Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Gigabyte HD5850 zamena
STRANA 2 OD 3  
Scyter Re: 27.08.2010. 15:00 #239848

status: user
broj poruka: 8138
Hoće čovek i jare i pare.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
veljchy Re: i ja bih rachel mcadams sa dva broja vecim grudima 27.08.2010. 15:03 #239850

broj poruka: 476
nemo tako...da kucamo ponude na oras-aj vako elektronskim putem!!posto krava bez kultivatora???
ja...kolko je stara krava-jel klokovana,na kolko radi(24/7)???

CHIEFTEC BX-01B-B-B ch 550w
ASUS P5K-E
CORE 2 DUO E8400 (OC 3,8GHZ - CM tx3)
KINGSTON 2x2gb ddr2 800mhz cl5
ASUS 5770 1gb ddr5 CU CORE(OC 950/1250mhz)
WD 500GB BLACK 7200rpm 16mb
GENIUS SM-LIVE 5.1-XWAVE CONCERTO 5.1
SAMSUNG2233BW

:: nudim steonu kravu i motokultivator
::
:: Ponude zakucati na oras u centru
:: Lala 4ever!
:: http://spedr.com/4tb3
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
markopvict nvidia 8800GT 27.08.2010. 15:11 #239856

broj poruka: 4515
glava za glavu?
:D

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat ... 27.08.2010. 15:29 #239861

broj poruka: 3519
Mnogo je 100e, kad bih menjao ovu što imam dao bih ti 70 i to je plafon.
Nemoj previše da se nadaš da ćeš je tek tako prodati za te pare.

GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3

zarija 2123 27.08.2010. 15:41 #239866

broj poruka: 13

Nista, daj 80 i taj xfx i to je to :)

Snoopy- - - 27.08.2010. 18:04 #239909

broj poruka: 6083

Opa, jel to pao neki dogovor, a? Eto, xfx i 75 evrića i da pružite ruku :)
zarija ... 27.08.2010. 18:55 #239918

Dok se vi sprdate, pametan covek uzeo kartu.

Ovo je definitivno najgori IT forum na ovim prostorima, sada sam se i licno uverio.

Pozdrav svima.
gile23 Re: ... 27.08.2010. 19:36 #239923

broj poruka: 9121
Hteo ti ili ne ti si nasao dogovor sa covekom. Inace oni se sprdaju pre svega jer nemaju GTX260 :).

Pozdrav!

:: Dok se vi sprdate, pametan covek uzeo kartu.
:: Ovo je definitivno najgori IT forum na ovim prostorima, sada sam se i licno uverio
:: Pozdrav svima.
Ishmerish slazem se sa svim ignoramusima 27.08.2010. 19:41 #239924

broj poruka: 7285
koji izjave vako nesto.
Labude ajd majke ti povedi i Skeletora sa sobom pa idite na bench,SK ili neki drugi profi forum.

A kada neko negde(na bilo kom forumu) uz pomoc usera dobije GTX470 za mrtvi 8800GTX javi te mi odmah da se izvinem svim ovim hw carevima.

Eto ako sam vam reko.

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

Snoopy- - - 27.08.2010. 19:43 #239925

Izvinite gospodine sto smo uvredili Vasu malenkost nasim sprdanjem, oprostite sto ste ukaljali vasu licnost zagazivsi na ovaj forum nedostojan vaseg prisustva. Nadam se da cete se bar u nekom od narednih 9 zivota smilovati na nase jadne duse i dati nam koju rec oprosta.

Sad tako poseje govancad svoja, pa onda kad mu bude nesto prvi put trebalo, ima sve da ih obrsti redom sa uzivanjem kad nas bude nesto pitao. Al nije lepo brstiti svoja govancad na ocigled svih, pa ce on lepo otvoriti novi account i tu kao `novajlija` pitati sta ga interesuje. Kenja mi se od takvih ljudi koji glume neku finocu i sta ti ja znam. Opusti se malo covece, nikom nije nista falilo od malo sprdnje. Al ako si uvalio nesto nasem drugu mortificatu, nece da ti valja :p

zarija .... 27.08.2010. 19:46 #239927

Mora covek i malo da se sprda, nije na odmet.

