slusaj majmune za ovo prevaranti mi se sagnes dole i povuces koliko god mozes....... debilcino glupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: kada sam dobio 4890 za 4850.. :: :: Cestitam brate, sto je dzabe i Bogu je drago.. :: :: Ala je tebe usralo!!!!Kupis pokvarenu 8800GTX izjebu te ko vola prevaranti i dobijes GTX470, to je pravda, zasluzio si karticu :: :: :: ::
Vidi ga ovaj vo sto se javlja? Alo volino sto se jos javljas? hahahhahaha ga li mozes biti gluplji...mesto da custis i iskuliras ti se jos javljas i pronalazis u postu...
Joj majko moja kakva volina...hhhahahahahahhahahaha
ko ti javio za radosnu vest skar? : )
E vidis volino da ima pravde, sad crkni jer je decko dobio novu GTX470...
majmuncina...
:: :: :: slusaj majmune za ovo prevaranti mi se sagnes dole i povuces koliko god mozes...... :: debilcino glupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: kada sam dobio 4890 za 4850.. :: :: :: :: Cestitam brate, sto je dzabe i Bogu je drago.. :: :: :: :: Ala je tebe usralo!!!!Kupis pokvarenu 8800GTX izjebu te ko vola prevaranti i dobijes GTX470, to je pravda, zasluzio si karticu :: :: :: :: :: :: :: ::
kako mislis???? @Sky nisam alkos,Ish bas pre neki dan prokomentarisao nas status!!!!
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Vidi ga ovaj vo sto se javlja? Alo volino sto se jos javljas? hahahhahaha ga li mozes biti gluplji...mesto da custis i iskuliras ti se jos javljas i pronalazis u postu.. :: :: Joj majko moja kakva volina...hhhahahahahahhahahah :: :: ko ti javio za radosnu vest skar? : :: :: E vidis volino da ima pravde, sad crkni jer je decko dobio novu GTX470.. :: :: majmuncina.. :: :: :: :: :: :: :: :: slusaj majmune za ovo prevaranti mi se sagnes dole i povuces koliko god mozes...... :: :: debilcino glupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: kada sam dobio 4890 za 4850.. :: :: :: :: :: :: Cestitam brate, sto je dzabe i Bogu je drago.. :: :: :: :: :: :: Ala je tebe usralo!!!!Kupis pokvarenu 8800GTX izjebu te ko vola prevaranti i dobijes GTX470, to je pravda, zasluzio si karticu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
pa ko je tebe pitao sad ovde bilo sta i sto si ti ovde na forumu sos u svakoj mirodjiji? A ti si debilcina i volina koju u zivotu goru nisam sreo na forumu.... cak me ni preko telefona neznas a znas da sam prevarant jebem te po sred usta svinjo glupa!!!!! Znaci uopste nisi svestan kako ovo moze da se zavrsi a ti samo nastavi da vredjas i da prozivas!
A za ovo vole , volino glupa mozes samo sebi nered u zivotu da napravis ..... Znaci dajem ti ZUTI karton i opomenu pred totalno iskljucenje i ucestvovanje bilo gde ako jos u jednom postu bilo gde posumljam da si pomislio na mene!
