je drugar kupio juce posle podne, radila celu noc bruka i pre pola sata me zove covek i kaze da se uspokojila, temp nisu bile zabrinjavajuce posto je pratio i pri blagom oc-u ali i pored toga sa gornje strane karte tamo gde je cip karta je malo pocrnela, e sad trazimo savet posto se on tripuje da mu nece uvaziti garanciju zbog toga i reci ce da je on kriv zbog oc-a...... sta mislite o tome??? Jos nesto da ne zaboravim..... kaze da je bila karta `ladna` ali ukupna temp svih ostalih senzora nevezano za kartu je dosta poskocila, jel moguce da senzor na karti laze???? doduse nije uspeo da stigne pipljivom metodom prstima da proveri stvarnu ugrejanost karte posto je verovao senzoru
ma bre koji crni OC? gde pise da ne sme da se OC?!
LJUDI ZASTO POSTOJE KARTICE TIPA `VOLTAGE TWEAK` I ZASTO UZ KARTICE DOLAZE ALATI ZA OC I PODIZANJE VOLTAZE?!OC-OM SE NE GUBI GARANCIJA...
AKO NISTE MENJALI FIRMWARE(BIOS), FIZICKI OSTETILI KARTICU ILI AKO NIJE CRKLA USLED STRUJNOG UDARA MORA SE UVAZITI GARANCIJA, AKO NECE DA UVAZE ZOVI INSPEKCIJU.
Ja decku preporucio 460 msi cyclone sutra mu stize :S ko me jebe kad sam debil i poverovao da su `poravili` Fe`mi, jebo im pas mater, dabogda propali, dabogda im deca za leba nemala tim retardima iz nEvidie.
I ja sam ih potapšao po ramenima za 460 kad je izašao, sve ovo vreme ni zucnuo nisam protiv ali ako su cifre ko što operator kaže to već prelazi u kriminalne radnje.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ispade ipak da je 5830 bolja kartica, ona bar radi! Hahahahaha. A znas sta mi je najvise od svega smesno i zalosno, sto ima patjenika koji se toliko poistovecuju sa nv/ati da ih ovakve stvari pogode u tolikoj meri da pocnu da pisu neke gluposti da se vidi koliko su ocajni i prsnuti. Ja to ne mogu da skontam. A da, nema vise 5850 za onu cenu na sajtu duokoma, jutroj je bilo. Sad sam taman hteo da zovem da pitam i oni stavili sad 29.5k pffff
Sve sve samo mi nije jasno kako ih toliko otkazuje kad nVidia ima bolju da ne kazemo sofosticiraniju tehnologiju, bolji tehnoloski proces izrade, ugradjuje kvalitetnije komponente itd...
Ima li sta bolje od Moskwithca?
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Ispade ipak da je 5830 bolja kartica, ona bar radi! Hahahahaha. A znas sta mi je najvise od svega smesno i zalosno, sto ima patjenika koji se toliko poistovecuju sa nv/ati da ih ovakve stvari pogode u tolikoj meri da pocnu da pisu neke gluposti da se vidi koliko su ocajni i prsnuti. Ja to ne mogu da skontam. A da, nema vise 5850 za onu cenu na sajtu duokoma, jutroj je bilo. Sad sam taman hteo da zovem da pitam i oni stavili sad 29.5k pfff :: ::
:: Ima... Trabant.. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: Ima li sta bolje od Moskwithca :: :: ::
Loši GPU sputavaju NVIDIA-u NVIDIA je u četvrtak objavila rezultate svog poslovanja za drugi kvartal 2011 fiskalne godine u okviru kojeg su prijavljeni gubici u koje ulaze i troškovi koje je kompanija imala vezani za nesipravne grafičke procesore u laptop računarima koje je kompanija prodala dve godine ranije. NVIDIA je prijavila neto gubitke u vrednosti od 1 miliona za kvartal koji je okončan 1. avgusta što je još lošije nego 5.3 miliona gubitaka koliko je prijavljeno pre godinu dana u istom periodu. Zarada kompanije je snažno opterećena troškovima od 3.9 miliona koliko je NVIDIA morala da plati na ime neispravnih grafičkih procesora.
Kupila sam mladjem bratu juce za rodjendan doticnu karticu, on je inace zaludjenik za igrice, nametio ju je u kompijuter i intalirao programe sa cd-a, pokrenuo igricu koju igra vec neko (mislim da se zove drt 2-3 tako nekako) vreme ali mu je seckala sa starom grafickom karticom. Posle pokretanja igre i igranja nekih 10-15 min ekran monitora mu se zaledio i nakon toga ugasio, kompijuter od tad pali ali ne daje sliku na monitoru, zato kad sam videla ovu temu sve mi je bilo jasno i nisam mogla da odolim a da ne napisem i ja neku rec, inace zvala sam prodavnicu koju necu imenovati i rekli su mi da ce mi zameniti karticu ali drugog proizvodjaca
@micacica, ako nije lazan profil(zasta postoji sumnja zbog nekih redovnih clanova koji su pravili duple naloge), sta reci nVidiu treba obilaziti u sirokom luku.