Meni pomoc ne treba, sve probleme resavam sam. :)

Zivi mi bili 100 godina!!!
markopvict sevaj sa forma! 27.08.2010. 19:53 #239929

broj poruka: 4515
Vole! Evo ti jedna slika

http://tinyurl.com/38e696s

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~

imarkovic Re: ... 27.08.2010. 20:05 #239934

broj poruka: 19085
Ne znam zasto si zakljucio na osnovu samo jedne teme da je ovo najgori IT forum na ovim prostorima, pre svega, mislim da nisi kompetentan tako nesto da kazes, jer si ovde NOV, trebalo bi da cutis i budes zahvalan sto si zahvaljujuci tom najgorem IT forumu prodao graficku i dobio tacno ono sto si trazio, zar ne...? Budi covek, pozdravi se i zahvali svima, a ne posle sklapanja dogovora da ispljujes i forum, samim tim i nas, clanove koji se trude da pomognu na sve moguce nacine...

:: Ovo je definitivno najgori IT forum na ovim prostorima, sada sam se i licno uverio
imarkovic Re: sevaj sa forma! 27.08.2010. 20:07 #239935

nemoj to da radis, ludace, neko moze stvarno da rikavela..

:: Vole! Evo ti jedna slik
:: http://tinyurl.com/38e696
:: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
:: 8====D ~ ~ ~
Snoopy- Re: sevaj sa forma! 27.08.2010. 20:11 #239938

E jesi sisa, mogo si nas na neki nacin upozoris, presro sam se. uuu, sad cu je stavim na msn!

:: Vole! Evo ti jedna slik
:: http://tinyurl.com/38e696
:: ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
:: 8====D ~ ~ ~
skar Re: ... 27.08.2010. 20:14 #239941

broj poruka: 3992
kako volim ove sto imaju 2gr mozga pa mogu nesto sami da zakljuce....hahahha
zemo imas neku jarcinu???!!! al ako ne smrdi bar 10m u radijusu ne zanima me!!!
@markopvict
id u Qrac....

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

xbane @markopvict 27.08.2010. 20:25 #239946

broj poruka: 299
Kad se sad nisam slogirao......Citam redom lagano u tisini,a zvucnici ostali pojacani...c c c

Mortificat Re: - - 27.08.2010. 20:26 #239947

Nije meni ništa uvalio, nedam XFX :) bar još neko vreme :)

GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3

:: Izvinite gospodine sto smo uvredili Vasu malenkost nasim sprdanjem, oprostite sto ste ukaljali vasu licnost zagazivsi na ovaj forum nedostojan vaseg prisustva. Nadam se da cete se bar u nekom od narednih 9 zivota smilovati na nase jadne duse i dati nam koju rec oprosta
:: Sad tako poseje govancad svoja, pa onda kad mu bude nesto prvi put trebalo, ima sve da ih obrsti redom sa uzivanjem kad nas bude nesto pitao. Al nije lepo brstiti svoja govancad na ocigled svih, pa ce on lepo otvoriti novi account i tu kao `novajlija` pitati sta ga interesuje. Kenja mi se od takvih ljudi koji glume neku finocu i sta ti ja znam. Opusti se malo covece, nikom nije nista falilo od malo sprdnje. Al ako si uvalio nesto nasem drugu mortificatu, nece da ti valja :
imarkovic Re: Re: - - 27.08.2010. 20:30 #239949

da sam na tvom mestu, zadrzao bih jos duuugo duuugo...nego, pitanje, koji model imas 260-ice? jel ti piste zavojnice u toku neke opasne igre..?

:: Nije meni ništa uvalio, nedam XFX :) bar još neko vreme :
:: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
:: ::
:: :: Izvinite gospodine sto smo uvredili Vasu malenkost nasim sprdanjem, oprostite sto ste ukaljali vasu licnost zagazivsi na ovaj forum nedostojan vaseg prisustva. Nadam se da cete se bar u nekom od narednih 9 zivota smilovati na nase jadne duse i dati nam koju rec oprosta
:: :: Sad tako poseje govancad svoja, pa onda kad mu bude nesto prvi put trebalo, ima sve da ih obrsti redom sa uzivanjem kad nas bude nesto pitao. Al nije lepo brstiti svoja govancad na ocigled svih, pa ce on lepo otvoriti novi account i tu kao `novajlija` pitati sta ga interesuje. Kenja mi se od takvih ljudi koji glume neku finocu i sta ti ja znam. Opusti se malo covece, nikom nije nista falilo od malo sprdnje. Al ako si uvalio nesto nasem drugu mortificatu, nece da ti valja :
raic markopvict 27.08.2010. 20:41 #239951

broj poruka: 9006
Već sam se upecao u onoj drugoj temi, e nećeš ga majci ovaj put.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

Ishmerish Re: Re: Re: - - 27.08.2010. 20:41 #239952

broj poruka: 7285
Stavi lepo jos jednu i da vidis kako ce da dize prasinu....

