Po meni bas suprotno, gta sa najjaci gta ikada, pa onda vice city i onda gta iv, znaci u onaj gta sa ima sve skoro, jos samo par stvari da su ubacili koje mozes da radis kad lunjas po gradu bila bi perfektna igra.
Inace +1 za strategije sve su odlicne
:: (ako idemo po kriterijumu koje sam najvise puta odigrao) :: :: :: CoD svi delovi, presao sve po nekoliko puta. Jos od pucacina Bioshock je sjajan, Half Life 2 legendarna igra i epizode, Stalker prvi i Clear Sky, ovaj poslednji i nije nesto,The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay, F.E.A.R. sjajna igra i ekspanzije su ekstra, ni dvojka nije losa... :: :: Open World igre, MAfia, pa GTA 4, dobar je i Vice City i 3, dok mi se San Andreas uopste nije svideo.. :: :: Sto se tice third person pucacina, Resident Evil svi delovi, Max Payne, Hitman svi delovi, Splinter Cell svi delovi a izdvojio bih Chaos Theory itd :: :: Od avantura, Syberia, Broken Sword, Indigo Prophecy.. :: :: Strategije: Commandos serijal svi delovi, C&C Generals, Age of Empires, Rise of NAtions, LotR Battle for Middle Earth, World in Conflict, Company of Heroes... :: :: :: RPG: Star Wars: Knights of the Old Republic, Fallout 3, Mass effect, Gothic, Jade Empire.. :: :: Voznje, NFS Hot Pursuit 2, najjci deo ikada, posle Most Wanted i Underground, ovaj poslednji Shift je ok. I Colin McRae Dirt i Racedriver GRID :: :: MMORPG i sportove slabo igram... :: :: ::
Ja se sa setom secam mladosti i igara koje sam igrao kao pocetnik: FPS- Return to castle wolfenstein Strategija- Civilization 3 Sport- NHL 2002 Voznja- Colin McRae 2.0
Ove danasnje odradjujem kao stara kurva, rutinski i bez emocija.......
Igra kojom sam i dan-danas odusevljen iako je izasla pre 9 godina je Clive Barker`s Undying .Horor FPS,i to takav horor da ti se fekalije smrznu.Igrao sam svakakve pucacine sa primesama horora ali ova igra je(po meni)neprevazidjena.Jedino nju nisam smeo da igram po mraku.Jednom sam pokusao,chuka je htela da mi iskoci,posle sam spavao sa stanglom ispod jastuka(sreca za kevu da nije usla da me budi).
:: Kakav je Risen? Skinou sam ga pa ne znam da li da pocnem da igram, mada mi izgleda obecavajuce. Jel si mozda igrao Gothic pa da uporedis sa njim :: :: ::
Return To Castle Wolfenstein Clive Barker`s Undying Max Payne 2 Silent Hill 2 Neverwinter Nights Heroes of Might and Magic 3 Disciples II Black Mirror The Longest Journey Diablo 2 Morrowind Deus Ex CS 1.6 L4D Soul Reaver 2 Age of Empires Worms Desperados - Wanted Dead or Alive Stunt GP Grim Fandango Baldur`s Gate 2 Half-Life ...
Kako li sam samo zaboravio Max Payne?! Moram da pohvalim dizajn nivoa u dvojci, verovatno jedan od najboljih koji sam video. Svaki nivo je potpuno drugaciji od prethodnog i igra ne postaje dosadna. Minus je sto je dosta laksa i kraca od prvog dela.
Kad smo kod dizajna moram da naponmenem Psychonauts, koji je inace platforma za decu, ali vredi odigrati zbog dizajna nivoa. Ko ne zna mali opis: Vi ste ucenik u letnjem kampu za psihicki obdarenu decu. Nivoi u ugri se sastoje od toga sto udjete u psihu nekog lika, i onda resavate njegove probleme dok ne postane normalan da bi dobili od njega neku informaciju. Dizajn nivoa je dosta istripovan i sarolik. Kreator je Tim Schafer, koji je ucestvovao u pravljenju: Maniac mansion, Monkey island, Grim Fandango... Igre iz najboljih Lucas arts-ovih dana, sve dok nisu prestali da prave ista drugo i poceli da cede Starr wars.
