Re: Re: Cast mi je izvestiti velepostovano, prisutno pucanstvo da je...
02.06.2010. 23:05
status: user broj poruka: 11023
@TheBear===========Bacio pare? No way, fuzzy! Platio sam je barem dvije tisuce manje nego sto bih neku jeftiniju 5870. I znam da imam kartu koja radi u BILO KOJEM HEBBENOM OP SISTEMU UKLJUCUJUCI PINAKS LINAKS MINAX I KLIMAX, a ne gomilu tranzistora koji zakeraju: e, nemoj mi XP-a, on je bajat! E nemoj mi Erpa, on je Vajat. Daj mi samo Vindousa sedam, Bilijevo naredjenje: ako nije 7, odmah da se predam! Itd, itd.
:: MA idi brate, imao sam do pre 3 meseca Asus 9800GTX+ TOP klokovanu na max., i jedna 5750 je pere klokovana u 3D igrama.... :: Tako da ti je konstatacija bezveze.. :: :: Koliko si platio tu 470 ? Ako je preko 30k onda si malo bacio pare : :: :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://ultraphoto.org/images/l5haovgeaue6on2xi4z.jp :: :: :: :: moja, juce kupljena 470-ica (Gainward) u poredjenju sa vasim usplahirenim crvenperkama iz serije 5xxx - GRAFICKA KARTA :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: zalim slucaj, kolege, ko nema NV kartu, taj ne zna pravi ukus 3D igranja na PC-ju. Ko nije imao u kompu ATi-ja pa onda umesto njega stavio eNVea, taj ne zna sta znaci PROMENA NA BOLJE. Na mnogo, MNOGO bolje :: :: :: :: :: ::
Nekako sam i mislio da će naš ogorčeni plakophagus biti prvi koji će da pošalje kasicu prasicu u večna lovišta da bi iz njih prizvao prerano blaženopočivšeg fermija. Želim ti da neizmerno uživaš u novoj kartici kako bi što pre zaboravio strašnog crvenog bana i daj bože prestao da buniš nejač s foruma u potrazi za idealnom opcijom da zadovolje svoje gejmersko blagoutrobije.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Re: Re: Re: Cast mi je izvestiti velepostovano, prisutno pucanstvo da je...
03.06.2010. 00:03
status: user broj poruka: 860
:: @TheBear===========Bacio pare? No way, fuzzy! Platio sam je barem dvije tisuce manje nego sto bih neku jeftiniju 5870. I znam da imam kartu koja radi u BILO KOJEM HEBBENOM OP SISTEMU UKLJUCUJUCI PINAKS LINAKS MINAX I KLIMAX, a ne gomilu tranzistora koji zakeraju:
Tortojed,
Što se tiče Linux-a, ATI trenutno ima najbolje drajvere otvorenog koda sa 3D podrškom jer je AMD/ATI otvorio deo specifikacije svojih GPU-a. NVidia to nije sasvim do kraja učinila i njihovi drajveri otvorenog koda kaskaju za ATI-jevim. Vlasnički drajveri su im negde u istom rangu. Nedavno sam uključio integrisanu grafiku na ploči i 3D performanse ATI 3300 su slične 3D performansama jedne 8600GT koja mi se nedavno jednostavno pokvarila.
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Nekako sam i mislio da će naš ogorčeni plakophagus biti prvi koji će da pošalje kasicu prasicu u večna lovišta da bi iz njih prizvao prerano blaženopočivšeg fermija. Želim ti da neizmerno uživaš u novoj kartici kako bi što pre zaboravio strašnog crvenog bana i daj bože prestao da buniš nejač s foruma u potrazi za idealnom opcijom da zadovolje svoje gejmersko blagoutrobije :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
BlueSkyNIS, samo ti budan sanjaj. Ja jos nisam sreo ATi-ja koji...
03.06.2010. 03:44
status: user broj poruka: 11023
nije kenjao kvake kada treba da pokrene OpenGL aplikaciju. Da li treba da ti nacrtam sta Linux koristi od grafickih podsistema? Za ATi-ja je to ubermathematics.
U Vantage-u cetiri hiljade poena (benchmark celog sistema) vise nego sa 5850 koju sam licno testirao pre nekih mesec dana. Karta koja se pokazala kao NEMOCNA BABA u XP-u, a nije bas briljirala u W7... Da ste mi zdravi i zivi braco! Zao mi je sto patite, ali, sta da se radi. Vise srece (a mozda i pameti + para) sledeci put, pa ce i vama u komp da upadne graficka karta a ne ...ATi. Ko ima ATi, mora da se pati. Uzmi NV, plati, pa klati!
p.s. ne znam samo kad ce odredjena grupa dece ovde da prestane da se tripuje da je kupovina graficke karte od 250 i kusur eura nesto sto se moze smatrati uspehom u zivotu XD
Druže, kad ćeš da pečeš roštilj na 470, da dođemo da vidimo kakve su pljeske i ćevapi? Mi ćemo doneti pivo, da ne moraš sve ti da kupiš. Potrošio si se mnogo na taj šporet.
PC će još malo trošiti kao klima, što znači da dinara više neću baciti u apgrejd, konzole su bile i biće uvek isplativije rešenje za pasionirane igrače, jer se sa kupovinom iste kupac rešava upgrejda stvarno 3-4 godine, a da o potrošnji ne govorim.
Volim i ja neke igre sa konzola, recimo FF serijal
03.06.2010. 08:53
status: user broj poruka: 9006
Ali to je stvarno poređenje baba i žaba. Nije ti neophodan fermi ili 5970 i kilovat i po napajanje da bi se kvalitetno igrao na pc-ju, a igre će da izgledaju bolje nego na konzoli. Da i ne pominjemo da svejedno moraš da imaš pc za druge stvari i stvarno ne vidim neku uštedu u varijanti slab pc za download, net i slične nezahtevne stvari + konzola za igre protiv jednog nešto jačeg pc-ja
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Re: BlueSkyNIS, samo ti budan sanjaj. Ja jos nisam sreo ATi-ja koji...
03.06.2010. 10:20
status: user broj poruka: 2856
Objasnio si! : ) ja imam asus 5850 - babu, i mogi ti recu prava je MILF-ica, baba ludujue, 1040/1250 na referentnom hladjenju...sta reci?
Pozdrav i zao mi te, moras sad sam sebi traziti opravdanje zato si bacio novac...
:: nije kenjao kvake kada treba da pokrene OpenGL aplikaciju. Da li treba da ti nacrtam sta Linux koristi od grafickih podsistema? Za ATi-ja je to ubermathematics. :: :: U Vantage-u cetiri hiljade poena (benchmark celog sistema) vise nego sa 5850 koju sam licno testirao pre nekih mesec dana. Karta koja se pokazala kao NEMOCNA BABA u XP-u, a nije bas briljirala u W7.. :: Da ste mi zdravi i zivi braco! Zao mi je sto patite, ali, sta da se radi. Vise srece (a mozda i pameti + para) sledeci put, pa ce i vama u komp da upadne graficka karta a ne ...ATi. Ko ima ATi, mora da se pati. Uzmi NV, plati, pa klati :: :: ::
:: Druže, kad ćeš da pečeš roštilj na 470, da dođemo da vidimo kakve su pljeske i ćevapi? Mi ćemo doneti pivo, da ne moraš sve ti da kupiš. Potrošio si se mnogo na taj šporet :: :: :: Phenom II X3 720B :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM Storm Sniper AMD Editio :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.