@veljchy Jel to OC bez dizanja napona ili sa?Reci mi koji je potencijal na stock podesavanjima? Koja je temperatura u full load-u na tom kloku? Asus je uvek bio dobar za OC kod ATI zbog odlicnog uradjenog biosa..
oc bez dizanja napona.stock-V core 0,95 gpu 850 mem 1200
a sa temp sam se(prijatno) iznenedio-67C!!!ja ne znam-ovoj karti mozes da radis sta oces ona nece da predje 65-68c pa da je jebes...(iznenadilo me jer sam imao asus 4850-to je bilo zlo!!!u crisys-u ,neklokovana mi je isla sa fan 100% 78+C)
Druze nisi me razumeo..Pitao sam te koliki je domet u overkloku za GPU bez dizanja voltaze? Sa korigovanom voltazom je drugacije,tad mozes da izguras jos,imas lufta..Mene interesuje sta se desava kada OC-ujes grafu na stock voltazama?Koliko onda ide?Jel moze na 950 Mhz?100 Mhz OC-a.
Uuuu..Pa to je odlicno..Znaci sa korigovanom voltazom ide jos preko..Stvarno sjajno..Temperatura smesna. Kolika ti je razlika na default i na oc postavkama?Koliko dobijas kad OC-ujes grafu u FPS-u u igrama?
Ajde zamolio bih te ako mzoes odradi neki bench sa default i OC vrednostima..Tipa RE5 ,Crysis Warhead/Far Cry 2..Sve to uslikaj.CPU-Z/GPU-Z .Default vs OC.. Bas me interesuje..Samo ako budes imao vremena..Mozes da postavis vsoj mali review na forumu da vide svi..Ta karta je ipak jako zanimljiva za taj segment i sto se tice cene i toga sta nudi..Uglvnom su mnogi zadovoljni..
ja sam se iznenadio ide ladno karta 200 i vise Mhz OC za GPU bez dizanja voltaze !..... Meni memorija slabo ide nece preko 1240Mhz puca testove.... Memorija samo 90Mhz sto je malo.
Al za svaki dan 850/1200 (default je 700/1150 !) meni je dosta, radi ovako skoro kao 5770 default.... A temperature iste kao kad je default, tek kad se klokuje preko 900Mhz malo vise se greje....
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.