odlicno se skalira i jos plus boost od novog drivera, kada sam je ja testirao na default sam imao na mark 06 6005\ 8206 , a za GPU vantage sam imao 13300 driver je bio 257.15
Kartica uopste nije losa ali uopste. KO ima struje dovoljno i prostora u kucistu SLI . Ciime hladis onaj fenom?
:: odlicno se skalira i jos plus boost od novog drivera, kada sam je ja testirao na default sam imao na mark 06 6005\ 8206 , a za GPU vantage sam imao 13300 driver je bio 257.1 :: :: :: .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. :: http://tinyurl.com/36club :: :: CPU AMD Phenom II 940MegahalemsMB DFI 790FXB-M2RSHGPU HD 4350 512MBRAM CORSAIR XMS2 4GB 1066cl5 HDD WD 3200aaks X2PSU 500W OCZ :: ::
CPU AMD Phenom II 940MegahalemsMB DFI 790FXB-M2RSHGPU HD 4350 512MBRAM CORSAIR XMS2 4GB 1066cl5 HDD WD 3200aaks X2PSU 500W OCZ
:: Kartica uopste nije losa ali uopste. KO ima struje dovoljno i prostora u kucistu SLI . :: Ciime hladis onaj fenom :: :: :: :: odlicno se skalira i jos plus boost od novog drivera, kada sam je ja testirao na default sam imao na mark 06 6005\ 8206 , a za GPU vantage sam imao 13300 driver je bio 257.1 :: :: :: :: :: :: .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. :: :: http://tinyurl.com/36club :: :: :: :: CPU AMD Phenom II 940MegahalemsMB DFI 790FXB-M2RSHGPU HD 4350 512MBRAM CORSAIR XMS2 4GB 1066cl5 HDD WD 3200aaks X2PSU 500W OCZ :: :: :: ::
Ti mora da si diplomirani geometar kad stalno pominjes geometriju i nekakve mogucnosti...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Aha, nije vam gadno...e biće vam gadno kad izađe 6000 i shvatite da ste sa jadnim geometrijskim performansama 5000 serije namagarčeni i to debelo.
Mene vidiš više zanima kakva mu je to čipka u naslovu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Ti mora da si diplomirani geometar kad stalno pominjes geometriju i nekakve mogucnosti.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Aha, nije vam gadno...e biće vam gadno kad izađe 6000 i shvatite da ste sa jadnim geometrijskim performansama 5000 serije namagarčeni i to debelo.
svako ima svoj trip, meni ovo *_* lici na oci robota, ili vanzemaljca, kao npr. @(-_-)@ hahahah.. ali bolje i to nego recimo nesto kao ` Cao0 `
:: Mene vidiš više zanima kakva mu je to čipka u naslovu :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: Ti mora da si diplomirani geometar kad stalno pominjes geometriju i nekakve mogucnosti.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: :: Aha, nije vam gadno...e biće vam gadno kad izađe 6000 i shvatite da ste sa jadnim geometrijskim performansama 5000 serije namagarčeni i to debelo.
Medo posto vidim da si kompetentan vladas materijom. Ali ne citas redom ono sto neko napise imam pitanje za tebe. Uvek tendeciozan kao i uvek ali ostavimo to na stranu. Sta znaci Tesalacija sta je to zapravo? Sta je u stvari Mreza modela u 3D prikazima? Sta znaci AAA i sta zapravo racuna GPU kada mu se zada recimo 8xAAA sta to zapravo znaci? Prosto me zanima tvoja logicna interpretacija, sta ti mislis? Evo ja sam neko ko se ne razume nista oko ovih pitanja, dosao sam postavio pitanje, posto predpostavljam da cu dobiti odgovor od kompetetnjih ljudi. Sta bi mi ti odgovorio kada bitr pitao ovo sto sam gore pomenuo? Niko nije poredio 5970 i GTX 470, ja cu da ti dokazem da GTX 470 iam veci min FPS od 5970 u DX11 Heaven Banchmark-u 2.1. Govorilo se o min FPS-u da te podsetim. Moguce je napraviti poredjenje posto tu kartu slucajno imam mislim na 5970, i malo sam se igrao sa njom.
