Setup.exe - Nece Raspakovao pa Setup.exe - Nece update Driver u Device Manageru - Nece
Ako imas pouzdanu `prodavnicu` sa Win 7, posalji mi link pa da kupim... Ovo sam uzeo od drugara jos pocetkom decembra 2009. Sve je radilo kako treba sem ove tv kartice...
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
:: tako instaliras driver ,ako nece tako raspakuj arhivu i idi na update driver ,to je taj driver koji kod mene radi ili da probas sa drugom verzijom Win7.
Ok, ce da probamo da vidimo sta se desava sa novim Windowsom :D Mada sam skoro dizao novi :D
Hvala jos jednom :-)
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
:: vidis i verziju drivera i sve.Probaj tu verziju drivera kada budes instalirao ponovo sistem ,ja ga stavim odmah posle chipset drivera i gpu drivera :: :: http://www.freeimagehosting.net/image.php?a98dee51f2.jp :: :: Ne mogu da se setim odakle sam skinuo verziju Win7 ,ali je to Win7 ultimate ne treba serial.Znaci nadji Win7 koji sadrzi 32 i 64 bitnu verziju.
Ako ti je u Win 7 BDA drajver, slobodno instaliraj ovaj drajver koji si skinuo. Idi u Device manager i deinstaliraj BDA drajver, i stikliraj da ga totalno ukloni.
Restartuj komp. Kada se ucita Win7 pokrenuce ovaj drajver(barem meni je tako uradio). Instaliraj PVR softver.
Udji u Total Commander ili Win explorer, idi u program files\Kworld Multimedia. Tamo ces imati 2 direktorijuma. PVR Plus i PVR-TV 7131 Utilities. U svakom direktorijumu, na svakom exe fajlu, odradi ovo: Klikni desno dugme/properties, i na compatibility stavi Windows XP service pack 2, a dole stikliraj administrator. Spici OK i restartuj komp.
Da da da da, sad se secam, ti si mi i dao te drajvere. Ja sam pitao pre par meseci na pc berzi za to, sve zivo sam pokusavao i na kraju si mi ti rekao da skinem te drajvere... Tako da sa njima radi ali ne hvata sve kanale :D
:: Pokusaj ovo, meni je tako proradilo na 7, i to jedva :: :: Skini :: :: Drajve :: ftp://ftp.kworld.com.tw/kworld/driver/pvr_tv7131/v2.4.0.5_r2_050923.zi :: :: Softve :: https://ftp.kworld.com.tw/kworld/driver/pvr_tv7131/v2.4.0.5_r2_050923.zi :: :: Ako ti je u Win 7 BDA drajver, slobodno instaliraj ovaj drajver koji si skinuo. :: Idi u Device manager i deinstaliraj BDA drajver, i stikliraj da ga totalno ukloni :: :: Restartuj komp. Kada se ucita Win7 pokrenuce ovaj drajver(barem meni je tako uradio) :: Instaliraj PVR softver :: :: Udji u Total Commander ili Win explorer, idi u program files\Kworld Multimedia. Tamo ces imati 2 direktorijuma. PVR Plus i PVR-TV 7131 Utilities :: U svakom direktorijumu, na svakom exe fajlu, odradi ovo :: Klikni desno dugme/properties, i na compatibility stavi Windows XP service pack 2, a dole stikliraj administrator. Spici OK i restartuj komp :: :: Trebalo bi da proradi sve ::
Znam. Ni meni nije hteo sve kanale da pohvata. To je zato sto se koristi autoscan. A u autoscanu imaju ukucane odredjene frekvencije, pa on pronalazi po tome. Zato on ne nalazi sve kanale. Preskoci taj deo posle startovanja TVR-a. Frekvencije je najbolje rucno ukucavati. Posto predpostavljam da si na kablovskoj, idi na sajt i citaj na kojim kanalima je koja frekvencija.
Kucanje vrsis tako sto kliknes desnim dugmetom na ekran TVR-a, pa na setup, pa u prvoj stavci TV Tuner kliknes na edit i tu kucas sve.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.