Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Top Performance Graphics Cards
STRANA 2 OD 4  
DaSickSyst 21.07.2010. 02:18 #232146

status: user
broj poruka: 2909
Ma sigurno je to tvoj drugar koji ti je `slao meil`,a sedi za drugim kompjuterom...100% ne lazes...Bolje cuti nemoj sebe jos vise da zakopavas.
Necu ni da pominjem da si provaljen kad si fejkovao testove...
Nemoj da se nerviras...Nema razloga ti si postenjacina...Nikako nisi LAZOV.
Ajd pozdrav... Ne zaboravi samo bez nervoze...

PS.
Ja nemam dupli nalog...Posvedocice to i administratori.

EDIT:
PS.2
Ocekujem od tebe jos jedan besmisleni kilometrski post...Procitacu ga ujutru....Mozda...Ako ne napises opet roman.

DaSickSystem

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 21.07.2010. 02:25 #232147

broj poruka: 18472
Htedoh da zavrsim ali vidim bolesni da i dalje imas inspiraciju da optuzujes i lazes samog sebe..Covece to sto ti mene optuzujes za te jadne lazi apsolutno me ne dotice!Pa da sam najveci faker na svetu,prevarant,lopov ne znam kakav to sam ja i ti tu nista ne mozes..Mozes samo da blejis ko tele i da mucki pokusavas da mi napakostis koristeci se tim decijim metodama koje su prevazisla cak i deca jos u svojoj osnovnoj skoli!
Lajes na zvezde druze,jednostavno ja i ti smo dva razlicita nivoa svesti,dve razlicite dimenzije..Ti si jos uvek u onoj gde mislis da pakost ,laz,i zlo pobedjuje uprkos sto svaki put gubis bitku ti neumorno ides glavom kroz zid!Jebi ga,nisu svi inteligentni!

Da je tebi jasno koliko sam ja ravnodusan prema tebi i tvom ponasanju i koliko si mi smesan ali na nacin da te sazaljevam mozda mi se nebi nikad vise obratio!Daleko si ti da mozes mene da iznerviras.Za to je potreban veliki kapacitet..
I za kraj ..Priznanje (da ti bude lakse) za tvoju bolesnu dusu (mozak i moze da se popravi ali dusa ne) :

JA SAM NAJVECI FAKER I FALSIFIKATOR I KORISTIO SAM SE SA 100-TINE NALOGA DO SAD>Jel mi mozes nesto?Idi balavce jedan spavaj..Nemas ti mozga u toj tvojoj lobanji ni najmanje!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ovde zavrsavam svu pricu jer sa ljudima koji ne zasluzuju da im se uopste obratim a kamo li nesto objasnim ne zelim da komuniciram!
Na takav nivo ne zelim da se spustam!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

DaSickSyst Re: ... 21.07.2010. 03:06 #232149

:: Htedoh da zavrsim ali vidim bolesni da i dalje imas inspiraciju da optuzujes i lazes samog sebe..Covece to sto ti mene optuzujes za te jadne lazi apsolutno me ne dotice!Pa da sam najveci faker na svetu,prevarant,lopov ne znam kakav to sam ja i ti tu nista ne mozes..Mozes samo da blejis ko tele i da mucki pokusavas da mi napakostis koristeci se tim decijim metodama koje su prevazisla cak i deca jos u svojoj osnovnoj skoli
:: Lajes na zvezde druze,jednostavno ja i ti smo dva razlicita nivoa svesti,dve razlicite dimenzije..Ti si jos uvek u onoj gde mislis da pakost ,laz,i zlo pobedjuje uprkos sto svaki put gubis bitku ti neumorno ides glavom kroz zid!Jebi ga,nisu svi inteligentni
::
:: Da je tebi jasno koliko sam ja ravnodusan prema tebi i tvom ponasanju i koliko si mi smesan ali na nacin da te sazaljevam mozda mi se nebi nikad vise obratio!Daleko si ti da mozes mene da iznerviras.Za to je potreban veliki kapacitet.
:: I za kraj ..Priznanje (da ti bude lakse) za tvoju bolesnu dusu (mozak i moze da se popravi ali dusa ne)
:: JA SAM NAJVECI FAKER I FALSIFIKATOR I KORISTIO SAM SE SA 100-TINE NALOGA DO SAD>Jel mi mozes nesto?Idi balavce jedan spavaj..Nemas ti mozga u toj tvojoj lobanji ni najmanje
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Ovde zavrsavam svu pricu jer sa ljudima koji ne zasluzuju da im se uopste obratim a kamo li nesto objasnim ne zelim da komuniciram
:: Na takav nivo ne zelim da se spustam
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Hahahaaaaaaa!!!

