Misliš na radijator ovcu ? E samo on još fali za dodavanje ulja na vatru. Taman se forum malo primirio. Bar malo.
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: Jeste to, ali ne mozes reci da nije zanimljiv, sto rece neko, da ga nema, ne bi nam bilo zanimljivo.. :: :: Fali mu samo kolega iz ``ENTUZIJAST TIMA` :: :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Ko je pazario kartu i po kojoj ceni molim te mi reci : )
Koji je konkretno 5850?
:: Da dodam jos i da onaj koji je kupio tu grafu po bagatelnoj ceni nema nijedan jedini problem :: :: Pozdrav :: :: :: :: Decko puko... kupio sam bolju karticu od njegove koja je skuplja 120-130e, za te pare mogu da kupi delove za neko izdrkano vodeno hladnjenje i da se priblizim performansama 5870/480 ili ako mi je bitna fizika kupim gt240 i jos mi ostane da castim sutra drustvo na Adi kada Srbija odsrafi one Gance . :: :: :: :: Platio sam kartu 220e, sada mogu da je prodam za 240e bez blama jer je to najbolji referentni model 5850...e to je posao, a ne da kupis 5850 prodas je jer si nesposoban, izgubis tu 80ak evra i onda platis losiju karticu ~350e to moze samo P R S O TI N A !! :: :: :: :: :: Ne trućamo ništa, nego nas čovek ubedjuje u nešto što nije tačno.. :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: :: :: :: :: :: :: Pustite čoveka, on bar IMA novu nvidia karticu, tj. iskeširao se za nju, za razliku od ispraznih trućanja onih koji je nemaju. Samo, ako je njemu dobra, što je natura drugima koji je ne vole ili i ne podnose, i obratno, ako ste zadovoljni serijom 5xxx, šta će vam u toj priči tortojed, on je već rešen kao vlasnik, ne razumem šta sad ima neko da ga ubeđuje i obratno.... samo trućamo kao što i ja ovo sad radim, najverovatnije - bez ikakvog efekta osim vremena. A, da, može neko da se izleti i vređa bez potrebe o količini mozga i slično :: :: :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: :: :: :: :: ::
Pade mi na pamet slicica koju je DSS kacio kako onaj trol (bez odela) pece rostilj, i ona tvoja recenica: `Sve go entuzijasta` pa sam se tako ismejao...
ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha! Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!
Hteo sam i `i strućnjak` da dodam, ali je već bilo dovoljno sarkazma. Poslao mi je DSS projekat tako da će biti još funny slika na račun, Spermija (inspired by markopvict), samo da se ukaže prilika.
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: Pade mi na pamet slicica koju je DSS kacio kako onaj trol (bez odela) pece rostilj, i ona tvoja recenica: `Sve go entuzijasta` pa sam se tako ismejao.. :: :: :: https://www.tinyurl.com/ye5z6b :: :: ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha :: Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat! :: ::
Meni je vrućina. I jučer i danas i sutra će, kakva je prognoza. Ako je i vama svima vruće, ok... a ako nekom nije, također ok. Za nekog je ovo ugodno. Mislim, šta vas vređa drugačije mišljenje? I to, sad je samo on jedan na forumu koji se javlja. I IMA KARTICU, što je za mene ipak za respekt. Volem, mislim da sam u pravu i ulažem pare u to. Pa hiljade ljudi u Serbistanu i svetu to non-stoop rade - pogledajte kladionice. Svi misle jedno i ulažu pare, a onda ih rezultati vrate u stvarnost. Drugo, pogledajte temperature i potrošnju.... kao što ne bih intel-ovu prednost nazvao nebeskom tako ni ovo više nije neka razlika za podsmevanje... vrlo su blizu, odnosno, s obzirom na širinu magistrale.... začuđujuće smanjen negativan efekat. U svakom slučaju, smanjimo vređanje izrazima a iskulirajmo u mišljenjima i, iznosimo argumente i mišljenja pa šta bude. Ovo govorim kao neki moderator koga nema, jer bi deo sa vređanjem iskasapio usled nikakvog odnosno, lošeg efekta na forum.
