od svega < Nisam dovoljno bogat da bih mogao da kupujem jeftine stvari > ma da sinovac daj preko hiljadu evra za 2x480 i onda za godinu puknes za jedno 600 evra i onda bas ova recenica (koja vazi za neke druge stvari) ima pun smisao ,aj malo razmisli o tome........ vidim naigraste se na tom fermiju pun k.rac igara (da ne bude zabune imao sam vise nv kartica nego atija ali neki ljudi su nepopravljivi) pa nije vam tata ostavio u nasledstvo ni ati ni nv jebote uh obicno ne odgovaram na glupe teme al ne mogu da verujem da se jos prepucavate oko fucking fermija i 5xxx jebote kakvi ljudi ne mogu da verujem
Hej drugari moji mili, dok vi minimizujete moje zamerke, povremeno
06.05.2010. 14:55
status: user broj poruka: 11023
me cak i vredjajuci, na Forumu je sve vise ljudi koji nailaze na slicne probleme (i naravno, prijavljuju ih). Evo, danas se javio covek kome 5xxx stuca na svake tri sekunde). Jadnik ni ne sanja koliko je srecan - po mom iskustvu sudeci, ATi standardno zapinje na svakih 0,0003 sec! - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
@TheBear: 1) nisam rekao da 4890 NIJE SKORO UOPSTE BOLJA od 8800GTX. Napisao sam da razlika od oko 1000 bodova u pomenutom testu otprilike odrazava razliku u kvalitetu, te da je, po mom misljenju, sa njegovom kartom sve u redu. 2)nisam ove karte svrstao u isti kos. Nabrojao sam ih kao moguce izbore od kojih bi svaki predstavljao BOLJI upgrade nego 4890. Dakle smatrao sam i smatram da su i GF260/216 i 4870x2 bolji izbor od 4890, kako u slucaju da covek hoce da menja 8800 za brzu kartu, tako i inace...
:: me cak i vredjajuci, na Forumu je sve vise ljudi koji nailaze na slicne probleme (i naravno, prijavljuju ih). Evo, danas se javio covek kome 5xxx stuca na svake tri sekunde). Jadnik ni ne sanja koliko je srecan - po mom iskustvu sudeci, ATi standardno zapinje na svakih 0,0003 sec! :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: @TheBear: 1) nisam rekao da 4890 NIJE SKORO UOPSTE BOLJA od 8800GTX. Napisao sam da razlika od oko 1000 bodova u pomenutom testu otprilike odrazava razliku u kvalitetu, te da je, po mom misljenju, sa njegovom kartom sve u redu :: 2)nisam ove karte svrstao u isti kos. Nabrojao sam ih kao moguce izbore od kojih bi svaki predstavljao BOLJI upgrade nego 4890. Dakle smatrao sam i smatram da su i GF260/216 i 4870x2 bolji izbor od 4890, kako u slucaju da covek hoce da menja 8800 za brzu kartu, tako i inace.. :: ::
nVidia je trenutno samo isplativa za nekoga ko radi u Adobe CS 5 paketu jer je tu implementirana CUDA tehnologija i u jos veoma malom broju programa. U gaming-u ko zeli dozivljaj u full-u sa sve fizikom kupice nVidia, ko to nece uzece ATI-ja, od ove dve je ati bolji :).
Tj u istom cenovnom rangu ATI nudi više od nVidia-e (uvek je i nudio) Dokle više prepucavanja,spustite loptu malo mislim da ste preterali do jaja
:: nVidia je trenutno samo isplativa za nekoga ko radi u Adobe CS 5 paketu jer je tu implementirana CUDA tehnologija i u jos veoma malom broju programa. U gaming-u ko zeli dozivljaj u full-u sa sve fizikom kupice nVidia, ko to nece uzece ATI-ja, od ove dve je ati bolji :) :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.