Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
battlefield bad companu 2 koci
STRANA 2 OD 2
alrad 04.07.2010. 19:21 #228012

status: user
broj poruka: 4878
Mora da menja i plocu, zato je jos na pocetku receno da treba nova masina.
Ne znam sta je vredno svadje, smirite se.
Ako nema para nek proda sta ima i nek ustedi, nema `dobro a jeftino`.
I tata bi...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BataCele ... 04.07.2010. 19:47 #228019

broj poruka: 1532
Рекох ја да ће да поливају...

У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.

gang1978 Gde li je sad markopvict... 04.07.2010. 20:44 #228028

broj poruka: 1661

..da vam da jedan spric pa da se smirite malo...sta se svadjate ko neka deca...

Coveku je preslaba masina za BBC 2 i sta god da promeni od ove dve navedene komponente nece puno dobiti,ali ce ipak nesto vise dobiti sa promenom grafike nego tog cpu-a ..ajd uzdravlje

Intel Q6600 @3.0GHz-Thermaltake V1
Asus P5Q-E
2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Module
1x250GB Seagate,1x500GB WD
Sapphire 5770 Vapor X 860/1200MHz
Xigmatek Utgard
Corsair CMPSU-650TX
Logitech G11 + A4Tech X7
Asus MB19SE
Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audio
Xoro 5.1

Pisko Pravopisno zakeranje 04.07.2010. 21:59 #228048

broj poruka: 6672
Dragi Ivane,
Tebi u celoj konfiguraciji zasigurno nije ispravna tastatura, mada to ne mora biti jedini problem. Kako sam to zaključio? Pa, pažljivim čitanjem tvoje rukotvorine od teksta, primetio sam da ti ne radi taster za razmak, i to nikako, također, ne radi ti taster Caps lock ili oba tastera shift, jer ni u jednoj rečenici prva reč nema veliko slovo, treće, kod pisanja drugima, pogotovo ako ih ne poznaješ, valjalo bi da se malo obrati pažnja na pravopis... a taj ti je katastrofa, jednako ne poznaješ i ne primenjuješ pravopisna pravila koliko se i ne razumeš u hardver.
(prva reč u rečenici piše se velikim početnim slovom, iza znakova interpunkcije UVEK ide razmak pa tek onda nova reč, ne znam - se piše ovako a ne neznam... i tako dalje.

A sad, odgovor na tvoje pitanje: to što imaš, bez obzira koliko je staro, zove se uredska konfiguracija, ili office mašina. Na njoj mogu da se igraju karte ili igre starije od 2004. godine, pa tako i ti potraži te starije naslove i lepo se igraj koliko možeš, naravno, i tu u zavisnosti od naslova, sa smanjivanjem detalja i slično da bi bilo igrivo. Ili kupuj novu mašinu, u kompletu. Možda ti je neko prodavao muda pod bubrege kako je ovo neki `pentijum` i slično, ali, konfa je crap iliti njesra za igre... nemoj biti baš puno razočaran, jedino, ako ti je to još neko naplatio bezbrazno, onda, šta da se radi...

I, da, da ne zaboravim: moram i da te pohvalim a ne samo da zakeram: bez obzira na katastrofalni pravopis i broj grešaka, ipak si bio pametan i uviđavan da napišeš konfiguraciju koju imaš, što mnogi iskusniji od tebe ne bi izustili ni na teškim mukama i zavlače nas ovde na forumu i po dve tri strane odgovora i prepucavanja... zato si odmah dobio popriličan broj i poprilično tačnih odgovora.
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

zdravo,treba mi pomoc,bfbc2 mi koci kad igram,neznam sta je problem graficka kartica ili procesor?u stvari svaka novija igrica mi koci cod4,avatar itd.neznam koja bi graficka kartica mogla da pokrene ove igrice a da nije mnogo skupa,neznam dali bi mi trebao i jaci procesor?pomoc!
quna ... 05.07.2010. 00:21 #228077

broj poruka: 1657
Svaka cast na postu Pisko, uvek pravo u centar bez ustrucavanja i sa puno kvalitetnog humora.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647851.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs