:: Gigatron, 12,91 e :) :: :: http://itsvet.com/proizvod/antec-spot-cool/comp_comp_cooler/165/72 :: :: Pozdrav :: :: :: :: Au, ovo mi treba za graficke, jel znas mozda gde ima i koliko kosta otprilike. :: :: :: :: :: :: :: Ova :: :: :: http://www.cluboc.net/reviews/cooling_devices/fans/antec/spot_cool/index.ht :: :: :: :: :: :: Ima dva takva u kucistu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Da te pitam kakav je ovo ventilator kod PCI-E konektora za napajanje desno od karti :: :: :: :: :: :: :: :: Temperature su iznenadjujuc niske inace :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Setu :: :: :: :: :: http://img715.imageshack.us/i/snb13294.jpg :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Zanimljivo. Karta koja je overklokovana dostiže svega 73c. Pa svi oni sajtovi koji su pričali i pisali o preko 100c su znači pisali gluposti. Svaka čast Vuku. Ovde su svi zezali tortojeda kad je kupio svoju 470 da je kupio šporet, eto sad se pokazalo da se karte greju normalno, ništa strašno. Nego jel, može neka slika setup-a, ako ti nije teško :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
reci mi, molim te, da li ti je nekad nekada crkao ventilator na referentnoj kartici, koja je, ajde da kazemo slicna ovoj (mada sumnjam)? Ako jeste, onda nije sigurno slicna ovoj, nego je sigurno neka mnogo dobra kartica...niko nije normalan da drzi cooler na 100%, ili na 80% non-stop..poznato mi je da se broj obrtaja povecava kada kartica dostigne odredjenu temp., a to je 80c, uglavnom u nekoj ultra zahtevnoj igri, ili testu, sto je sasvim normalno, u idle stedi, tako da, ne znam zbog cega si se zabrinuo toliko.
:: Hteo ti ili ne onako cei biti, imam dobru skolu sa jednom karticom, mozda nisu iste, ali su jako slicne pogotovu po pitanju tog hladjenja :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: Nista onda najbolje skines ventilator da ti ne bi crko, a kartu bacis jer ti ne treba. Jbg imas nov ventilator i nakon 5 god, makar nesto :: :: :: :: A problem sa prasinom resis tako sto vise ne koristis komijuter i nemas problema sa prasinom nek ti stoji iskljucen :: ::
Crkao je :), zato i pricam :), nece ga drzati celo vreme, ali pazi dok je kartica 100% posto cista tempovi su ok, jeste da je klokovana, ali opet je to 70% kulera to je znaci 60 stepeni, ali opet sta ce biti kod nekoga nemarnog ko ne zeli da cisti karticu posle nekih pola godine :) ?
Pozdrav!
:: reci mi, molim te, da li ti je nekad nekada crkao ventilator na referentnoj kartici, koja je, ajde da kazemo slicna ovoj (mada sumnjam)? Ako jeste, onda nije sigurno slicna ovoj, nego je sigurno neka mnogo dobra kartica...niko nije normalan da drzi cooler na 100%, ili na 80% non-stop..poznato mi je da se broj obrtaja povecava kada kartica dostigne odredjenu temp., a to je 80c, uglavnom u nekoj ultra zahtevnoj igri, ili testu, sto je sasvim normalno, u idle stedi, tako da, ne znam zbog cega si se zabrinuo toliko :: :: :: :: Hteo ti ili ne onako cei biti, imam dobru skolu sa jednom karticom, mozda nisu iste, ali su jako slicne pogotovu po pitanju tog hladjenja :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: Nista onda najbolje skines ventilator da ti ne bi crko, a kartu bacis jer ti ne treba. Jbg imas nov ventilator i nakon 5 god, makar nesto :: :: :: :: :: :: A problem sa prasinom resis tako sto vise ne koristis komijuter i nemas problema sa prasinom nek ti stoji iskljucen :: :: ::
da li ti sada pokusavas indirektno da kazes da kod ATi-ja kada se zaprlja cooler, ili kada se nahvata tepih prasine, da se tada kartica isto greje kao kad je cista???
:: Crkao je :), zato i pricam :), nece ga drzati celo vreme, ali pazi dok je kartica 100% posto cista tempovi su ok, jeste da je klokovana, ali opet je to 70% kulera to je znaci 60 stepeni, ali opet sta ce biti kod nekoga nemarnog ko ne zeli da cisti karticu posle nekih pola godine :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: reci mi, molim te, da li ti je nekad nekada crkao ventilator na referentnoj kartici, koja je, ajde da kazemo slicna ovoj (mada sumnjam)? Ako jeste, onda nije sigurno slicna ovoj, nego je sigurno neka mnogo dobra kartica...niko nije normalan da drzi cooler na 100%, ili na 80% non-stop..poznato mi je da se broj obrtaja povecava kada kartica dostigne odredjenu temp., a to je 80c, uglavnom u nekoj ultra zahtevnoj igri, ili testu, sto je sasvim normalno, u idle stedi, tako da, ne znam zbog cega si se zabrinuo toliko :: :: :: :: :: :: :: Hteo ti ili ne onako cei biti, imam dobru skolu sa jednom karticom, mozda nisu iste, ali su jako slicne pogotovu po pitanju tog hladjenja :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nista onda najbolje skines ventilator da ti ne bi crko, a kartu bacis jer ti ne treba. Jbg imas nov ventilator i nakon 5 god, makar nesto :: :: :: :: :: :: :: :: A problem sa prasinom resis tako sto vise ne koristis komijuter i nemas problema sa prasinom nek ti stoji iskljucen :: :: :: ::
Taj koga mrzi da cisti prasinu nema potrebe da koristi kompijuter posto mu je dovoljna i siveca masina.