Ja lazem???Bolje se pokri se tim klempavim usima i budi manji od makovog zrna.

Evo samo jos par pitanja za tebe SkyLiar?

Ako si toliko ravnodusan zasto si 10x editovao post?
Ako sam ja balavac kako to da ja zaradjujem svoj novac,a tebe izdrzavaju mama i tata?
Ako si toliko inteligentan zasto si provaljen toliko puta da si koristio duple naloge i da si fejkovao testove?

A sad stvarno idem na spavanje...Radi se sutra...Mozda i ti jednog dana budes morao sam da zaradjujes novac pa ces videti sta znaci 3 AM kad radis...Mnogo je drugacije nego sad kad si besposlicar i imas vremena da spamujes po celu noc...Ajd laku noc odoh u krevet,a ti nastavi sa spamom.

DaSickSystem
SkyFire Pa meni je iskreno zanimljivo da se igram sa tobom ali stvarno :) 21.07.2010. 03:20 #232150

Nego prvo pitanje za tebe?Koliko puta treba da ispadnes glup i da te navucem na isti nacin da bi se ti primio kao majmun?
Drugo pitanje..
Kad ces promeniti sablon prozivanja i pazi sad ovo POKUSAJA provokacije?
Nikad nije ni palilo to sto pokusavas da nametnes izmisljotinama i sa tim da ostavis trag kad neko procita i pomisli da je to istina?Jel ti stvarno mislis da je narod toliko glup?
Alo Cita,pa nisu svi istog mentalnog sklopa kao ti,ima ovde i pametnih ljudi,tebe cak ni klinci ne uzimaju za ozbiljno..Nema ovde tarzana da se igra sa tobom,promasio si okruzenje ,dzungla je mnogo daleko odavde..

Hihihi..Moj pavijane,to sto ja radim i zaradim ti neces moci nikad u zivotu jer nisi predodredjen za to,na zalost majka priroda se nije postarala da zavredis ovakve kvalitete ..Vidis i sam da si od Boga vec u startu sjeban..Onu bolest koju si imao,ocito jos nisi izlecio na zalost pa si zato sav isfrustriran,iskomplexiran ,kako progovoris tako sejes taj tvoj otrov samo na zalost i taj Bog ti ne dade bar pamet pa kad to sve radis da uradis kako treba vec si supalj kao zubic ..

Evo sutra obecavam da cu te i dalje karati,kad si vec tako zeljan ,nije problem..Ispeglacemo ti psihu bar do kraja..Znas kako kazu.Kad je bal nek je Maskenbal :)

P.S.Ja sam tvoju sliku video
`Aj pozdrav od klempe,popij taj lekic i sanjaj svoje neodtvarene decije snove

Inace ovo ti je drugi put kako ides na spavanje ahahahaha..Pazi kad znam kako dises pavijane..I sad citas ovaj post!Nadji si nekog ravnopravnog igraca .

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

despot83 Znaci klanje i samo klanje 21.07.2010. 08:48 #232162

broj poruka: 711
Okay da li vas eroЦki uzbudjuje pluvanje po forumu???

Dakle kao sto rekoh moja gma4500hd kad potera miniclip games pa to prsti. :D

Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.

My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Ko zna, druže despote, ima ih raznih 21.07.2010. 09:00 #232163

broj poruka: 9006
Nešto me samo kopka... jes da sam jako davno gledao Tarzana al mi se sve nešto čini da Čita nije pavijan nego šimpanza.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

despot83 Nisam u toku oko podele majmuna 21.07.2010. 09:15 #232165

broj poruka: 711
ali sam siguran da je majmun. Pri tom je napunio 78 godina 11. 04. a i ja sam tad rodjen.

