Imam jedno pitanje, juce ugasim komp, i monitor onako ostane malko upaljen (ne znam kako to da objasnim) ali kao da ostane budan, bude crna slika ali ne skroz nego neka teget slika, sta bi to moglo biti? i kad stavim power save mode ode mi u deep sleep, ali prvo pise out of range i ne bude potpuno crn displej.
Sad sam skapirao da prestane posle nekih desetak minuta, ode skroz u blank screen... BenQ je jedan od po meni naj monitora, ovaj mi traje osam godina pre nikada nisam imao problema, ne bih rekao da su prejeftini iz razloga, cena im je sasvim razumna.
Sad sam se setio, cackao sam neki dan power saving mode pa sam zaboravio da ga iskljucim bio je na advanced :S, cista banalnost, sad je sve u redu. hvala ti u svakom slucaju :)
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.