Ja sam sastavio komp sa GTX460 1GB koji danas treba da sklopim kod musterije i nema mi je Bog na pomoci da karta ne umre...
A hahahhahaha! Kao izlece uzbrdo, a to sto uvatio zalet pre kilometar, nikom nista! Sta je jos jace, slece nizbrdo pun gas i izlece na ulicu..i daje migavac! hahahahaha
:: Ali samo ovaj model moze da konkurise ostali nein.. :: :: http://www.youtube.com/watch?v=h4xZgxDffa :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Ima... Trabant.. :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: :: :: :: :: Ima li sta bolje od Moskwithca :: :: :: :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Kupila sam mladjem bratu juce za rodjendan doticnu karticu, on je inace zaludjenik za igrice, nametio ju je u kompijuter i intalirao programe sa cd-a, pokrenuo igricu koju igra vec neko (mislim da se zove drt 2-3 tako nekako) vreme ali mu je seckala sa starom grafickom karticom. Posle pokretanja igre i igranja nekih 10-15 min ekran monitora mu se zaledio i nakon toga ugasio, kompijuter od tad pali ali ne daje sliku na monitoru, zato kad sam videla ovu temu sve mi je bilo jasno i nisam mogla da odolim a da ne napisem i ja neku rec, inace zvala sam prodavnicu koju necu imenovati i rekli su mi da ce mi zameniti karticu ali drugog proizvodjaca
sa ovim masovnim crkavanjima 460ica, i to samo na PC Berzi :)))) Nigde na netu ni jedan primer crkavanja ali zato citajte ovde sta ce vam se desiti , ako slucajno kupite. A jos kad se pojavi micacica, onda je sve jasno :))) Prso forum totalno !!!
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
ne znam ni ja koja je fora u pitanju, ali od Operator-ovog posta ne prestaju da se javljaju...sumnjivo..
:: sa ovim masovnim crkavanjima 460ica, i to samo na PC Berzi :))) :: Nigde na netu ni jedan primer crkavanja ali zato citajte ovde sta ce vam se desiti , ako slucajno kupite :: A jos kad se pojavi micacica, onda je sve jasno :)) :: Prso forum totalno !! :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Na Benchu, svi koji su kupili karte su prezadovoljni, i nemaju nikakvih problema, ali na berzi, koja je mogu da kazem dotakla dno dna, vec unapred crkavaju? Gledam po netu pa cak ni kod cuvenog Charlija, ne nadjoh da crkavaju:))) Operator, izgleda opet baca kosku !!!
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Kad treba da se pljuje nVidia, svi su tu. A kad treba nešto da se pomogne ili slično, nema nikog. Čast izuzecima. Ne znam šta je to nVidia uradila pojedinim userima kad je toliko mrze i pljuju. Pa jbt, to je bre samo jedna j***** firma, koja, dok je vi pljujete, ona mlati sa parama. Boles`.
Ooo, novi avić, nisam te prepoznao na momenat, reko ko je sad ovaj pljuvač sunce li mu...
E još samo da može da se menja nick pa da staviš cryeses.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Kad treba da se pljuje nVidia, svi su tu. A kad treba nešto da se pomogne ili slično, nema nikog. Čast izuzecima. Ne znam šta je to nVidia uradila pojedinim userima kad je toliko mrze i pljuju. Pa jbt, to je bre samo jedna j***** firma, koja, dok je vi pljujete, ona mlati sa parama. Boles` :: :: ::
Nisam bacio `kosku`, nego sam lepo rekao sta je dolazilo na nase trziste. Ne govorim sta ostali korisnici govore i svako ima svoje misljenje, ali ja sam govorio na osnovu svojih iskustava i 2-je kolega. A sto se tice NVidia-e, nikom nije u interesu da NVidia opusti papke, pa ni AMD-u. Tu moze samo da profitira Intel i niko drugi. Ono sto sam rekao za primerke koji suneispravni, stojim iza toga. A ako bi svaka NVidia bila ispravna, ne bi bilo vece srece za mene, ali kad mi ljudi donose grafike, a prali su ih deterdzentima da bi skinuli crnilo, onda nemam reci. Ko da je meni u interesu da NVidia ima lose grafike. Boze gluposti. Ja sam i zaradjivao na prodaji, a ne na reklamacijama. Reklamacije mi srozavaju ugled, zaradu i gubitak su slobodnog vremena, tako da ko gleda drugacije neka se probudi iz svog sna. operator
Broj postavljenih tema: 60446. Broj poslatih odgovora: 647856. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.