To je tacno,medjutim nemoz se ebes a da ti ne udje. Za moje prihvatanje zmaj makine oko 300w i +-25A u igrama je prihvatljivo,taj pik od 460 je tesko dostizan,posebno ako pogledam njegovu konfu.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ma ok što može da povuče, problem je što će u idle da mu troši 100w zaboga :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
:: Naravno da možeš da se jebeš a da ti ne uđe, jesi ikad gledao Demolition Man :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Vi ljudi nemate blage veze sa cenama. Zbog rasta dolara cene su podivljale. Pre neki dan ortak je tražio 5850 ili 5870, i nigde nema 5850 u gradu, a tamo gde ima košta 30.000, dok 5870 ima da se nadje od 38.000 do 42.000...
Nema nigde ni Sapphire, ni Asus. Jedino što sam uspeo da nadjem od 5850 je neki Gigabyte sa dva fana za 30.000...
Ono što me najviše začudilo je što Gigatr*n ima 5770 1GB za 125 evra... bolje možda CF kombinacija nego 5850...
Potrosnja mnogo manja, grejanje manje sigurno, ima DX11 za ubuduce, dosta da opravda razliku u ceni. Nije slabija nego je otprilike ista ta kombinacija sto se frejmrejta tice, sad siu drajveri solidno ubrzali 5770 nije vise kao u oktobru prosle godine kada su radjeni prvi testovi.
:: je malo slabiji od 4870 CF a dosta skuplji,e sada jedino potrosnja moze da ima uticaja :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Slabija jeste,ali stoji to sto si ti rekao,ipak je 4870 starija generacija a ovo je zalog za buducnost-po najmanje time mislim na DX11 koji je cisto sviranje qurcu.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Potrosnja mnogo manja, grejanje manje sigurno, ima DX11 za ubuduce, dosta da opravda razliku u ceni. Nije slabija nego je otprilike ista ta kombinacija sto se frejmrejta tice, sad siu drajveri solidno ubrzali 5770 nije vise kao u oktobru prosle godine kada su radjeni prvi testovi ::
Dautovicu da li ti radi normalno asus smart doctor?
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFTEC CFT600-14CS
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647851. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.