Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Evo malo rezova 2x5850 CF-Dosta dobro.
STRANA 2 OD 2
Daum Re: Re: Re: >> vuk & Daum 30.04.2010. 15:37 #209533

status: user
broj poruka: 12811
Asus Maximus III Formula... P55 Chipset sa 4 slota za ram...
Evo slike:

http://spedr.com/15mexi

::
:: :: P55 chipset ima mnogo blize ram slotove procesoru
:: ::
:: :: Ona slika sto je vuk postavio je jos gora nego moja situacija. Meni je pokriven samo jedan slot..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: ja ne znam kako ste vas dvojica namestili megu (vertikalno ili horizontalno), meni stoji vertikalno, sa fanom i uopste nema veze sa memorijom, na Maximus2Formuli..
:: :: ::
:: :: :: ::Ista stvar, imam Geil Evo One i fan sa megahalemsa mi blokira jedan ddr slot... :(
:: Koju plocu imas ikoliko slotova za memoriju ukuppno ima na ploci?
:: Kod mene ima 6 slotova.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vuk125 Re: Re: Re: Re: >> vuk & Daum 30.04.2010. 16:41 #209541

broj poruka: 2929

:: Asus Maximus III Formula... P55 Chipset sa 4 slota za ram..
:: Evo slike
:: http://spedr.com/15mex
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: :: P55 chipset ima mnogo blize ram slotove procesoru
:: :: :: Ona slika sto je vuk postavio je jos gora nego moja situacija. Meni je pokriven samo jedan slot..
:: :: :: __________________
:: :: :: Scourge of PCBerza
:: :: :: :: ja ne znam kako ste vas dvojica namestili megu (vertikalno ili horizontalno), meni stoji vertikalno, sa fanom i uopste nema veze sa memorijom, na Maximus2Formuli..
:: :: :: ::
:: :: :: :: ::Ista stvar, imam Geil Evo One i fan sa megahalemsa mi blokira jedan ddr slot... :(
:: :: :: ::
:: :: Koju plocu imas ikoliko slotova za memoriju ukuppno ima na ploci?
:: :: Kod mene ima 6 slotova

Pa da ti imas 4 slota zato je tako kod tebe, inace rastojanje socketa je isto nema tu razlike razlika je u broju slotova memorije.
ja sam u glavnom resio problem osobodio sam slotove pa eventualno ako mi bude trebalo ja cu dodati jos 2x2Gb rama. Videcu jos ako budem uspeo da nadejm Geil EVO one na 2133 kit, trnutno je nema
Daum Re: Re: Re: Re: Re: >> vuk & Daum 30.04.2010. 16:49 #209543

broj poruka: 12811
Sto je najgore poskupela je strasno. U januaru u Gigatronu sam platio 2x2gb 11.000, a sad je 16.000...

:: Pa da ti imas 4 slota zato je tako kod tebe, inace rastojanje socketa je isto nema tu razlike razlika je u broju slotova memorije.
:: ja sam u glavnom resio problem osobodio sam slotove pa eventualno ako mi bude trebalo ja cu dodati jos 2x2Gb rama. Videcu jos ako budem uspeo da nadejm Geil EVO one na 2133 kit, trnutno je nema
vuk125 Re: Re: Re: Re: Re: Re: >> vuk & Daum 30.04.2010. 17:00 #209544

broj poruka: 2929

:: Sto je najgore poskupela je strasno. U januaru u Gigatronu sam platio 2x2gb 11.000, a sad je 16.000..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Pa da ti imas 4 slota zato je tako kod tebe, inace rastojanje socketa je isto nema tu razlike razlika je u broju slotova memorije.
:: :: ja sam u glavnom resio problem osobodio sam slotove pa eventualno ako mi bude trebalo ja cu dodati jos 2x2Gb rama. Videcu jos ako budem uspeo da nadejm Geil EVO one na 2133 kit, trnutno je nem

Ma sve je poskupelo, sta ces imamo visok standard :)))))
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs