Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Geforce GTX 470 snižena na 250 eura !
STRANA 2 OD 3  
Ruff re 03.09.2010. 23:29 #241768

status: user
broj poruka: 829
dobro ljudi, jel neko proverio ovu informaciju za danas, koliko vidim i na itsvetu i na berzi, karte nema ispod 300e?...:/ taman sam se ponadao kolektivnom spustanju cena.

asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent
wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda R.I.P., f2 hd154ui

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: re 03.09.2010. 23:44 #241772

broj poruka: 19078
to snizenje tek treba da nastupi, dakle jos nije to aktuelno, budi strpljiv jos malo..

:: dobro ljudi, jel neko proverio ovu informaciju za danas, koliko vidim i na itsvetu i na berzi, karte nema ispod 300e?...:/ taman sam se ponadao kolektivnom spustanju cena
::
:: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen
:: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda R.I.P., f2 hd154ui
Ruff Re: Re: re 04.09.2010. 00:57 #241791

broj poruka: 829
a i to sto kazes, pretpostavljam da treba da prodaju staru turu ili tako nesto... samo muka mi vise da gledam cene kako idu navise, ako tako nastave, 5850 ce kostati 350e...-.-

asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent
wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda R.I.P., f2 hd154ui

:: to snizenje tek treba da nastupi, dakle jos nije to aktuelno, budi strpljiv jos malo.
:: :: dobro ljudi, jel neko proverio ovu informaciju za danas, koliko vidim i na itsvetu i na berzi, karte nema ispod 300e?...:/ taman sam se ponadao kolektivnom spustanju cena
:: ::
:: :: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen
:: :: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda R.I.P., f2 hd154ui
vuk125 ... 04.09.2010. 02:32 #241833

broj poruka: 2929
Po onome sto pise na nv sajtu najeftiniji GTX 470 je oko 290 dolara u Americi.
Tesko da ce u Evropi kostati 250e.
Ja ocekujem da cena kod nas bude 29000-30000din.
25000din to je toliko dobro da bi biloi istinito mozda GTX 465, GTX 470 tesko da ce biti za 25000din.
Ali videcemo.

operator re 04.09.2010. 03:02 #241839

broj poruka: 4291
@ Klinton Leci se, da ne dolazim do tebe bez veze. Prvo i jedino upozorenje. Tako se mozes samo kevi svojoj obracati, a meni ne.
Sto se tice srafova, bili su pritegnuti do kraja, jer sam ih jedva i odvrnuo.
Kad sam skinuo hladnjak, tek sam onda video da na sredini se vise stvrdnula pasta ICE gold, koja je nedju najboljim( jeste da hladi GPU 2-3 stenea nize od srebrnih, ali i to mi je dovoljno).
Ostavio sam u 17 sati u 3Dmax-u da renderirai, pa sve do 23 je trebalo da radi, kada je devojka dosla da ugasi komp i videla da nije upaljen.
@vuk125
Kartice su i OC-ne na 750/1520/1880 za svaki dan( digle su se najvise do 82 stepena).
@ Ruff
Kartice, koje su bile narucene, a ja nisam obracao paznju na email sto sam dobio, su planule tj. prodate u roku par sati( 90 komada je samo naruceno za Srbiju).
Videcemo za par dana tj. 22.09 kad dodje nova posiljka, a, interesantno, vec su kod mene narucili 15 komada, sto mi je neverovatno, posto niko od likova ne posecuje ovaj forum. ali dobro.
Tacno da je nema ispod 300 eura. I ja sam pogledao i pitao ostale. Izgleda da im je malo 36.25 eura po kartici zarade, koliko sam ja uzeo.
A sto se tice cena za 5850 su totalno u pravu. Nabavna cena prosle godine je bila oko 19000 sa VPC PDV-om, a sada je oko 220 eura+PDV, a euro mi racunaju 112.3 dinara, ako uzimam od nasih dobavljaca, dok preko Kine direktno je cena 176 eura+carina+PDV VPC+MPC PDV.
@imarkovic
Aktuelno je. Inace, preuzimanje je licno, kad budu dosle. Ne saljem, bas zbog kurirskih sluzbi, koje su zajebale stvar, toliko puta da su mi vracali kartice, koje su, pazi sad, polomljene na dva dela u kutili, koja ima sundjere sa gornje i donje strane. Jos ni jednom nisam dobio odstetu od sluzbi kod nas, dok sam za kartice koje sam kupovao preko e-Bay-a i Amazon-a dobio vec par puta odstetu, tako da necu da se ja zajebavam sa slanjem, pa da me povale, a idem na sto manju zaradu, radi prodaje kolicine.
@ raic
Nisam za svojim kompom, pa da ti kazem tacne cifre, ali onako ugrubo, najvise se prodavala Gainward 4870 GS 1GB i MSI 4830 512 MB OC edition, a najvise je reklamirano Gigabyte 4850 bez Zalmanovog hladnjaka( lazni zalman) i Palit 4870 1GB.