Meni su se Mare ubedljivo najvise cule pri startu testova u 3D Marku,mada je sve to tiho i zivo sviranje qurcu kome smeta, napajanja oce da vriste ali ove na grafama su skoro necujni- u pocetku sam bio u fazonu sta to zuji ili se ja tripujem, ali kao da cujem nesto...

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: da sam na tvom mestu, zadrzao bih jos duuugo duuugo...nego, pitanje, koji model imas 260-ice? jel ti piste zavojnice u toku neke opasne igre..
imarkovic Re: Re: Re: Re: - - 27.08.2010. 20:44 #239956

znam, slabo se cuje, ja sam se tripovao da mi smeta, pa sam nesto petljao, menjao graficke, zaebo se do jaja, pa sve otislo u djavola..

:: Stavi lepo jos jednu i da vidis kako ce da dize prasinu...
:: Meni su se Mare ubedljivo najvise cule pri startu testova u 3D Marku,mada je sve to tiho i zivo sviranje qurcu kome smeta, napajanja oce da vriste ali ove na grafama su skoro necujni- u pocetku sam bio u fazonu sta to zuji ili se ja tripujem, ali kao da cujem nesto..
:: Lala 4ever!
:: http://spedr.com/4tb3
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: da sam na tvom mestu, zadrzao bih jos duuugo duuugo...nego, pitanje, koji model imas 260-ice? jel ti piste zavojnice u toku neke opasne igre..
Mortificat Re: Re: Re: - - 27.08.2010. 20:48 #239959

U pitanju je Core edition, gx-260x-ad sa 896MB. Nisam nikada čuo da pište, mada pored ovog hard diska ne mogu ni da čujem :) Šalu na stranu, nisam imao problema.

:: da sam na tvom mestu, zadrzao bih jos duuugo duuugo...nego, pitanje, koji model imas 260-ice? jel ti piste zavojnice u toku neke opasne igre..
:: :: Nije meni ništa uvalio, nedam XFX :) bar još neko vreme :
:: :: GA-MA785GT-UD3H/AMD Phenom II X2 550 BE/XFX GTX 260/4GB DDR3 Kingston HyperX/Seagate Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
:: :: ::
:: :: :: Izvinite gospodine sto smo uvredili Vasu malenkost nasim sprdanjem, oprostite sto ste ukaljali vasu licnost zagazivsi na ovaj forum nedostojan vaseg prisustva. Nadam se da cete se bar u nekom od narednih 9 zivota smilovati na nase jadne duse i dati nam koju rec oprosta
:: :: :: Sad tako poseje govancad svoja, pa onda kad mu bude nesto prvi put trebalo, ima sve da ih obrsti redom sa uzivanjem kad nas bude nesto pitao. Al nije lepo brstiti svoja govancad na ocigled svih, pa ce on lepo otvoriti novi account i tu kao `novajlija` pitati sta ga interesuje. Kenja mi se od takvih ljudi koji glume neku finocu i sta ti ja znam. Opusti se malo covece, nikom nije nista falilo od malo sprdnje. Al ako si uvalio nesto nasem drugu mortificatu, nece da ti valja :
Snoopy- - - 27.08.2010. 20:52 #239960

Ne bih ja menjao tu karticu, za ove pare sto bi te izasla ova stara skoro godinu dana, za oko mesec dva ces moci novu da kupis, teraj tu jos malo, pa kad padnu cene, kupi. Sta mislis, sto svi odjednom prodaju? Zato sto su se naigrali, izakali to, pa sad jos hoce i da zarade. E pa nece da moze.
imarkovic Re: - - 27.08.2010. 20:55 #239962

nije to sigurno, ima dosta ljudi koji prodaje relativno nove kartice, stare po par meseci, masa ljudi prelazi na 460GTX, itd...a primetio sam da se prodaje more Palita i Gainward-a GTX260,285..

:: Ne bih ja menjao tu karticu, za ove pare sto bi te izasla ova stara skoro godinu dana, za oko mesec dva ces moci novu da kupis, teraj tu jos malo, pa kad padnu cene, kupi. Sta mislis, sto svi odjednom prodaju? Zato sto su se naigrali, izakali to, pa sad jos hoce i da zarade. E pa nece da moze.
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647852.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs