Druze ti si pun informacija kao da radis u nVidia-i ili ti dolaze informacije iz samog sedista pomenute firme,nije potrebno polemisati dali je trebalo da se izbaci ovo ili ono mislim da mi nismo dostojni toga vec zato postoji odredjena politika firme mi obicni smrtnici mozemo samo dzabe da mlatimo praznu slamu kad 90% nas nece ni doci do tih karti.
Slazem se i sa MEDOM,ako cena bude takva ,mislim blizu 5850 mada je i ovaj mali 768 MB brzi od 5830 a cenom isti.. Slazem se i sa Obradom da je bilo bolje da su odmah izasli sa revizijama ali druze pogledaj koje bi to kasnjenje odna bilo.. Oni su bili primorani da izbace chip kakav takav ..To sto su dobili kroz 40 nm to je to... A i ja bih voleo da je izbacila Dual GTX 460 ,za promenu da se i to nadje na trzistu.. Ako je 5970 nasao svoje kupce naslo bi se i za ovo..
Ne radim ja za Nvidiu vec oni za mene :) :) :) Pa nisi mi ti bas mutav Bobane da bi se bas preedstavljao kao obican smrtnik.. Koliko se secam imas i ti tu gomilu HW-a sto je za vecinu forumasa decacki san Razlika je izmedju mene i tebe sto ja uglavnom pratim tehnologiju i uzimam ono sto se meni svidi a da to uglvnom bude TOP.Mislim na graficku kartu,CPU i sl.. Kod tebe se to zasniva na broju i raznolikosti istog.. Inace prodaj onu GTX275 koju imas i uzmi ko covek ovu malu zver
:: Druze ti si pun informacija kao da radis u nVidia-i ili ti dolaze informacije iz samog sedista pomenute firme,nije potrebno polemisati dali je trebalo da se izbaci ovo ili ono mislim da mi nismo dostojni toga vec zato postoji odredjena politika firme mi obicni smrtnici mozemo samo dzabe da mlatimo praznu slamu kad 90% nas nece ni doci do tih karti :: :: :: Slazem se i sa MEDOM,ako cena bude takva ,mislim blizu 5850 mada je i ovaj mali 768 MB brzi od 5830 a cenom isti. :: Slazem se i sa Obradom da je bilo bolje da su odmah izasli sa revizijama ali druze pogledaj koje bi to kasnjenje odna bilo. :: Oni su bili primorani da izbace chip kakav takav ..To sto su dobili kroz 40 nm to je to.. :: A i ja bih voleo da je izbacila Dual GTX 460 ,za promenu da se i to nadje na trzistu. :: Ako je 5970 nasao svoje kupce naslo bi se i za ovo. :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz Lin :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Scor :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
Moja nVidia davno otisla sretnom kupcu koji je se lepo ispruzio za nju tako da sam sad ponosan vlasnik ATI 5870 koju u dogledno vreme planiram da uparim sa jos jednom za sad sam vise nego zadovoljan,tako da cu nVidia-u zaobici bar neko vreme.Nego ti si mi se dugo zadrzo na toj karti.Gde ta GTX 480,gde su ti testovi koje cekamo vec poduze?
@Pa iskreno meni se GTX480 ne svidja zato sma i ostao na GTX295 koja je opet najjaca karta na svetu ,naravno posle ATI 5970 + sto je moja na profi vodenom sistemu i extremno overklokovana.. Sto se tice testova ovaj diler koji radi za jednih od uvoznika za nasu zemlju mi se nije javljao,nisam sa njim mogao da uspostavim dogovor tako da sam od te price odustao.. Sto se tice 5870,dobra je to kartica,cini mi se da sam je ja prvi testirao i izbacio testove i ovde i na benchmark forumu dok se sad vec dugo vremena koristi.. Nek te sluzi..Inace ako nemas Nehalem platformu dzaba ti taj CF,neces ga iskoristiti kako treba a i i CPU ce ti biti bottleneck!Nadam se da si se onog djubreta od Q6600 otarasio?!
