ma 4870 je beast:D posebno ona moja koja umire 100 god..iskreno pokajao sam se sto nisam uzeo 4890 vaporX imao sam para al reko sto da dajem kad ce i ova odraditi posao..kad ono...pljas
Flešovao sam karticu sa asus top biosom i sad dobio kontrolu voltaže, ladno na 1.0 nije htela da potera ni default klokove od asusa (800/850), na 1.05 sve ok. Jedino što me ubija u mozak onaj asusov smartdoktor pa bi možda mogao da probam bios od ove ovde, možda bude htela kontrola iz afterburnera. Radovane druže, ako čitaš ovo pripali gpu-z i baci mi svoj bios da probam s njim.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ne pamtim kad sam poslednji put testirao grafičku, al` danas mi pade na pamet da skinem Vantage, pa rekoh da odradim test. Da se ne bi smarao po netu tražeći rezulate, zamolio bih da mi kažete da li je to to. Ništa više. Grafička je na difoltu, a procesor overklokovan za `celih` 200MHz.
ali nešto ne vidim da tvoj OC 4770 ima više poena od mog 4870 (8642:8226). E, sad naravno, moj Radeon ima 1GB RAM-a, što znači da si možda prestigao onog sa 512MB. Sve u svemu, mislim da smo obojica zadovoljni.
Prosto je..U sintetici (SIROVA SNAGA) njegova karta nasvirana do loptica moze da prestigne 4870 dok u igrama za sigurno gubi bitku..Negde ce mozda imati priblizan FPS ali ce u vecini da se oseti razlika pogotovu kada igra zahteva brzu memorijsku magistralu + 640 shader jedinica napsram 800 kod ATI 4870 i + veci memorijski bandwidth.. Opet svakako on ima odlicne rezultate i jedini pametan prelaz bi bio u najmanju ruku 5770 ili ti 5850..
na to sam i mislio....samo sto si ti dopunio:D inace i ja planiram ako ne 5850,bar 5830 jer se nije pokazala lose kao onda kad je svi redom ispljuvasmo...15000 gpu poena ne moze biti malo
:: Prosto je..U sintetici (SIROVA SNAGA) njegova karta nasvirana do loptica moze da prestigne 4870 dok u igrama za sigurno gubi bitku..Negde ce mozda imati priblizan FPS ali ce u vecini da se oseti razlika pogotovu kada igra zahteva brzu memorijsku magistralu + 640 shader jedinica napsram 800 kod ATI 4870 i + veci memorijski bandwidth. :: Opet svakako on ima odlicne rezultate i jedini pametan prelaz bi bio u najmanju ruku 5770 ili ti 5850. :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: da je i oc 4770 jaca od def 4870,ipak je 4870 snazniji cip... :: :: mozda se u igrama pokaze totalno suprotno,odavno ne verujem testovim :: :: :: :: :: ::
:: na to sam i mislio....samo sto si ti dopunio: :: inace i ja planiram ako ne 5850,bar 5830 jer se nije pokazala lose kao onda kad je svi redom ispljuvasmo...15000 gpu poena ne moze biti mal :: :: :: :: Prosto je..U sintetici (SIROVA SNAGA) njegova karta nasvirana do loptica moze da prestigne 4870 dok u igrama za sigurno gubi bitku..Negde ce mozda imati priblizan FPS ali ce u vecini da se oseti razlika pogotovu kada igra zahteva brzu memorijsku magistralu + 640 shader jedinica napsram 800 kod ATI 4870 i + veci memorijski bandwidth. :: :: Opet svakako on ima odlicne rezultate i jedini pametan prelaz bi bio u najmanju ruku 5770 ili ti 5850. :: :: :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: :: :: da je i oc 4770 jaca od def 4870,ipak je 4870 snazniji cip... :: :: :: mozda se u igrama pokaze totalno suprotno,odavno ne verujem testovim :: :: :: :: :: :: :: :: ::
ko ce ga znati,nemam pojma ni gde mi je 4870,ovi iz AX kurira mi se ne javljaju a od 25 marta nemam blage gde je zavrsila:( iskreno ne bih davao 25000 za 5850 jer nemam bas toliko kesa trenutno
@skar Tebo stvarno svaka cast kako imas zivaca.Uzmi bre zovi ih,izganjaj nekako..Strasno.Ne mogu da verujem da se tako neodgovorno ponasaju! Kad dobijes kartu ili neku zamenu prodaj tu pa dodaj i uzmi neku iz 5xxx serije..Daj da zivnes malo.Napatio si se ko niko sa tim.Znam kako ti je.
brateee ne mogu vise da se nerviram,nemam zivaca vise... gledam da je nadjem prvo,gde je??? a onda da ganjam ko je kriv,poslata je na lithium a odatle nema gde???!! trebala je da mi bidne vracena...
Broj postavljenih tema: 60476. Broj poslatih odgovora: 648197. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.