:: Vidi ga ovaj vo sto se javlja? Alo volino sto se jos javljas? hahahhahaha ga li mozes biti gluplji...mesto da custis i iskuliras ti se jos javljas i pronalazis u postu.. :: :: Joj majko moja kakva volina...hhhahahahahahhahahah :: :: ko ti javio za radosnu vest skar? : :: :: E vidis volino da ima pravde, sad crkni jer je decko dobio novu GTX470.. :: :: majmuncina.. :: :: :: :: :: :: :: :: slusaj majmune za ovo prevaranti mi se sagnes dole i povuces koliko god mozes...... :: :: debilcino glupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: :: kada sam dobio 4890 za 4850.. :: :: :: :: :: :: Cestitam brate, sto je dzabe i Bogu je drago.. :: :: :: :: :: :: Ala je tebe usralo!!!!Kupis pokvarenu 8800GTX izjebu te ko vola prevaranti i dobijes GTX470, to je pravda, zasluzio si karticu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
pazi druze kolega poznanice sa foruma .. nije lepo stoji... krivo mi jer se pisalo da sam je uzeo iz uvoza da sam je uvalio i sta ti ja znam sta sve ne... da sam je pordao jer sam znao da ima gresku i sta ti ja znam bla bla bla.... to veze sa vezom nema... ponudim ruku znaci ponudim da pomognem da resimo nekako stvar i lik mix me ovde na forumu opljuje najstrasnije i ako sam ponudio resenje tj rekao sam aj posalji je pa cemo da vidimo sta cemo i kako cemo uglavnom resicemo... i sad posle opet nekog vremena posto je lik dobio drugu kartu nadje se neko pametan opet da me vuce za jezik..... pa to nije lepo a ne ovo moje jer je izazvano... pomisljao sam i ja da sikopam nekako garanciju da vidim kako to najbolje da se resi da se popravi u krajnjem slucaju da vidimo sta cemo 99% bi se ovako resilo i preko mojih ledja i ja bi ispao car i ekstra ali ne.. nisam dobio priliku za to i sad dodje neko i proziva me ko me ni nezna u zivotu!!!! @mix sta god mislio i rekao ok ali drago mi je da si dobio drugu jer se samo pokazalo da nije iz uvoza da nije kupljena i napakovana da se sredi!!!!!!!!!!
:: Nije lepo da pretis javno na forumu. Imas lepo opciju posalji e-mail pa mu tamo reci sta hoces. Ovako ces za dzabe da dobijes ban :: :: Pozdrav : ::
:: :: Nemoj da mi poretis magarcino retardirana!!! :: :: Kenjaj koliko hoces, kad si vo glupi, ALI NEMOJ JOS JEDNOM DA SAM TE VIDEO DA SI MI PRETIO.. :: :: Budi dobar decko, odo ja na kunt.. :: ::
Bolje ovako lepo pravis klovna od sebe na forumu cisto da budes za nauk drugima koji bi da se bave sitnim prevarama!!!
Bolje je pomagati ljudima kao Nikolas, nego kao ti...
Al mi smo tu da oprostimo, ljudi smo, tako da oprastam ti sto si bio indijancina teska, idi s mirom.
aj laq noc
:: :: picko usrana CRVENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :: :: :: :: :: Nemoj da mi poretis magarcino retardirana!!! :: :: :: :: Kenjaj koliko hoces, kad si vo glupi, ALI NEMOJ JOS JEDNOM DA SAM TE VIDEO DA SI MI PRETIO.. :: :: :: :: Budi dobar decko, odo ja na kunt.. :: :: :: ::
izvesnom clanu ovog foruma sam svojevremeno, u postu #212392 od 12.05.2010. rekao da mi se vise ne obraca. posto isti nastavlja da mi se obraca, uzimam sebi slobodu da u daljim postovima, a uzevsi u obzir njegov nacin ophodjenja prema ostalim clanovima foruma, javno i otvoreno kazem sta mislim o njemu, sto ce ukljuciti psovanje, vredjanje i ponizavanje. ni pretnje nisu iskljucene, kao ni drugi vidovi otvorenog iskazivanja neprijateljskog stava ______________________________________________________________________ Chuck Noris is a pussy!
Mixx bre pusti lika, javno je osramocen...ko zna kako bi mi regovali da smo sitni prevaranit i neljudi i da smo javno raskrinkani...
Ti si covek sa GTX470 posle silnih neprijatnosti i patnji zasluzio si da po nekoj slobodnoj proceni dobijes 300e :D
Nemoj se nervirati sto se ovaj lik pogubio
:: izvesnom clanu ovog foruma sam svojevremeno, u postu #212392 od 12.05.2010. rekao da mi se vise ne obraca. posto isti nastavlja da mi se obraca, uzimam sebi slobodu da u daljim postovima, a uzevsi u obzir njegov nacin ophodjenja prema ostalim clanovima foruma, javno i otvoreno kazem sta mislim o njemu, sto ce ukljuciti psovanje, vredjanje i ponizavanje. ni pretnje nisu iskljucene, kao ni drugi vidovi otvorenog iskazivanja neprijateljskog stava :: _____________________________________________________________________ :: Chuck Noris is a pussy :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.