Sta ce ti tri generacije starija karta koja trosi duplo vise ,mnogo vise se greje,a tu su negde po jacini...+ mali detalj koji nekome mnogo znaci 5670 je HD sto 8800 nije ...
Pa za ovu 9800 oc 1g sam dobio garaciju isto 3godine kao onu 5670 a neznam sta ljudi kazu ali svi testovi su pokazali da je jace , onako mislim predjem na amd x6 pa mozda uzmem neku ati ili ponovo nvidiju , neznam ati nema bas toliku dobru podrsku
:: :: Pa za ovu 9800 oc 1g sam dobio garaciju isto 3godine kao onu 5670 a neznam sta ljudi kazu ali svi testovi su pokazali da je jace , onako mislim predjem na amd x6 pa mozda uzmem neku ati ili ponovo nvidiju , neznam ati nema bas toliku dobru podrsk :: ::
imam atm amd x4 phenom i mislim menjam na x6 da bi uzeo neku plocu sa sli zato sam uzeo 9800+ ali uzecu nesto jace , jel sam citao da se nije pokazala bas nesto pa cu ici na gf290 ili tako nesto zavisi od para a 5670 morate probate vidite koliko je sranje ili mozda phenom nije dovojno jak , gledam brat igra crysles sa ovom 9800 sve na high na 1440x990 a na 5670 mora sve na mid i ista rezolucija 8g ram ddr2
Taj Phenom sigurno nije dovoljno jak, dzaba mu 4 jezgra jer su spora. Svega 2.3 GHz i 512 L2 Cache po jezgru je malo, veoma malo za danasnje igre. Koji cpu ti ima brat?
:: imam atm amd x4 phenom i mislim menjam na x6 da bi uzeo neku plocu sa sli zato sam uzeo 9800+ ali uzecu nesto jace , jel sam citao da se nije pokazala bas nesto pa cu ici na gf290 ili tako nesto zavisi od para a 5670 morate probate vidite koliko je sranje ili mozda phenom nije dovojno jak , gledam brat igra crysles sa ovom 9800 sve na high na 1440x990 a na 5670 mora sve na mid i ista rezolucija 8g ram ddr2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.