druze Bobane sky voli dvoglave zveri da se kisele malo u ormaru pa onda da izvuce...ceka dvoglavu Fermii azaju... xD hahahhahahaha
:: Moja nVidia davno otisla sretnom kupcu koji je se lepo ispruzio za nju tako da sam sad ponosan vlasnik ATI 5870 koju u dogledno vreme planiram da uparim sa jos jednom za sad sam vise nego zadovoljan,tako da cu nVidia-u zaobici bar neko vreme.Nego ti si mi se dugo zadrzo na toj karti.Gde ta GTX 480,gde su ti testovi koje cekamo vec poduze :: ::
Da znas..Jedno vreme mi je GTX295 bio u ormanu dok sam koristio ATI 4870 CrossFire.. Ovo si verovatno lupio ali si pogodio.. Inace moj GTX295 je i dan danas kao nov a radi vrhunski.. P.S.Ne cekam ja nista ali bi voleo da vidim kako to radi.. Zadovoljan sam sa ovim sto imam,cak i prezadovoljan.
:: druze Bobane sky voli dvoglave sveri da se kisele malo u ormaru pa onda da izvuce...ceka dvoglavu Fermii azaju... xD hahahhahahah :: :: :: :: Moja nVidia davno otisla sretnom kupcu koji je se lepo ispruzio za nju tako da sam sad ponosan vlasnik ATI 5870 koju u dogledno vreme planiram da uparim sa jos jednom za sad sam vise nego zadovoljan,tako da cu nVidia-u zaobici bar neko vreme.Nego ti si mi se dugo zadrzo na toj karti.Gde ta GTX 480,gde su ti testovi koje cekamo vec poduze :: :: :: ::
Nesto se toga ne secam.. Ma to je neki film garant,nesto si pobrkao :) Garant neka nasa produkcija :) :) :) P.S.Nego vidis ti ovog naseg smrtnika Bobana kako se buni a kupuje karte od po 350 eur.. Jos hoce CF..I posle kazu nema narod para,Srbija siromasna :) :) :)
Od kad je legendarni Q6600 djubre od procesora kad si sam ti vise ga puta hvalio ovde na berzi,grdno si se ogresio o intel o brend koji ti hvalis,moj primerak jeste da nje za neki ekstremni overklok ali radi sasvim zadovoljavajuce.Sto se tice karte sigla je iz Austrije od jednog dobrog prijatelja: http://geizhals.at/a520822.html Ladan kao spricer a ne kao ona tvoja azdaja kod naseg prijatelja koju si mu drugarski prosledio da se pati sa temperaturama.
Q6600 jeste legendarni procesor i ja sam to stalno pominjao i ostace upamcen jako dugo.. Mislio sam konkretno na tvoj primerak koji je los.Mislim nije los za defaultne vrednosti ali ima jako slab OC potencijal i malo se vise greje nego sto treba.. Znam ja Bobane dobro koje su tvoje veze i kako ti uopste funkcionises sa hardverom tako da znam od kogs si kartu i narucio..Malo si vise platio ako si uzeo bas ovakav Asus ali ok. Inace 5870 jeste hladnija karta ali se ni GTX280 od naseg prijatelja ne greje nesto specijalno..Toplija jeste od 5870 svakako ali za taj chip GT200 Asus koji on ima je extremno dobar primerak..Uskoro treba da mu nabavim jos jedan za SLI,samo ako uspem da nadjem.. Inace ako vec hoces da bacas pare mada znam da ti vise volis da pricas nego sto to cinis delima,sto je u ovom slucaju i super jer da bacis 700 Eur+ za te dve karte koje ce ti na tvojoj platformi doneti prakticno minimalne razlike u performansama je glupost + CPU koji ce da bude bottleneck za takav setup! Trebalo bi u skorije vreme da predjes na Nehalem,da vidis sta je napredna platforma.. Eno tvom prijatelju sam nabavio I7 960,radi mu za svaki dan na 4.4 Ghz i to sa 8 threadova a da temp ne prelazi pod LinX-om 70c i to na vazduhu..To je zver..
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.