Mozda sam ja on ili on ja????

Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.

My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb

raic Sram te bilo te sede brade 21.07.2010. 09:40 #232166

broj poruka: 9006
78 godina imaš a i dalje dolaziš na forum da se naganjaš s omladinom

Upućujem apel adminima da promene moto foruma sa `od 7 do 77` na `od 9 do 99`. Kolko vidim svraćaju i stariji a s druge strane bilo bi dobro da ne svraćaju bar prva dva razreda osnovne dok ne nauče u školi bar elementarne psovke.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

BlueSkyNIS - - 21.07.2010. 10:08 #232167

broj poruka: 860
Bravo DSS, dugo vremena sam tražio tu temu.

Hvala

Windows-free with Fedora 12

== http://www.diy-audio-engineering.org ==

BassivitY .... 21.07.2010. 10:31 #232169

broj poruka: 911
sta se podjebavate ...jeste vi videli onog plavog EVO-a ? koji kurac palac nvidia ati ,2.0l MIVEC motor sa 480 CUDA jezgara i 4 gddr5 cilindara sa 16 128bitnih ventila ,core i7 pumpom za gorivo visokog pritiska i twin RV870 turbo punjacem klokovanim na 403bhp-a ...opljackao bi banku za taj auto

CARPE DIEM

DmasteRNo1 JBT 21.07.2010. 11:03 #232173

broj poruka: 6108
Da li postoji tema o grafičkim kartama u kojoj se MR. ENTUZIJASTA ne pokači sa nekim? Ne znam samo da li više voli da hvali nVidiju ili samoga sebe? EGO do neba. Strašno.

Phenom II X3 720BE
OCZ Vendetta 2
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM Storm Sniper AMD Edition
Chieftec CFT-650-14CS

NMY Re: JBT 21.07.2010. 11:07 #232175

broj poruka: 1509
Da ti odgovorim : Nema!

https://www.tinyurl.com/ye5z6bn

ATI je bas poznat po tome sto se klokuje dobro a pogotovu sto dobro skalira! Treba jedno 100 Mhz OC za svega 2 FPS u skoku ahaha!
Default je keva! Pa koliko dobijes to ti je! ATI je takav i to je fakat!

:: Da li postoji tema o grafičkim kartama u kojoj se MR. ENTUZIJASTA ne pokači sa nekim? Ne znam samo da li više voli da hvali nVidiju ili samoga sebe? EGO do neba. Strašno
:: Phenom II X3 720B
:: OCZ Vendetta
:: Gigabyte GA-MA790X-UD3
:: Kingston HyperX 4GB DDR2 106
:: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK
:: Gigabyte GV-R487D5-1G
:: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI
:: CM Storm Sniper AMD Editio
:: Chieftec CFT-650-14C
DaSickSyst 21.07.2010. 14:02 #232194

@SkyLiar
Dobro bre klempo,pa zasto tako???
Ja te jos branim pred ljudima,kazem nisi lazov samo si malo priglup pa si zaboravio da si pravio duple naloge i pomocu njih hvalio samog sebe,a ti mi se tako zahvaljujes sto vredjas kad te branim da ne ispadnes lazov...C,c,c...

::Inace ovo ti je drugi put kako ides na spavanje ahahahaha.
Hm...U prethodnom postu si rekao da zavrsavas svaku pricu i opet si postovao...I znas sta?Opet ces.
I posle si ti mene navukao?

Ajd sad klempo,ako si se umio(oprao usi),mama je spremila dorucak,jedi,popi casicu mlekca koju je mamica podgrejala bas kako ti volis,pusti svoj omiljeni album Mileta Kitica ili jos bolje `Ceca London mix` i spremi se da opet glumis glavnog baju na forumu koji je mnogo toga video od zivota pa deli savete drugima iz `iskustva`.

Ocekujem nastavak i makar jos nekoliko besmislenih kilometerskih postova koje si smisljao nocas...Kladim se da si celu noc proveo smisljauci sastav koji ces danas postovati...Ajde izbaci da vidimo i tu bajkicu,znas da ce ti biti lakse.
Dokoni ljudi su vrlo predvidivi.
Nemoj da me razocaras klempo.

