Pa ako čoveku radi Phenom na P55, treba da bude admin na Toms hardware-u, a ne ovde....Šalu na stranu , možda su čoveku stvarno dali drugu kutiju, a u kučištu neki Zida Tomato, daleko bilo. Pošto je kutija od cpu crna jeste 955...Pogledaj u kućište, oznaka ploče je ispod cpu socketa, ako je Gigabyte.... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Pa ako čoveku radi Phenom na P55, treba da bude admin na Toms hardware-u, a ne ovde....Šalu na stranu , možda su čoveku stvarno dali drugu kutiju, a u kučištu neki Zida Tomato, daleko bilo. Pošto je kutija od cpu crna jeste 955...Pogledaj u kućište, oznaka ploče je ispod cpu socketa, ako je Gigabyte... :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: ::
...ali ako imas Gigabyte P55A-UD4, to je ploca za Intel procesore, a ti govoris da imas AMD Phenom 955 na njoj. Znaci pogresio si ili oznaku ploce, ili procesor... __________________ Scourge of PCBerza
Da nije mozda covek mislio na P955BE-UD4? To je onaj hibrid od ploce-procesora. Cuo sam da bljuje vatru kad mu turis 2 nvidie karte u crossfire i to iskljucivo na agp slotu!
:: ...ali ako imas Gigabyte P55A-UD4, to je ploca za Intel procesore, a ti govoris da imas AMD Phenom 955 na njoj. Znaci pogresio si ili oznaku ploce, ili procesor.. ::
Aman, ljudi, nista niste ukapirali a ismejaste coveka onoliko!!!
04.05.2010. 06:44
status: user broj poruka: 11023
To je onaj Phenom na soketu 775, rezultat nagodbi izmedju AMDenebIlnih i Inteligentnih. Na substrat Yorkfield-a elektrolucnim zavarivanjem nakalemljen je Phenom 9550, green edition (trosi manje od 150W). Medju ljubiteljima hardvera ovo hibridno jezgro poznato je i kao `Phehalem+`.
ne moze, za sli ti trebaju jos dve Ageia physx na usb 3.0 ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
:: Posto imam ATI 4870 jel moze ako kupim 5850 da njih dve rade u SLi rezimu :: :: ::
Kada sam 1999te radio u jednoj vidjenijoj beogradskoj firmi za sklapanje racunara, komercijalistkinje (mislim da su oni prvi uveli trend da zene prodaju racunare :-s) su nam redovno pakovale pentium procesore na Chaintech 7AJA2 i Durone na Asus TUSL2C (ovo drugo su bas volele). S obzirom da je ovo 21. vek... Radi to sve... Verovatno je samo flesovan BIOS.
Aha, ja pomislio da si ozbiljan prvi put kad si pitao ono za SLI xD Sto se mene tice nastavi ionako je na ovom forumu sve dozvoljeno i svi se sprdaju u svakoj temi i idu u offtopic, spamuju itd....
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.