Fin mali review. Velik šteta je što nisi radio u većoj rezoluciji, i što se nisi malo više posvetio testu. Kapiram da ne voliš nVidiu :D
Voleo bih da se dokopam jednog primerka GTX 470 i da ga detaljno istestiram, onako, za moju dušu. Naravno, ne bih uzimao ovu kartu, jer mi je i GTX 275 prejaka za moju rezoluciju (1680x1050), ali bih voleo da iskusim tu GTX 400 seriju. Ko zna, možda mi se posreći, ako ortak uzme GTX 470, a možda i GTX 480.
za monitor steta ali ako pogledate krizu `tesko` se izborila ova karta i sa 1280*1024, a sa druge strane ovo trazi dosta vremena, a ja u kolokvijumima i ispitima do guse tako da za sada nisam u stanju za vise, cisto da se vidi kako radi na mainstream CPUu, treba nevidiji jos da ispegla drajvere, kao sto rekoh bice za mesecak dana test sa i7 na 1920*1080, bar se nadam , poz
:: Fin mali review. Velik šteta je što nisi radio u većoj rezoluciji, i što se nisi malo više posvetio testu. Kapiram da ne voliš nVidiu : :: :: Voleo bih da se dokopam jednog primerka GTX 470 i da ga detaljno istestiram, onako, za moju dušu. Naravno, ne bih uzimao ovu kartu, jer mi je i GTX 275 prejaka za moju rezoluciju (1680x1050), ali bih voleo da iskusim tu GTX 400 seriju. Ko zna, možda mi se posreći, ako ortak uzme GTX 470, a možda i GTX 480 :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
ANNO1404 tera sve na max sa 16x QAA 22-30fps BATMAN zahteva (3Dvision) gasenje motion blura ali radi extra Kriza je zeznuta jer mora da se igra sa nekim podesavanjima na medium, tako bar zahteva 3D vision, NFS underground 2 radi ko peske sve maxed out METRO 2033 radi super na dx10 (nema razlike od 11, mizerija) Sims 3 extra Heaven zakla :)
:: zavisi od aplikacij :: :: ANNO1404 tera sve na max sa 16x QAA 22-30fp :: BATMAN zahteva (3Dvision) gasenje motion blura ali radi extr :: Kriza je zeznuta jer mora da se igra sa nekim podesavanjima na medium, tako bar zahteva 3D vision :: NFS underground 2 radi ko peske sve maxed ou :: METRO 2033 radi super na dx10 (nema razlike od 11, mizerija :: Sims 3 extr :: Heaven zakla : :: :: :: EDIT skidam AVP bench pa cemo i to da vidim :: :: .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=49904 :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=88691 :: :: ::
max na fumarku je bila 88c sa fanom na auto i nije se cula puno tj vrlo malo, u igrama nisam kontrolisao T (kapiram da je niza nego sa furmark) a sad je idle 48c a fan je na 40%(auto)
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Kad bi ti znao sta je overkill onda bi mozda normalan komentar i dao! Ovako samo mogu da ti kazem da zagrejes stolicu pre nego sto mene citiras. GTX4xx serija karti najnovije generacije ima prejak chip za tako malu rezoluciju!Ko uzima ovakvu kartu za 19` monitor je bacio pare.Nije samo GT4xx vec i GTX2xx je overkill za 1280x1024 pa cak i iz serije 8800 neki modeli su prejaki za tako malu rezoluciju! Ovde nije rec o nVidiji i bolestima vec o snazi grafickog chipa i napretku u tehnologiji!
@Saxija moram prbati taj 3D.Nego reci mi gde nadje naocare?
:: Sve je to kul ,ali sta sad ispade,NEvidija je pravila kartu samo za 1680x1050 pa na vise :: :: Ma daj ne zamajavajte me :: :: Cvece fala na trudu!! :: :: :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb :: :: :: Steta sto je mala rezolucija.Ova karta nije predvidjena za tako malu rezoluciju pa je moguce da i podbacuje na istoj.Minimalno sto je trebalo da se radi test je 1680x1050 preko 192x1200..Ovako se ne zna prava sbnaga grafike :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.