@BlueSkyNIS
Molim i drugi put.

DaSickSystem

Zmajko ... 21.07.2010. 14:12 #232195

broj poruka: 1228
klemponja jos uvek zivi sa mamom i tatom hahahahahahaaaaaaaaaaaaa i ima spanski zid u kuci... osecam da ima i fontanu i lavove na `kapiju` XD
to sto je nepismen, a smatra sebe intelektualcem to je tek prica za sebe XDDD

evo je pesma samo za njega:
http://www.youtube.com/watch?v=Ry1cByNpxqk
SkyFire Eto..Ja i ne treba da pisem.. 21.07.2010. 15:14 #232203

Tacno znam unapred sta ces da odgovoris a meni kazes ja predvidiv..

Nisi mi odgovorio na pitanja jer ne umes sliko,tesko je kada si provaljen i kada je to u sklopu tvoje inteligencije,kada ne znas drugacije..

Tebe bi i zednog preko vode preveo na zalost!

Od kako je ove berze jedino sto znas je da ponavljas ko papagaj sve isto :
Pravio si duple naloge i pomocu njih se hvalio,falsifikovao si testove..Ti si ovakav,onakav..Umes li ti nesto pametnije,bolje?Pa stvarno i pavijan bi evoluirao na tvom mestu,naucio bi pored toga sto zna da oljusti bananu i jos neke stvari..
`Ajde kad ces bre vise shvatiti da mi ama bas ne mozes nista..Verbalno si smesan da ne mozes biti smesniji a ove druge nacine necu ni da pominjem,to bi mi bilo ispod cati..

Vidim zvao si u pomoc prijatelje..Ako..ako..Kad vec ne umes sam,nek ti oni uskacu u pomoc samo znas sta..Nisu se ni oni proslavili..Na zalost nista pametniji nisu od tebe..Zaigrali ste pavijansko kolo pa mislite da ste uhvatili Boga za ledja :) Bruka..

Nasla krpa zakrpu..Izgubljeni sluajevi..

Mozda ce te za jedno 10 godina saznati sta je evolucija a da pri tom ne mislim na Mitshubishi-ja EVO vec na razvitak ljudske rase..Posto ste sad na nivou nekog jadnog i isfrustriranog deteta koje je imalo neke trzavice tokom svog malog zivota ostavicu vas da sazrite sve dok ne budemo razgovarali na istom nivou samo sto ja znam da se to nikad nece desiti..To bi bio fenomen!

@Raic
Cita je Tarzanov drugar ali Cita je bio pametniji,tesko je dodeliti takav kompliment nekoj amebi..
Pavijan je onako narodski,bas pristaje :)

DSS
Pomoli se malo Bogu,mnogo mracis,mnogo si crn,jadna je ta tvoja dusa,spoznaj svetlost dok jos nije kasno i izadji iz tog tunela u kom lutas..

Opet sam se smorio..Na zapadu nista novo..`Ajd do sledeceg susreta,tipujem za jedno 6 meseci,godinu dana kad opet skupis hrabrosti da mi se obratis..

Nastavi sa baljezgarijama,u tome si neprikosnoven!

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

DaSickSyst 21.07.2010. 15:28 #232206

@SkyLiar
Sta sam ti rekao klempo.
Dokoni ljudi su previse predvidljivi...Unapred se zna sta ces postovati...Jos jedan kilometarski post koji niko nece citati.
Ajde jos jedan.

@Zmajko
Pa nego...On je gospodin covek (sa stilom).
http://img193.imageshack.us/img193/1954/73241321485633531190533.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/9931/73241328966633531190533.jpg

DaSickSystem

gliga79 Dss 21.07.2010. 17:21 #232218

broj poruka: 4641
Sto se javljas kad i ti imas liar mrlju na karijeru :)
Napadate coveka coporativno, kao kucici.......avavavavavav:)))))
Nemam protiv nikoga nista, samo da skrenem paznju da si se zakacio sa mnom zbog toga.
A sve to zato sto sam u dobrim odnosima sa Sky Fire-om. To je uzrok.
Dss ti si veliki provokator, to ti je minus. Tip ljudi koji ujedaju dok ovaj drugi ne popizdi, ili dok ti ne razbije nos, nista ne preudiciram samo kazem da poznajem takav mentalitet ljudi,). Normalno svi imamo mane i vrline, i ja ti ne zameram.
Imao sam sitnih konflikta i sa NMY, ali vidim da je momak ok.
Sky isto ima svoje slabe i jake strane, hoce da cacne gde ne treba i bog.
Eto ovo je bio jedan pomirujuci tekst i pomoc sa moje strane, da se koliko toliko izglade odnosi