operator

FSamir *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* 04.09.2010. 09:17 #241859

broj poruka: 777

@operator
Da ti nisi kojim slučajem onaj Grk iz Hellas Computers-a ?

imarkovic Re: re 04.09.2010. 09:40 #241863

gde se nalazis, mislim, u kom gradu trenutno?

:: @ Klinton Leci se, da ne dolazim do tebe bez veze. Prvo i jedino upozorenje. Tako se mozes samo kevi svojoj obracati, a meni ne
:: Sto se tice srafova, bili su pritegnuti do kraja, jer sam ih jedva i odvrnuo
:: Kad sam skinuo hladnjak, tek sam onda video da na sredini se vise stvrdnula pasta ICE gold, koja je nedju najboljim( jeste da hladi GPU 2-3 stenea nize od srebrnih, ali i to mi je dovoljno)
:: Ostavio sam u 17 sati u 3Dmax-u da renderirai, pa sve do 23 je trebalo da radi, kada je devojka dosla da ugasi komp i videla da nije upaljen.
:: @vuk12
:: Kartice su i OC-ne na 750/1520/1880 za svaki dan( digle su se najvise do 82 stepena)
:: @ Ruf
:: Kartice, koje su bile narucene, a ja nisam obracao paznju na email sto sam dobio, su planule tj. prodate u roku par sati( 90 komada je samo naruceno za Srbiju)
:: Videcemo za par dana tj. 22.09 kad dodje nova posiljka, a, interesantno, vec su kod mene narucili 15 komada, sto mi je neverovatno, posto niko od likova ne posecuje ovaj forum. ali dobro
:: Tacno da je nema ispod 300 eura. I ja sam pogledao i pitao ostale. Izgleda da im je malo 36.25 eura po kartici zarade, koliko sam ja uzeo
:: A sto se tice cena za 5850 su totalno u pravu. Nabavna cena prosle godine je bila oko 19000 sa VPC PDV-om, a sada je oko 220 eura+PDV, a euro mi racunaju 112.3 dinara, ako uzimam od nasih dobavljaca, dok preko Kine direktno je cena 176 eura+carina+PDV VPC+MPC PDV
:: @imarkovi
:: Aktuelno je. Inace, preuzimanje je licno, kad budu dosle. Ne saljem, bas zbog kurirskih sluzbi, koje su zajebale stvar, toliko puta da su mi vracali kartice, koje su, pazi sad, polomljene na dva dela u kutili, koja ima sundjere sa gornje i donje strane. Jos ni jednom nisam dobio odstetu od sluzbi kod nas, dok sam za kartice koje sam kupovao preko e-Bay-a i Amazon-a dobio vec par puta odstetu, tako da necu da se ja zajebavam sa slanjem, pa da me povale, a idem na sto manju zaradu, radi prodaje kolicine
:: @ rai
:: Nisam za svojim kompom, pa da ti kazem tacne cifre, ali onako ugrubo, najvise se prodavala Gainward 4870 GS 1GB i MSI 4830 512 MB OC edition, a najvise je reklamirano Gigabyte 4850 bez Zalmanovog hladnjaka( lazni zalman) i Palit 4870 1GB
:: operator
vuk125 Re: re 04.09.2010. 09:57 #241865

