura i da nadjem jos jednu da je ubacim zajedno sa ovom mojom u sli i da mogu spokojan da umrem ...jeste ,neki ce reci zasto guras dve prastare kartice u sli danas ,ali jbg ,nekako ne volim ova nova cuda danas ,deluju mi osetljivo ...kakav 40nm proces izrade i temperatura od 50 stepeni u full loadu ,ovde imam onaj spartanski glomazan 90nm gpu veliucine prosecne sake ,temperaturu pored koje smederevac izgleda smesno i pcb povrsine par kvadrata ...alava kartica ali mi je prirasla za srce ...i kao sto je neko rekao ,dao bi tih +-70e samo da je stavim negde da svi vide da sam imao famoznu ultru ...neponovljiva ,stvarno neponovljiva

inace ,te kartice su verovatno kradene ...kad ljudi kradu kamione sa telefonima ,televizorima i uopste belom tehnikom ,zasto ne bi i graficke koje su tada kostale nenormalno mnogo ...

MACHINE Re: merkam i ja oglase vec par dana 28.05.2010. 01:17 #217568

broj poruka: 5716
Jel nesto urajdeno oko reklamacije one Asus 8800?

D E M I G O D

:: al mi se ne bacaju pare... sa druge strane, regularne polovne 4850 po oglasima idu za otprilike toliko, a jos su uglavnom u garanciji. neam pojma..
:: _____________________________________________________________________
:: Chuck Noris is a pussy
::
::
Mixx ... 28.05.2010. 08:42 #217603

broj poruka: 2931
Nikola se iscimao, vukljao je sa kraja na kraj BGa, predata na reklamaciju, cekaju se vesti...
PS. svaka cast coveku, u zivotu me nije video a cima se za mene vise nego sto bi se ja cimao za samog sebe

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs