GTX470 je bolje, mnogo bolje resenje. Usput, neces morati...
24.06.2010. 00:33
status: user broj poruka: 11023
nista da reinstalises. Ali, ako hoces da se kockas, uzmi crvene kockice. =========================================== za ATi-kice - početnice: niti trosi, niti se greje vise od 5870. Izuzev na nekim papirima Crvene boje... FPS je tu negde. I ne zaboravimo: NV=the way it`s meant to be played!
Re: GTX470 je bolje, mnogo bolje resenje. Usput, neces morati...
24.06.2010. 00:41
status: user broj poruka: 19085
Tortojedeeee, ujaaa, si ziiiivvvv coece???
:: nista da reinstalises. Ali, ako hoces da se kockas, uzmi crvene kockice :: ========================================== :: za ATi-kice - početnice: niti trosi, niti se greje vise od 5870. Izuzev na nekim papirima Crvene boje... FPS je tu negde :: I ne zaboravimo: NV=the way it`s meant to be played :: ::
Re: GTX470 je bolje, mnogo bolje resenje. Usput, neces morati...
24.06.2010. 00:42
status: user broj poruka: 2856
pazi ja tebe kapiram kao vic, cela tvoja pojava na ovom forumu je vic...i nista ti ne zameram, jer se stalno zezas i salis ALI!
Neko ce guglati i izacice mu forum PCberze ili ce neko drugi procitati neku od tema u kojima JEBENO SMARAS I TRUJES NEKOG KO SE NE RAZUME, RAZUMEM JA SALU I SVE ALI OVAKVIM POSTOVIMA SE PRAVE DEBILI, AKO SU TEBE ZAJEBALI NEMORAS I TI DRUGE, BUDI COVEK I PATRIOTA I NEMOJ DA TRUJES NEUKU MLADEZ!!!!
Jebeno sto ti moras ko ona glupa muslimancina da smaras?! kapiram da si ok lik samo malo zatucan...
Nemoj biti ko ovaj debil FSamir - talibancina truje i lupeta, ima neki tezak komplex i krivo mu sto je ATi trenutno sabio Nvidiu i na pitanje 470 ili 5870 on kreten odgovara o nekim SLI setapima dve 480 vs 2x5870....kreten iskomplexirani...
A sto se teme tice DA LI JE POTREBNO OTVARATI OVAKVU TEMU? Na svakom boljem domacem ili stranom IT forumu se moze procitati par tema i skapirati da Fermi kupuju samo fanboy-evi...
:: nista da reinstalises. Ali, ako hoces da se kockas, uzmi crvene kockice :: :: ::
Re: Re: @Dautovic=Ni najmanje se ne salim kada kazem da je...
24.06.2010. 00:52
GTX470, narocito u ovom slucaju bolje resenje. Covek je i do sada vozio NV, nece morati da reinstalise sistem(e) i imace kartu koja podjednako dobro radi u XP-u, Vi$ti, W7, pod DX-om i OpenGL-om. Iza toga stojim, a ako ti mislis drukcije, spreman sam da za dobru opkladu izvedemo i odgovarajuci eksperiment. Sta kazes na ovo? ======================================= Imarkovic-u, nisam dobio email poruku. Pre sat vremena sam te o tome obavestio.
:: pazi ja tebe kapiram kao vic, cela tvoja pojava na ovom forumu je vic...i nista ti ne zameram, jer se stalno zezas i salis ALI :: :: Neko ce guglati i izacice mu forum PCberze ili ce neko drugi procitati neku od tema u kojima JEBENO SMARAS I TRUJES NEKOG KO SE NE RAZUME, RAZUMEM JA SALU I SVE ALI OVAKVIM POSTOVIMA SE PRAVE DEBILI, AKO SU TEBE ZAJEBALI NEMORAS I TI DRUGE, BUDI COVEK I PATRIOTA I NEMOJ DA TRUJES NEUKU MLADEZ!!! :: :: Jebeno sto ti moras ko ona glupa muslimancina da smaras?! kapiram da si ok lik samo malo zatucan.. :: :: Nemoj biti ko ovaj debil FSamir - talibancina truje i lupeta, ima neki tezak komplex i krivo mu sto je ATi trenutno sabio Nvidiu i na pitanje 470 ili 5870 on kreten odgovara o nekim SLI setapima dve 480 vs 2x5870....kreten iskomplexirani.. :: :: :: A sto se teme tice DA LI JE POTREBNO OTVARATI OVAKVU TEMU? Na svakom boljem domacem ili stranom IT forumu se moze procitati par tema i skapirati da Fermi kupuju samo fanboy-evi.. :: :: :: :: nista da reinstalises. Ali, ako hoces da se kockas, uzmi crvene kockice :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: @Dautovic=Ni najmanje se ne salim kada kazem da je...