:: Meni je vrućina. I jučer i danas i sutra će, kakva je prognoza :: Ako je i vama svima vruće, ok... a ako nekom nije, također ok. Za nekog je ovo ugodno. Mislim, šta vas vređa drugačije mišljenje? I to, sad je samo on jedan na forumu koji se javlja. I IMA KARTICU, što je za mene ipak za respekt. Volem, mislim da sam u pravu i ulažem pare u to. Pa hiljade ljudi u Serbistanu i svetu to non-stoop rade - pogledajte kladionice. Svi misle jedno i ulažu pare, a onda ih rezultati vrate u stvarnost :: Drugo, pogledajte temperature i potrošnju.... kao što ne bih intel-ovu prednost nazvao nebeskom tako ni ovo više nije neka razlika za podsmevanje... vrlo su blizu, odnosno, s obzirom na širinu magistrale.... začuđujuće smanjen negativan efekat :: U svakom slučaju, smanjimo vređanje izrazima a iskulirajmo u mišljenjima i, iznosimo argumente i mišljenja pa šta bude. Ovo govorim kao neki moderator koga nema, jer bi deo sa vređanjem iskasapio usled nikakvog odnosno, lošeg efekta na forum :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Re: ... Aaa, ne, ne! Taj nije skrt i siromasan. Taj je pogresio ...
13.06.2010. 01:22
status: user broj poruka: 11023
prodavnicu - videvsi 5970 u izlogu, rekao je sebi `Jao, otkad nisam jeo svinjetinu! Kakva bajna polutka...`. Taj je, dakle, svratio u prodavnicu komp komponenti misleci da ulazi u mesaru... Sramota: tako nemocna, gojazna, mikrobioticna, pa jos toksicna! A onih 17 ventilatora na njoj?! Sta reci - neko bi pomislio da to moze da ohladi i sobu, kad ono, ne moze da ohladi ni samu kartu...
:: Skrt je i siromasan onaj koji kupi Sapphire Toxic 5970 od 1000 dolara ,stvarno neka ide neka podeabava nekog drugog ,covek smaraaa.
cek, cek... jel ti to hoces da kazes da nije??? pa moja 9600gt je jaca od gtx295! i od tenka je jaca ako treba! au, srusio si mi upravo moj mali svet...:)
pisko, +1 i respekt za post #222236.
asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda, f2 hd154ui
:: Jerbo nema šanse da sve to ozbiljno misli :: :: Dobro, dođe i meni nekad da upadnem na forum i dreknem: `MOJA 4850 JE MNOGO JAČA OD GTX295` al jebiga onda se setim da nisam popio lek :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
According to ATI’s arch-rival Nvidia Corp. itself and independent analysts, Nvidia shipped around 400 thousand DirectX 11-capable graphics till mid-May 2010.
pusti link od te teme...uvek propustim dobru zajebanciju...:( support normality
:: Od one veceri kada je pisao sa 2 naloga nema ga? bar ga ja nisam video...decko nahvali sam sebe sa drugog nick-a i ode.. :: :: + se naljuti na mene bez razloga.. :: ::
Re: Re TortojeD>>>kako da ne, zaboleo me vrsnjak! ObradMi, ti
13.06.2010. 18:41
status: user broj poruka: 11023
si sav moj boool! ATiljupci, bre, razumite jedno: ja bih VOLEO da ATi-ja imam kao IZBOR, to jest, da ne budem OSUDJEN na NV, nego da biram po principu `aha, posto u ovoj generaciji karti ATi nudi to i to po toj i toj ceni a NV...`. Na zalost, od vremena ATi rage pro (fury), DX5, u vreme kada si ObradeMi verovatno ucio azbuku ili abecedu, ATi NEMA da ponudi nista bolje od NV-a. Ima jeftinije, nema bolje, a sada, u DX11 nema ni jednako. Ja sam, kao gejmer, OSUDJEN na NV. Eto, to me boli.
Re: Re: Re TortojeD>>>kako da ne, zaboleo me vrsnjak! ObradMi, ti
13.06.2010. 19:00
status: user broj poruka: 1541
Ima jeftinije, nema bolje??? 5970 nije jeftinija a i bolja je od bilo koje NVidi-e, sta se gubis....
:: si sav moj boool! ATiljupci, bre, razumite jedno: ja bih VOLEO da ATi-ja imam kao IZBOR, to jest, da ne budem OSUDJEN na NV, nego da biram po principu `aha, posto u ovoj generaciji karti ATi nudi to i to po toj i toj ceni a NV...`. Na zalost, od vremena ATi rage pro (fury), DX5, u vreme kada si ObradeMi verovatno ucio azbuku ili abecedu, ATi NEMA da ponudi nista bolje od NV-a. Ima jeftinije, nema bolje, a sada, u DX11 nema ni jednako. Ja sam, kao gejmer, OSUDJEN na NV. Eto, to me boli. :: :: :: :: Znam da ti ta 5970 nanosi bol ,a i ovo ti nanosi bo :: :: :: :: ATI ships 11million DX11 chips (+pretty graph :: :: :: :: http://forums.anandtech.com/showthread.php?p=2992427 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.