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
dautovic .... 21.07.2010. 17:58 #232225

broj poruka: 2856
Samo da se javim i ja nisam ni nacijoj strani i ako bi jednu mogao zesce da kompromitujem ali nije mi to cilj...

P.S. ja sam BRE mala beba za neke ljude ovde kada su glupe rasprave i svadje u pitanju : )

pa kaze:
All we are saying is give peace a chance
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

: )

Alphacore @DaSickSys 21.07.2010. 17:58 #232226

broj poruka: 624
Sto si tako isfrustriran,nasrces jezu na ledja.Nemoj se ti baviti tudjim problemima,nikako nisi morao da s**ebes temu,koju si ironicno sam ti postavio..Onda tvoja egzistencija na forumu nema nikakvog smisla.Trkas se sa nekim u postovima?
Sto bi rekli Ameri : Get a life!

Mozda neki dolaze na forum da nesto nauce,ili da budu u toku.Imas derbije,utakmice...,pa tamo ispoljavaj negativnost,ti i tebi slicni.

SkyFire ... 21.07.2010. 18:07 #232229

@Dautovic
Ne znam na koju stranu mislis ali budi mudonja pa kompromituj svega ti..Evo i DSS je mislio da ima dokaze pa je okacio neke linkove i izneo svoju teoriju zavere..Daj da vidimo i ti sta imas da kazes pa da stavimo ovde tacku..Kom opanci kom obojci..
Kad si se vec javio rokaj bato do kraja,nemoj ko picka neka da bocnes i odes..
Hocu te linkove da vidim?!
@Gliga
Ti se opusti..I sam znas da mi sve zajedno mogu da pljunu pod prozor i kao ljudi i ovde na forumu..To sto udjem u nazovimo raspravu je iz razloga da budalama ili budali pokazem da je glup ali poenta je sto to ne kapiraju..
Najveci vrhunac svega je ta negativna energija koja se siri pod pritiskom ..
Kao sto rekoh,zlo nikad nije potrajalo tako da se sve to na kraju zavrsi na stetu onog koji sam namece takve stvari..
Sto se mene tice ja namerno hocu ili necu da se zajebavam ili d amanipulisem sa budalama i sad se nebih javio da se nisi ukljucio ti i Dautovic koji ocigledno ima nesto da doda ali okolise pa cekam na tu kompromitujucu izjavu!

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

DaSickSyst @Verni pas 21.07.2010. 18:07 #232230

Naravno ocekivao sam da ces se kao i obicno u ovakvim raspravama pojaviti kada se malo slegnu stvari da das `svoje mudro misljenje` koje apsolutno nikoga ne interesuje....Ovo stalno radis kad ti neko cacne gazdu i iznenadio bih se da se nisi javio.

Do sada si sigurno shvatio da mi tvoje misljenje ne znaci apsolutno nista...Ako se to ikad promeni i ako mi ikad u zivotu bude nesto znacilo `tvoje` misljenje potrazicu ga...Naravno to se nece desiti,jer znas sta mislim o tebi i ostalim ulizicama.

Uzrok te `tvoje i moje svadje` si izmislio i ne znam ni kako je poceo niti sta si ti zapravo sebi utuvio u glavu niti me pa interesuje,jer kao sto rekoh apsolutno si mi nebitan lik na ovom forumu...Tvojim postovima nikad nisam pridavao paznju i nisam ih ni citao dok nisi poceo da me prozivas i da se pravis pametan.

Nemam nameru da se mirim sa bilo kim...Slobodno mozes da ignorises moje postove...A i ja cu naravno tvoje.

Ignorisem,ignorisi...Svi smo srecni.

PS.
Ajde posto te je gazda izdresirao da tvoja mora biti zadnja ostavi jos jedan `mudar` post pa da zavrsavamo ovu temu.