24.06.2010. 00:58
status: user broj poruka: 2856
moze uvek sam sam voleo da experimentisem...
Samo moram da pitam zasto bi neko kupovao GTX470 da bi je stavio na operativni sistem od pre 10 godina? da li si npr dok si imao 8600GT stavljao windows 95/98?
Kapiras li koliko je to debilno? ili ne? mozda je dobar primer koliko je to debilno: imas nekog starog keca 25godina koji vredi 400e, i ti kupis za nejga sedista od bele koze koja vrede 3000e...
:: GTX470, narocito u ovom slucaju bolje resenje. Covek je i do sada vozio NV, nece morati da reinstalise sistem(e) i imace kartu koja podjednako dobro radi u XP-u, Vi$ti, W7, pod DX-om i OpenGL-om. Iza toga stojim, a ako ti mislis drukcije, spreman sam da za dobru opkladu izvedemo i odgovarajuci eksperiment. Sta kazes na ovo :: :: :: :: pazi ja tebe kapiram kao vic, cela tvoja pojava na ovom forumu je vic...i nista ti ne zameram, jer se stalno zezas i salis ALI :: :: :: :: Neko ce guglati i izacice mu forum PCberze ili ce neko drugi procitati neku od tema u kojima JEBENO SMARAS I TRUJES NEKOG KO SE NE RAZUME, RAZUMEM JA SALU I SVE ALI OVAKVIM POSTOVIMA SE PRAVE DEBILI, AKO SU TEBE ZAJEBALI NEMORAS I TI DRUGE, BUDI COVEK I PATRIOTA I NEMOJ DA TRUJES NEUKU MLADEZ!!! :: :: :: :: Jebeno sto ti moras ko ona glupa muslimancina da smaras?! kapiram da si ok lik samo malo zatucan.. :: :: :: :: Nemoj biti ko ovaj debil FSamir - talibancina truje i lupeta, ima neki tezak komplex i krivo mu sto je ATi trenutno sabio Nvidiu i na pitanje 470 ili 5870 on kreten odgovara o nekim SLI setapima dve 480 vs 2x5870....kreten iskomplexirani.. :: :: :: :: :: :: A sto se teme tice DA LI JE POTREBNO OTVARATI OVAKVU TEMU? Na svakom boljem domacem ili stranom IT forumu se moze procitati par tema i skapirati da Fermi kupuju samo fanboy-evi.. :: :: :: :: :: :: :: nista da reinstalises. Ali, ako hoces da se kockas, uzmi crvene kockice :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: @Dautovic=Ni najmanje se ne salim kada kazem da je...
24.06.2010. 01:01
status: user broj poruka: 845
Pa jesi li ti normalan, bez uvrede? Ej bre, da uzme lošiju grafičku zbog toga što neće morati da reinstalira sistem?! Svašta!