A kakve veze ima sve to sa performansama i FPS-om u igrama ? Imas na netu odgovor na pitanja sad ja mogu da ti prepisem ili prevedem sve to.
Spominjes Unigine Heaven, verujem da tu ima bolji min. FPS, ali ti si nesto drugo tvrdio u prvom postu da 470 ima bolji min. FPS u Metro-u od 5970, to jedino ako Crossfire nije radio ili su bili s*ebani drajveri...
A jos nisam naisao na test gde je jedna 470 jaca od 5970 i sto se tice min. i avg. fps-a i max. u igrama.
Unigine Benchmark je nesto drugo, mada i tu ce 5970 imati bolji avg. FPS...
:: Medo posto vidim da si kompetentan vladas materijom. Ali ne citas redom ono sto neko napise imam pitanje za tebe. Uvek tendeciozan kao i uvek ali ostavimo to na stranu :: Sta znaci Tesalacija sta je to zapravo :: Sta je u stvari Mreza modela u 3D prikazima :: Sta znaci AAA i sta zapravo racuna GPU kada mu se zada recimo 8xAAA sta to zapravo znaci :: Prosto me zanima tvoja logicna interpretacija, sta ti mislis :: Evo ja sam neko ko se ne razume nista oko ovih pitanja, dosao sam postavio pitanje, posto predpostavljam da cu dobiti odgovor od kompetetnjih ljudi :: Sta bi mi ti odgovorio kada bitr pitao ovo sto sam gore pomenuo :: Niko nije poredio 5970 i GTX 470, ja cu da ti dokazem da GTX 470 iam veci min FPS od 5970 u DX11 Heaven Banchmark-u 2.1. Govorilo se o min FPS-u da te podsetim :: Moguce je napraviti poredjenje posto tu kartu slucajno imam mislim na 5970, i malo sam se igrao sa njom :: :: :: :: :: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=23134 :: :: :: :: Odlican User test, a i uporedjena je sa 5850 klokovane i default, tako da se jako dobro zna sta ta karta nudi :: :: :: :: Novi drajveri su doneli neko malo ubrzanje ali nista drasticno :: :: :: :: http://www.benchmark.rs/benchmark-testovi/video-karte/test-poredjenje-performansi-kod-starijih-i-novijih-verzija-catalyst-i-forceware-drajvera/page-2.htm :: :: :: :: 470 SLI vs. 5970 takodje detaljno ispitano :: :: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce-gtx470-sli.htm :: :: :: :: Ovde je 5970 bolja i po pitanju min. i avg. FPS-a u MEtro-u sem u 1080p tu se SLI malo bolje pokazao :: :: http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/geforce-gtx470-sli_8.html#sect :: :: :: :: Porediti jednu 470 i 5970 je smesno... :: :: :: :: :: :: :: ::
kakva opustencija u citanju ovih postova sa bench-a, jednostavno ne moze da se desi da neko da negativan komentar za FERMi, svaki komentar na mestu i zdravo se razmislja, bez ikakve tenzije..steta sto tako nije i ovde..
Dođeš malo ovde de je akcija, istreseš se na kolege s foruma do mile volje, nekažnjeno psuješ ko kočijaš i vređaš eksplicitno koga stigneš... a onda pravac bench - na opuštanje
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
odes tamo nesto postujes, i ako te slucajno neko iznervira, suzdrzavas se najvise sto mozes i onda dodjes ovde i ispraznis se maximalno..
:: Dođeš malo ovde de je akcija, istreseš se na kolege s foruma do mile volje, nekažnjeno psuješ ko kočijaš i vređaš eksplicitno koga stigneš... a onda pravac bench - na opuštanj :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: ::
Broj postavljenih tema: 60446. Broj poslatih odgovora: 647856. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.