Od tog smanjenja cena nema nista. Cene su u Americi pale trenutno samo zato da bi se preuzeo deo trzista u kome AMD trenutno dominira.
U evropi ce se to smanjenj cena manjue osetiti kod nas ce GTX 470 biti 290e puta ziralni kurs.
= dinara dakle oko 30000din.
Ne znam sa kim ti radis sto se tice nasih uvoznika to je od prilik tako.
Jedna isporuka kartica GTX 470 je stigla pre neki dan, tako da imas dezinformaciju.
Tih 250e nema ni u najavi.

:: @ Klinton Leci se, da ne dolazim do tebe bez veze. Prvo i jedino upozorenje. Tako se mozes samo kevi svojoj obracati, a meni ne
:: Sto se tice srafova, bili su pritegnuti do kraja, jer sam ih jedva i odvrnuo
:: Kad sam skinuo hladnjak, tek sam onda video da na sredini se vise stvrdnula pasta ICE gold, koja je nedju najboljim( jeste da hladi GPU 2-3 stenea nize od srebrnih, ali i to mi je dovoljno)
:: Ostavio sam u 17 sati u 3Dmax-u da renderirai, pa sve do 23 je trebalo da radi, kada je devojka dosla da ugasi komp i videla da nije upaljen.
:: @vuk12
:: Kartice su i OC-ne na 750/1520/1880 za svaki dan( digle su se najvise do 82 stepena)
:: @ Ruf
:: Kartice, koje su bile narucene, a ja nisam obracao paznju na email sto sam dobio, su planule tj. prodate u roku par sati( 90 komada je samo naruceno za Srbiju)
:: Videcemo za par dana tj. 22.09 kad dodje nova posiljka, a, interesantno, vec su kod mene narucili 15 komada, sto mi je neverovatno, posto niko od likova ne posecuje ovaj forum. ali dobro
:: Tacno da je nema ispod 300 eura. I ja sam pogledao i pitao ostale. Izgleda da im je malo 36.25 eura po kartici zarade, koliko sam ja uzeo
:: A sto se tice cena za 5850 su totalno u pravu. Nabavna cena prosle godine je bila oko 19000 sa VPC PDV-om, a sada je oko 220 eura+PDV, a euro mi racunaju 112.3 dinara, ako uzimam od nasih dobavljaca, dok preko Kine direktno je cena 176 eura+carina+PDV VPC+MPC PDV
:: @imarkovi
:: Aktuelno je. Inace, preuzimanje je licno, kad budu dosle. Ne saljem, bas zbog kurirskih sluzbi, koje su zajebale stvar, toliko puta da su mi vracali kartice, koje su, pazi sad, polomljene na dva dela u kutili, koja ima sundjere sa gornje i donje strane. Jos ni jednom nisam dobio odstetu od sluzbi kod nas, dok sam za kartice koje sam kupovao preko e-Bay-a i Amazon-a dobio vec par puta odstetu, tako da necu da se ja zajebavam sa slanjem, pa da me povale, a idem na sto manju zaradu, radi prodaje kolicine
:: @ rai
:: Nisam za svojim kompom, pa da ti kazem tacne cifre, ali onako ugrubo, najvise se prodavala Gainward 4870 GS 1GB i MSI 4830 512 MB OC edition, a najvise je reklamirano Gigabyte 4850 bez Zalmanovog hladnjaka( lazni zalman) i Palit 4870 1GB
:: operator
imarkovic Re: Re: re 04.09.2010. 10:01 #241866

pa malo pre rece coek da on prodaje, tj. da je prodao po toj snizenoj ceni...