:: GTX470, narocito u ovom slucaju bolje resenje. Covek je i do sada vozio NV, nece morati da reinstalise sistem(e) i imace kartu koja podjednako dobro radi u XP-u, Vi$ti, W7, pod DX-om i OpenGL-om. Iza toga stojim, a ako ti mislis drukcije, spreman sam da za dobru opkladu izvedemo i odgovarajuci eksperiment. Sta kazes na ovo :: ====================================== :: Imarkovic-u, nisam dobio email poruku :: :: :: pazi ja tebe kapiram kao vic, cela tvoja pojava na ovom forumu je vic...i nista ti ne zameram, jer se stalno zezas i salis ALI :: :: :: :: Neko ce guglati i izacice mu forum PCberze ili ce neko drugi procitati neku od tema u kojima JEBENO SMARAS I TRUJES NEKOG KO SE NE RAZUME, RAZUMEM JA SALU I SVE ALI OVAKVIM POSTOVIMA SE PRAVE DEBILI, AKO SU TEBE ZAJEBALI NEMORAS I TI DRUGE, BUDI COVEK I PATRIOTA I NEMOJ DA TRUJES NEUKU MLADEZ!!! :: :: :: :: Jebeno sto ti moras ko ona glupa muslimancina da smaras?! kapiram da si ok lik samo malo zatucan.. :: :: :: :: Nemoj biti ko ovaj debil FSamir - talibancina truje i lupeta, ima neki tezak komplex i krivo mu sto je ATi trenutno sabio Nvidiu i na pitanje 470 ili 5870 on kreten odgovara o nekim SLI setapima dve 480 vs 2x5870....kreten iskomplexirani.. :: :: :: :: :: :: A sto se teme tice DA LI JE POTREBNO OTVARATI OVAKVU TEMU? Na svakom boljem domacem ili stranom IT forumu se moze procitati par tema i skapirati da Fermi kupuju samo fanboy-evi.. :: :: :: :: :: :: :: nista da reinstalises. Ali, ako hoces da se kockas, uzmi crvene kockice :: :: :: :: :: :: :: :: ::
`Reinstališe sistem`.......Šta radiš ?..Pa instališem.........HAHAHAHAHAHAHA......Ovde se se srpski ne zna a kamoli upotreba i podrška OpenGL-a.....a kako izgleda i bilo šta tačno i korisno vezano za računarsku tehnologiju.
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: GTX470, narocito u ovom slucaju bolje resenje. Covek je i do sada vozio NV, nece morati da reinstalise sistem(e) i imace kartu koja podjednako dobro radi u XP-u, Vi$ti, W7, pod DX-om i OpenGL-om. Iza toga stojim, a ako ti mislis drukcije, spreman sam da za dobru opkladu izvedemo i odgovarajuci eksperiment. Sta kazes na ovo
Pa da reinstalira sistem zbog NV - Ati x-change... Pa to radi posle obicne aninstalacije iz kontol panela, restart i next-next-next autorun instalacije sa Ati CDa. Cak niie neophodno ni u trenutku aninstalacije NV drajvera da bude ukljucena NV karta, moze se sve uraditi sa vec ugradjenim Atijem.
Re: Ja stvarno ne znam koliki neko treba da bude laik
24.06.2010. 01:23
status: user broj poruka: 12057
Nemoj se i ti primati na ove stupidarije molim te. Toliko neko da ne zna i da nijedan prijateljski savet i informaciju da ne upije već mesecima....to je jednostavno nemoguće. Znam, na žalost takve ljude kao što je on, trololo tip,i to ide do te mere da njega zasmejava i zadovoljava pomisao da je nekoga `isprovocirao` ili `iznervirao`,....jer očigledno, rečnik koji on koristi, i znanje koje nema / ili ima samo ga koristi za ovakve i slilčne postove kako bi jednostavno mamio ljude da odgovaraju na njih dok se grohotom smeje ili što ni sam ne zna šta je napisao ili što je `ponovo uspeo`. To očigledno ovde kod nekih pali i to je jedini razlog što on postuje na temam u graf. karticama.
Najveća kazna takvima je aspolutni ignore.
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: Pa da reinstalira sistem zbog NV - Ati x-change... Pa to radi posle obicne aninstalacije iz kontol panela, restart i next-next-next autorun instalacije sa Ati CDa. Cak niie neophodno ni u trenutku aninstalacije NV drajvera da bude ukljucena NV karta, moze se sve uraditi sa vec ugradjenim Atijem :: :: Bayerische Motoren Werk :: ::
Samo ti uzmi lepo 5870... Tortojed ce da kaze bilo sta samo da natera nekog da ne uzme ATI. On ima toliku mrznju prema ATI grafickim da to nije normalno, a da ga covek pita ZASTO? Uostalom, pogledaj, koliko njih ti je reklo da uzmes 5870 i da ne razmisljas?
A sta znaci `Instalises`? Jel to isto sto i ugradises?
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
KOJA NIJE UPUCENA NJEMU. GENERALNO ME BOLI UVO DA IKOGA ANALIZIRAM ILI PODUCAVAM, A STO SE TICE DOTICNOG, ZNAM DA JE IMAO PAR KOREKTNIH I KORISNIH ODGOVORA NA FORUMU. DESAVANJA PO KLANOVIMA ME NE ZANIMAJU, PA JEDVA DA I ZNAM KOM PRIPADA. A STO SE TICE PRIMANJA I PROVOKACIJA, MISLIM DA JE TU Dejzan ODRADIO MNOGO VECI DEO POSLA :) CITAJ PAZLJIVIJE :)
Re: Re: Uciti, uciti i opet...uciti. Gavaril tavaris Ljenjin, o Bax-e.
