Ma problem je do ili do Grafike ili do drajvera ali probao sam sve ....i starije i srednje i nove ama bas sve drajvere i ni jedni ne rade,probao sam Win 7 32-bitni tu je jos gora situacija. Nisam stigao ni do podesavanja vremenske zone a monitor je vec bio plav,saren i ne znnam ja sta jos.Jedino sto jos moze da bude problem je napajanje posto buraz ima isto kao i ja 400 W Thermaltake 162 Litepower a nisam siguran da je to dovoljno.E sad me buni to sto na XP-u 32-bitnom radi sve normalno i to sa 197.13 drajverima . Evo i slike
Ako nista ne resim koju grafiku do 140 Evra da mu uzmem a da mu bude dosta ovih 400 W napajanja?
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: :: XPx64 - poslednji driver, bez ikakvih problema, a cudi me kako savrseni Win7 ima toliko problema sa drajverima, da coek mora da se vraca toliko unazad, v178??? bedak.. :: Pa ne bih rekao da je problem u Win7...Kao sto rekoh poslednjih nekoliko verzija drajvera za Win7 x64 i NV GF7 seriju uopste ne radi dobro,zadnji koji su mi dobro radili su bili 190.62...Posle njih sve gore od goreg..Zato i drzim jos uvek 190.62 :: Nvidia je ta koja u ovom slucaju pravi probleme sa drajverima,a ne Win7...Ako stariji drajveri rade bolje od novih ne vidim kako to moze biti greska OSa,a ne samih drajvera karte??? :: :: Retoricko pitanje :: Da je u ovom slucaju u pitanju ATI karta da li bi neko sumnjao u kvalitet Win7 ili bi se krivica momentalno svalila na ATI drajvere :: :: Nije kraj sveta ako se prizna da NV u zadnjih par meseci izbacuje ocajne drajvere. :: :: :: @gang1978 :: Jesi li probao 190.62 na Win7 x64 :: :: :: DaSickSystem
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Desava se ono gore sto je raic postavio :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: a na Win7 nece ukazuje da je graficka OK ,a da je problem sa Windows 7 driverom.
Pa nemogu da smanjim clock posto po podizanju sistema se pojave ove linije i nisam u mogucnosti da vidim taskbar ,ikonice,itd.E sad ostalo jos nisam probao.Jos nesto pri instalaciji drajvera se isto javlja tako da je to veliki problem sto nemogu drajver uopste da instaliram do kraja.
Jos nesto pod safe modom radi,u idle modu radi normalno ali cim pokrenem neku aplikaciju,ili igru ovo se pojavi.
TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
:: I ne pomaže ti ništa što su ljudi tu probali :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: Desava se ono gore sto je raic postavio :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: :: :: a na Win7 nece ukazuje da je graficka OK ,a da je problem sa Windows 7 driverom.
...da li u Atomu ima jos ovih kartica Asus EAH5770 Cu Core/2DI/1GD5 i koja je razlika u odnosu na ovu Asus EAH5770 /2DI/512MD5 osim cene i kolicine memorije?
:: ...da li u Atomu ima jos ovih kartica Asus EAH5770 Cu Core/2DI/1GD5 i koja je razlika u odnosu na ovu Asus EAH5770 /2DI/512MD5 osim cene i kolicine memorije :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: ::
:: Razlika je u ceni, memoriji i kuleru. Najbolje pozovi pa pitaj dal ima imas telefon njihov :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CrossfireX :: http://tinyurl.com/y92ufs :: http://tinyurl.com/yka26c :: http://tinyurl.com/yh3x5v :: :: :: :: ...da li u Atomu ima jos ovih kartica Asus EAH5770 Cu Core/2DI/1GD5 i koja je razlika u odnosu na ovu Asus EAH5770 /2DI/512MD5 osim cene i kolicine memorije :: :: :: :: :: :: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.