@Alphacore:
Sinak,jel ti smetaju moji postovi?
Nemoj onda da ih citas...

DaSickSystem

SkyFire ... 21.07.2010. 18:13 #232233

@Gliga
Iskuliraj..Do sad si valjda shvatio da jedva ceka da svoju frustraciju,komplexe i negativnu energiju leci na forumu a pored svega ima neopisivu potrebu da siri mrznju i zavadja ljude..To radi vec odavno..Vec sam rekao nije narod glup,to sto on pocenjuje populaciju ovog foruma i misli da sa svojim decijim provokacijama lazima i podmuklim radnjama moze da nametne izvrnutu sliku zajebao se debelo!
Pustis budalu neka prica..Ipak ovo je samo forum..Nek laje ko ga hebe kad je bolestan i ovako..

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

DaSickSyst @SkyLiar 21.07.2010. 18:15 #232234

Rekoh ja klempo da ces se ti ponovo javiti.

DaSickSystem

dautovic Re: ... 21.07.2010. 18:15 #232235

broj poruka: 2856
GDE SAM JA TEBE SPOMENUO?! STO TI MENE CITIRAS?! GDE SAM TI SE OBRATIO?

Napisao sam JEBENO SALJIV POST!?

Si ti retardiran?! Sto si toliko isfrustriran...svadjaj se s ovim likom nemam ja nista s tobom...

Ne zanima mene nisakim da se svadjam, samo se branim kada me neko napadne - s razlogom ili bez.

P.S. moram samo da se slozim za ovog bota alphacore, lik je puko ko lajsna, nije mi jasna nejgova uloga u bilo cemu vezano za ovaj forum, lupeta teske gluposti, pa se posle brani KLASICNIM forama kako mu je presko tone hardwarea preko ruku, i poredi sebe i mene...a realno mogu profesor da mu budem, samo imam pristojnosti da ga ne odjebem jer je deckic neki, mlad je nalozen do bola da zna nesto...

:: @Dautovic
:: Ne znam na koju stranu mislis ali budi mudonja pa kompromituj svega ti..Evo i DSS je mislio da ima dokaze pa je okacio neke linkove i izneo svoju teoriju zavere..Daj da vidimo i ti sta imas da kazes pa da stavimo ovde tacku..Kom opanci kom obojci.
:: Kad si se vec javio rokaj bato do kraja,nemoj ko picka neka da bocnes i odes.
:: Hocu te linkove da vidim?
:: @Glig
:: Ti se opusti..I sam znas da mi sve zajedno mogu da pljunu pod prozor i kao ljudi i ovde na forumu..To sto udjem u nazovimo raspravu je iz razloga da budalama ili budali pokazem da je glup ali poenta je sto to ne kapiraju.
:: Najveci vrhunac svega je ta negativna energija koja se siri pod pritiskom .
:: Kao sto rekoh,zlo nikad nije potrajalo tako da se sve to na kraju zavrsi na stetu onog koji sam namece takve stvari.
:: Sto se mene tice ja namerno hocu ili necu da se zajebavam ili d amanipulisem sa budalama i sad se nebih javio da se nisi ukljucio ti i Dautovic koji ocigledno ima nesto da doda ali okolise pa cekam na tu kompromitujucu izjavu
:: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
:: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn
:: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
SkyFire ... 21.07.2010. 18:20 #232238

@dautovic
Au Bog te mazo na hleb..Pa nisam se ja nasao prozvanim nego hocu da stavis to sto si rekao za kompromitovanje nebitno na koga si mislio..Ja sam i rekao da ne znam na koga si mislio..U cemu je problem?Nemoj da se lozis majke ti,nisam ni imao niti imam zelju da se raspravljam sa tobom niti svadjam ali kapiram vec kad si rekao onda zavrsi do kraja OK?
To je to..Kiss..♥♥♥
P.S.Sto te mali alphacore toliko nervira?Preispitaj sebe zasto ti neko smeta i zasto ga deklarises kao bota?Ja kad nekog svrstam u neku kategoriju to je sa razlogom i obicno to budu losi ljudi koje odmah eliminisem !

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647851.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs