Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Jel to nevaljaju driver ili...????
STRANA 2 OD 2
Dzoni665 Re: re 02.05.2010. 15:04 #209844

status: user
broj poruka: 704
@ralebrate
Nemoj pricati gluposti. Imam ati sapphire 4850 i na Win 7 radi vec 6 meseci bez problema. Ni jedna igra me nije zezala. I sta si zapeo da se vraca na xp 32 bit? Nije ti palo na pamet da ima preko 3.5 GB rama? Pre nego sto ista napises, razmisli malo :-)

@23232323
Skini 10.4 drivere (kao sto su ti vec rekli), instaliraj i probaj. Ako to ne pomaze, probaj reinstall igre, ako ni to, reinstaliraj Win 7 i to je to. Kraj price :-)
Pozz

GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit

::
:: Problem ce ti,dakle,resiti reinstalacija sistema,i koriscenje xp 32bit...Profesionalna kenjanja sigurno nece....Poz..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xendza ma promeni grafichku kartu 02.05.2010. 15:50 #209854

broj poruka: 601

Ja ti kazem jedno ti razumes drugo! Promeni samo grafichku kartu ne moras plocu. Znam sta pricam jer sam i ja imala taj problem sve sam menjala i drajvere i operativne sisteme ma sve....i UVEK se javljao isti problem! Ali kad sam stavila drugu grafichku kartu od druge firme radilo je perfektno.

raic Re 02.05.2010. 16:04 #209856

broj poruka: 9006
Setih se da sam imao taj problem driver stopped responding sa Last Remnant al nisam ni imao vremena da ga igram pa sam ga uninstalirao, i kad sam posle par meseci instalirao igru opet problem je nestao, ista meta isto odstojanje al moguće da su legli u međuvremenu drugi drajveri ili čak sistem ne sećam se baš, ako ne pravi istu zvrčku s drugim igrama čisto sumnjam da je problem hardverski s tim da temperature jesu blago sumnjive za tu kartu.

Ksenija ne tripuj čoveka i ne pokušavaj da mu prodaš grafičku.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

ralebrale Re: Re: re 02.05.2010. 16:07 #209857

broj poruka: 678

:: @ralebrat
:: Nemoj pricati gluposti. Imam ati sapphire 4850 i na Win 7 radi vec 6 meseci bez problema. Ni jedna igra me nije zezala. I sta si zapeo da se vraca na xp 32 bit? Nije ti palo na pamet da ima preko 3.5 GB rama? Pre nego sto ista napises, razmisli malo :-
:: @2323232
:: Skini 10.4 drivere (kao sto su ti vec rekli), instaliraj i probaj. Ako to ne pomaze, probaj reinstall igre, ako ni to, reinstaliraj Win 7 i to je to. Kraj price :-
:: Poz
:: GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
:: ::
:: :: Problem ce ti,dakle,resiti reinstalacija sistema,i koriscenje xp 32bit...Profesionalna kenjanja sigurno nece....Poz.

Mislim,i dalje, da mu reinstalacija iz win7 u xp moze pomoci da se vise ne desavaju pucanja drajvera.Imao sam slicne probleme,na xp ih nema.Ne smatram da je razlika izmedju win 7 i xp osetna u tolikoj meri da se mora trpeti latentno maltretiranje u igrama.Nisam neki poznavalac,ali ovo sto sam napisao,meni je pomoglo.Ako nece,ne mora....
SkyFire Re: Re: Re: re 02.05.2010. 19:35 #209899

broj poruka: 18472
Pa i dalje XP ima bolje perofmranse za igre..Win 7 je samo stabilniji sistem i komplexniji..
Nista specijalno ne dobijas sa Win 7 u igrama osim podrske DX10/DX11
Godinama sam bio na XP i picio sve na DX9 i kad je bilo igara sa podrskom za DX10 i nista nisam propustio..XP je kod mene otisao u penziju iz prostog razloga sto je prestario i razloga jer je Win 7 daleko stabilniji OS ..

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

:: :: @ralebrat
:: :: Nemoj pricati gluposti. Imam ati sapphire 4850 i na Win 7 radi vec 6 meseci bez problema. Ni jedna igra me nije zezala. I sta si zapeo da se vraca na xp 32 bit? Nije ti palo na pamet da ima preko 3.5 GB rama? Pre nego sto ista napises, razmisli malo :-
:: :: @2323232
:: :: Skini 10.4 drivere (kao sto su ti vec rekli), instaliraj i probaj. Ako to ne pomaze, probaj reinstall igre, ako ni to, reinstaliraj Win 7 i to je to. Kraj price :-
:: :: Poz
:: :: GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
:: :: ::
:: :: :: Problem ce ti,dakle,resiti reinstalacija sistema,i koriscenje xp 32bit...Profesionalna kenjanja sigurno nece....Poz.
:: Mislim,i dalje, da mu reinstalacija iz win7 u xp moze pomoci da se vise ne desavaju pucanja drajvera.Imao sam slicne probleme,na xp ih nema.Ne smatram da je razlika izmedju win 7 i xp osetna u tolikoj meri da se mora trpeti latentno maltretiranje u igrama.Nisam neki poznavalac,ali ovo sto sam napisao,meni je pomoglo.Ako nece,ne mora....
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs