pre svega ako vas ne zanima zaobidjite niste bogom dani i ima jos ljudi ovde sa kojima vredi popricati o HW...
spominjes reci tipa cerebralni korteks i ispadas smesan jer nemas pojma nista o tome ali ni o hardweu nemas pojma pa se uvek svadjas sam sa sobom...
moja je stvar koju cu temu da otvorim i o cemu ce da se radi u njoj i da li cu da spalim 10 proicesora sve dok imam love to da platim! ja ne znam sta vas nekoliko glkumite ovde i izigravate neke cuvare reda i mira alo bre, ne pujdajte ljude i ne lupetajte gluposti, vi ste u svakoj corbi mirodjija!
znam da me ne podnosite ali mene bas zabole za to i dalje cu da postavaljam postove sta god me bude zanimalo jer ima ljudi koji mi mogu pomoci ali i ja njima...
tako da... ajde dodjite lepo da vam dam uput za Spec bolnicu za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarevic i da vas bog vidi.. malo ce vas sedirati i opoarvicete se pa necete vise toliko da se cimate oko vrste teme koju sam ja otvorio !
PALJBA!!!
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2) 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFTEC CFT600-14C
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647851. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.