24.06.2010. 01:44
Srpski je `instalisati`, `promovisati`, `motivisati` ... Odatle: `ja instalisem`, `on promovise`, `ti si motivisan`... a ne `instaliram`, `promoviram`, `motiviram`... Hondrokefalos! Prokleta Srbska jezik, kako bre lebac moze sami sebe da izede?! (Kir Janja). - - - - - - - - - - - - - - Inace, bez zazora tolerisemo (a ne `toleriramo`) i jezik nase brace Hrvata, zar ne? Ja ne marim za razliku (ali je primecujem - silence is golden, but my eyes can see). - - - - - - - - - No hard feelings Bax! Od `tehnike`, ponesto i znas. Jezici ti nisu jaca strana.
:: :: `Reinstališe sistem`.......Šta radiš ?..Pa instališem.........HAHAHAHAHAHAHA......Ovde se se srpski ne zna a kamoli upotreba i podrška OpenGL-a.....a kako izgleda i bilo šta tačno i korisno vezano za računarsku tehnologiju. :: :: **************************** :: Besposlen pop i goveda krsti... :: ::
U nasem pravopisu se koriste sledeca 3 nastavka: -ovati, -isati, -irati. Dok se u hrvatskom generalizuje -irati. Dakle, u pravu si kada tvrdis da Hrvati to trpaju svugde ali nije tacno da se u srpskom ne koristi nastavak -irati. Imas na netu primere za sva tri nastavka a ja cu napisati samo nekoliko: kapitulirati, karikirati, kvadrirati, komunicirati, konzervirati, konzumirati, konraktirati, kopirati, korodirati, kreditirati, kreirati, kumulirati...
E sada, posto smo se slozili da je nastavak -irati I TE KAKO u skladu sa srpskim jezickim standardom, ostaje pitanje da li bas njega treba koristiti u glagolu instalirati. Odgovor je da je to jedini ispravni nastavak u ovom glagolu. Ako pak ti ne verujes, nadji negde `Pravopisni recnik` i lepo procitaj i bice ti sve jasno. A isto mozes da vidis i u `Velikom recniku stranih reci i izraza` Toliko od mene...
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
Prvo, ti si taj koji uopste nije potkovan sa nasim pravopisom. Drugo, nauci da ne pricas u prazno, jer do sada, sve sto si rekao neko je uvek nasao protivargument. Tako da nesto tu ne valja .-) A trece, samo ti procitaj te dve knjige, dobro ce ti doci, posto ti komunikacija nije bas na zavidnom nivou.
Dakle tortojed, nije ni polirati već polisati? Pogrešio si jednostavno, ne znam što ti je toliko teško da priznaš, mada iskreno, mislim da namerno sve zajebavaš ovde....
Re: Re: GTX470 je bolje, mnogo bolje resenje. Usput, neces morati...
24.06.2010. 03:40
status: user broj poruka: 3519
Zaista mi nije jasno šta rade moderatori na ovom forumu? Jedu kokice? Gledaju film? Pa koliko dugo traje taj film? Ili je možda serija? @ dautovic Kapiram da ti je puklo više da ispravljaš ono što tortojed i samir imaju da kažu, ali mislim da nije u redu da nekog nazivaš ` glupa muslimančina` samo zbog njegovih stavova, a pritom ispoljavaš versku diskriminaciju i netrpeljivost. Prosto mi to nije u redu(generalno), a na IT forumu pogotovo, jer ovde niko ne govori o rasi, veri, naciji...nemoj me shvatiti pogrešno, ne pokušavam da modeliram tvoje stavove, nego samo da ukažem na neadekvatnost i nedostatak prostora i vremena za ovakvu raspravu.
Be the change you want to see in the world.