:: Crkao je :), zato i pricam :), nece ga drzati celo vreme, ali pazi dok je kartica 100% posto cista tempovi su ok, jeste da je klokovana, ali opet je to 70% kulera to je znaci 60 stepeni, ali opet sta ce biti kod nekoga nemarnog ko ne zeli da cisti karticu posle nekih pola godine :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: reci mi, molim te, da li ti je nekad nekada crkao ventilator na referentnoj kartici, koja je, ajde da kazemo slicna ovoj (mada sumnjam)? Ako jeste, onda nije sigurno slicna ovoj, nego je sigurno neka mnogo dobra kartica...niko nije normalan da drzi cooler na 100%, ili na 80% non-stop..poznato mi je da se broj obrtaja povecava kada kartica dostigne odredjenu temp., a to je 80c, uglavnom u nekoj ultra zahtevnoj igri, ili testu, sto je sasvim normalno, u idle stedi, tako da, ne znam zbog cega si se zabrinuo toliko :: :: :: :: :: :: :: Hteo ti ili ne onako cei biti, imam dobru skolu sa jednom karticom, mozda nisu iste, ali su jako slicne pogotovu po pitanju tog hladjenja :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Nista onda najbolje skines ventilator da ti ne bi crko, a kartu bacis jer ti ne treba. Jbg imas nov ventilator i nakon 5 god, makar nesto :: :: :: :: :: :: :: :: A problem sa prasinom resis tako sto vise ne koristis komijuter i nemas problema sa prasinom nek ti stoji iskljucen :: :: :: ::
? Ne razumem sta si zeleo da kazes? Verovatno niti ne razumes.
:: Ni jedno ni drugo, ubediše me kad sam došao da kupim da to isklučivo služi za pržena.. :: :: ... a`la fermi :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUEBlack - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Pa sto nuisi kupio :: :: Nestalo ili su jaja premala za tako velike ventilatore pa si se predomislio :: :: ::
Bre gile, pa ko drzi do svog hardvera, sigurno nece cekati sest meseci da se seti da ocisti komp... Uostalom, simptomi pregrevanja ce se ispoljiti mnogo pre nego sto se ona potpuno zapusi prasinom. To se posebno odnosi na jace karte, lakse se kod njih primeti kada nesto ne sljaka kako treba sa hladjenjem nego na slabijim.
U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti!
Ne znam za vas, ali ja svoj komp čistim na svakih mesec dana. Preporučujem i vama da to radite. Ako ništa drugo, PC će vam biti zahvalniji. Što se temperature GTX 470, mogu samo da kažem da su odlične ! Hladnije su za par stepeni od moje GTX 275, što je zapanjujuće. Svi oni koji su rekli da je GTX 470 rerna, mogu sad samo da gledaju i ćute. Sa dobrim, provetrenim kućištem nema problema ni sa GTX 470 SLI. A kapiram da onaj ko uzima ovo ne stavlja u nekog kineza.
Onaj ko ima jaja ima sta i da hladi a onaj ko nema moze samo da zali sto ih nema.
:: Ni jedno ni drugo, ubediše me kad sam došao da kupim da to isklučivo služi za pržena.. :: :: ... a`la fermi :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUEBlack - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Pa sto nuisi kupio :: :: Nestalo ili su jaja premala za tako velike ventilatore pa si se predomislio :: :: ::
Pa gile, ako ću da kupim kartu od preko 300 evra i da razmišljam da li će da mi crkne ventilator za dve godine, onda ne treba ni da je kupujem...
Boli me baš ona stvar da li će da rikne...
Redovno čišćenje i dobro napajanje je sve što ti treba, ne računajući garanciju...
Taj koji kupi kartu i ne bude je čistio godinu dana će da je odnese na kraju u servis i dobiće novu, vrlo jednostavno... Nigde ne piše da ti garancija ne važi ako ima prašine u cooleru...
Stvarno ne razumem kako ti razmišljaš... __________________ Scourge of PCBerza
Ma ja uiopste ne znam u cemu je poenta ove price, skrece se sa teme pisu budalastine iznose neke cinjenice i komentari koji su toliko glupi da ne treba ni da se razmatraju. Meni nije jasno uopste kakav problem ljudi imaju, ovde svi mi imamo slicna interesovanja. Naprosto covek ima utisak kao da ovde deli nesto za nepotrebne komentare. Ne znam meni ovo deluje kao neki rat, koji see vodi neprestano. A svi mi smo samo korisniici i nista vise.
:: Pa gile, ako ću da kupim kartu od preko 300 evra i da razmišljam da li će da mi crkne ventilator za dve godine, onda ne treba ni da je kupujem.. :: :: Boli me baš ona stvar da li će da rikne... :: :: Redovno čišćenje i dobro napajanje je sve što ti treba, ne računajući garanciju.. :: :: Taj koji kupi kartu i ne bude je čistio godinu dana će da je odnese na kraju u servis i dobiće novu, vrlo jednostavno... Nigde ne piše da ti garancija ne važi ako ima prašine u cooleru.. :: :: Stvarno ne razumem kako ti razmišljaš.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://spedr.com/53py :: ::
:: Probaj još jednom da skontaš vučino, treća sreća :: :: Naravno, ne mislim ozbiljno, temperature su šampionske za toliko pljuvan proizvod, nego eto prozivamo se malo :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUEBlack - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Onaj ko ima jaja ima sta i da hladi a onaj ko nema moze samo da zali sto ih nema :: ::
Al dobro, ništa što ne može da sredi jedno mesečak dana na pustom ostrvu s nekom tajlanđankom što zna znanje.
What the fuck do i need seventy two virgins in the afterlife, give me three thai girls that know their way around a cock anytime - Achmed the Dead Terrorist
Broj postavljenih tema: 60446. Broj poslatih odgovora: 647856. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.