Prva igra instalirana na kompu je bila Unreall tounament, secam se da sam bio fasciniran teksturom betona, na mapi sa zgradama.
Moram da prokomentarisem Witchera. Igrao sam malo pre oko 3-4 meseca. Kao prvo igra koristi nwn endzen (Aurora) koji je pravljen za izometrijsku kameru. U igri postoji kamera iz treceg lica, ali nema skoka i nema slobodnog pada, sto znaci da nema ni otvorenog lutanja i pentranja!!! Kako da igram igru iz treceg lica, a da nemam skok?! +1 za Gothic Mada mozda i odigram nekad posto je navodno prica najbolja posle Tormenta (Koji vazi za rpg sa najboljom pricom).
@Morow: Kakav je The longest journey (prvi deo), i Black mirror? Nekako sam to propustio, iako mi je p&c omiljeni zanr (u rangu sa rpg-om).
Nista necu da nabrajam ova tema se vec otvarala, samo da kazem da zamene je najbolja igra gothic II i ostace verovatno, ima jos mnogo igara ali neke igre poput twisted metal crash team racing i vigilante, ice combat nikad vise nece biti napravljene a zanimljivo je da posle 12 godina nije izasla ni jedna slicna osim hawks kopija ace combata
undying jeste vrh igra igrao sam je 2000-e ali tu je i alone in the dark stari deo i call of kthulu ili kako vec
u zadnje vreme nema ama bas nista sto te drzi dok igras nista, samo dobra grafika i to je to ali to je uvek bilo sekundarno je igram igre mehanicki
evo upravo igram rayman 2 na simulatoru i igra je zajebala vek a Psychonauts je kopija raymena
Eternity has cried for a legend, and with it the curse of time was born By Warcraft `Curse of time`
Secam se przenja na Sony-ju svaki dan: vigilante 8, Twisted metal 2, Crash, Tekken... Jedino sto jos uvek igram sa ortacima to je Tekken 3, koji je najjaci!! Ali rekli smo da cemo samo Pc... Igrao sam Raymena i starije i onog 3d pre 5-6 godina, i nije Psycho kopija Raymena.
:: @Morow: Kakav je The longest journey (prvi deo), i Black mirror :: Nekako sam to propustio, iako mi je p&c omiljeni zanr (u rangu sa rpg-om).
The Black Mirror i The Longest Journey su jedne od najboljih avantura koje sam odigrao, a presao sam ih gomilu. Obe su point & click, BM poseduje dark & horror atmosferu dok je LJ fairytale/fantasy/sci-fi fazon i jako dugo se igra. Zamisli kad je izasla davne `99 na 4 CD-a. :D Preporuka za sve fanove avantura.
Po meni najbolje igre koje sam igrao su Starcraft 2, TES4 Oblivion, S.T.A.L.K.E.R. serijal(ovaj poslednji Call of Pripyat je fantastican), zatim Bioshock 2, Assassin`s Creed 2, Mass Effect 1 & 2, Call of Duty 4, Braid, World of Goo, Fallout 3 i naravno Borderlands
Ali uglavnom starije igrice... Nijedna iz zadnjih 4-5 godina mi se nije nesto posebno svidelo... Fallout 1&2, Diablo 1, Civlization IV, Freelancer, Mafia, Max Payne 1&2...
Nego, za sve one koji su igrali Fallout 3 i smorili se: http://tinyurl.com/dlrcax http://tinyurl.com/37282oo Fallout Wanderers Edition, obavezan mod za igranje Fallouta 3. Od jedne dosadno lake igre pravi tesku, ali ne na glupavi vestacki nacin kako je to Bethseda uradila... Daje potpuno drugaciji osecaj kad se igra, ma druga igra totalno. I izbegnite zadnji DLC (Mothership Zeta) - em je glup, em pun bagova :)
Broj postavljenih tema: 60446. Broj poslatih odgovora: 647856. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.