:: pazi ja tebe kapiram kao vic, cela tvoja pojava na ovom forumu je vic...i nista ti ne zameram, jer se stalno zezas i salis ALI :: :: Neko ce guglati i izacice mu forum PCberze ili ce neko drugi procitati neku od tema u kojima JEBENO SMARAS I TRUJES NEKOG KO SE NE RAZUME, RAZUMEM JA SALU I SVE ALI OVAKVIM POSTOVIMA SE PRAVE DEBILI, AKO SU TEBE ZAJEBALI NEMORAS I TI DRUGE, BUDI COVEK I PATRIOTA I NEMOJ DA TRUJES NEUKU MLADEZ!!! :: :: Jebeno sto ti moras ko ona glupa muslimancina da smaras?! kapiram da si ok lik samo malo zatucan.. :: :: Nemoj biti ko ovaj debil FSamir - talibancina truje i lupeta, ima neki tezak komplex i krivo mu sto je ATi trenutno sabio Nvidiu i na pitanje 470 ili 5870 on kreten odgovara o nekim SLI setapima dve 480 vs 2x5870....kreten iskomplexirani.. :: :: :: A sto se teme tice DA LI JE POTREBNO OTVARATI OVAKVU TEMU? Na svakom boljem domacem ili stranom IT forumu se moze procitati par tema i skapirati da Fermi kupuju samo fanboy-evi.. :: :: :: :: nista da reinstalises. Ali, ako hoces da se kockas, uzmi crvene kockice :: :: :: :: :: ::
Ne kaze se (i ne pise) `do sada, sve sto si rekao neko je uvek nasao protivargument...` nego `za sve sto si do sada rekao neko je nasao...` ili `do sada, za sve sto si rekao...` Znaci nedostaje ti `za` a višak ti je `uvek` (ne ide uz `sve`, u ovom kontekstu). Slab si u pravopisu, ali trudis se, trudis. Za razliku od Dautovica, ti barem citas knjige. Sta mari sto ih ne razumes - naucices ti to jednog dana (a mozda i kasnije)...
:: :: Prvo, ti si taj koji uopste nije potkovan sa nasim pravopisom :: Drugo, nauci da ne pricas u prazno, jer do sada, sve sto si rekao neko je uvek nasao protivargument. Tako da nesto tu ne valja .- :: A trece, samo ti procitaj te dve knjige, dobro ce ti doci, posto ti komunikacija nije bas na zavidnom nivou :: :: GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit :: :: :: kalajisati, nagrajisati, majmunisati, baldisati, tolerisati, polemisati...instalisati. :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Johnny-boy, tanak je tvog pravopisa sloj.
24.06.2010. 08:36
status: user broj poruka: 3992
ajd sad malo o istoriji??!!,inace sve ovo se uci do 8 razreda!!!!:)
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Ne kaze se (i ne pise) `do sada, sve sto si rekao neko je uvek nasao protivargument...` nego `za sve sto si do sada rekao neko je nasao...` ili `do sada, za sve sto si rekao... :: Znaci nedostaje ti `za` a višak ti je `uvek` (ne ide uz `sve`, u ovom kontekstu). :: Slab si u pravopisu, ali trudis se, trudis. Za razliku od Dautovica, ti barem citas knjige. Sta mari sto ih ne razumes - naucices ti to jednog dana (a mozda i kasnije).. :: :: :: :: :: :: :: Prvo, ti si taj koji uopste nije potkovan sa nasim pravopisom :: :: Drugo, nauci da ne pricas u prazno, jer do sada, sve sto si rekao neko je uvek nasao protivargument. Tako da nesto tu ne valja .- :: :: A trece, samo ti procitaj te dve knjige, dobro ce ti doci, posto ti komunikacija nije bas na zavidnom nivou :: :: :: :: GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit :: :: :: :: :: kalajisati, nagrajisati, majmunisati, baldisati, tolerisati, polemisati...instalisati. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
puko sam ko lajsna posle tekme, kada su nas kenguri odvalili...
A ta magaracina relano - ko ga jebe
:: Dautovicu,taj FSamir je na forumu mnogo duze od tebe i imao je mnogo korisnih postova :: :: Jos uvek ne mogu da se nacudim kako tebe nije sramota da ovako vredjas coveka :: :: :: DaSickSystem :: ::
puko sam ko lajsna posle tekme, kada su nas kenguri odvalili...
A ta magaracina relano - ko ga jebe
:: Dautovicu,taj FSamir je na forumu mnogo duze od tebe i imao je mnogo korisnih postova :: :: Jos uvek ne mogu da se nacudim kako tebe nije sramota da ovako vredjas coveka :: :: :: DaSickSystem :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.