:: Od tog smanjenja cena nema nista. Cene su u Americi pale trenutno samo zato da bi se preuzeo deo trzista u kome AMD trenutno dominira
:: U evropi ce se to smanjenj cena manjue osetiti kod nas ce GTX 470 biti 290e puta ziralni kurs
:: = dinara dakle oko 30000din
:: Ne znam sa kim ti radis sto se tice nasih uvoznika to je od prilik tako
:: Jedna isporuka kartica GTX 470 je stigla pre neki dan, tako da imas dezinformaciju
:: Tih 250e nema ni u najavi
:: :: @ Klinton Leci se, da ne dolazim do tebe bez veze. Prvo i jedino upozorenje. Tako se mozes samo kevi svojoj obracati, a meni ne
:: :: Sto se tice srafova, bili su pritegnuti do kraja, jer sam ih jedva i odvrnuo
:: :: Kad sam skinuo hladnjak, tek sam onda video da na sredini se vise stvrdnula pasta ICE gold, koja je nedju najboljim( jeste da hladi GPU 2-3 stenea nize od srebrnih, ali i to mi je dovoljno)
:: :: Ostavio sam u 17 sati u 3Dmax-u da renderirai, pa sve do 23 je trebalo da radi, kada je devojka dosla da ugasi komp i videla da nije upaljen.
:: :: @vuk12
:: :: Kartice su i OC-ne na 750/1520/1880 za svaki dan( digle su se najvise do 82 stepena)
:: :: @ Ruf
:: :: Kartice, koje su bile narucene, a ja nisam obracao paznju na email sto sam dobio, su planule tj. prodate u roku par sati( 90 komada je samo naruceno za Srbiju)
:: :: Videcemo za par dana tj. 22.09 kad dodje nova posiljka, a, interesantno, vec su kod mene narucili 15 komada, sto mi je neverovatno, posto niko od likova ne posecuje ovaj forum. ali dobro
:: :: Tacno da je nema ispod 300 eura. I ja sam pogledao i pitao ostale. Izgleda da im je malo 36.25 eura po kartici zarade, koliko sam ja uzeo
:: :: A sto se tice cena za 5850 su totalno u pravu. Nabavna cena prosle godine je bila oko 19000 sa VPC PDV-om, a sada je oko 220 eura+PDV, a euro mi racunaju 112.3 dinara, ako uzimam od nasih dobavljaca, dok preko Kine direktno je cena 176 eura+carina+PDV VPC+MPC PDV
:: :: @imarkovi
:: :: Aktuelno je. Inace, preuzimanje je licno, kad budu dosle. Ne saljem, bas zbog kurirskih sluzbi, koje su zajebale stvar, toliko puta da su mi vracali kartice, koje su, pazi sad, polomljene na dva dela u kutili, koja ima sundjere sa gornje i donje strane. Jos ni jednom nisam dobio odstetu od sluzbi kod nas, dok sam za kartice koje sam kupovao preko e-Bay-a i Amazon-a dobio vec par puta odstetu, tako da necu da se ja zajebavam sa slanjem, pa da me povale, a idem na sto manju zaradu, radi prodaje kolicine
:: :: @ rai
:: :: Nisam za svojim kompom, pa da ti kazem tacne cifre, ali onako ugrubo, najvise se prodavala Gainward 4870 GS 1GB i MSI 4830 512 MB OC edition, a najvise je reklamirano Gigabyte 4850 bez Zalmanovog hladnjaka( lazni zalman) i Palit 4870 1GB
:: :: operator
vuk125 Re: Re: Re: re 04.09.2010. 10:15 #241868

?
Ne znam sta on prodaje, probaj da nadjes GTX 470 po ceni od 250e.
Cak ni firme ne mogu da nabave te kartice po toj ceni.
Ako ih zaista ima po toj ceni tamogde radim ce trebati 10-tak min. eto neka se javi
i imace zaradu.
Evo ja sam zainteresovan da kupim po toj snizenoj ceni od njega neka mi se javi na mail, tj neka ostavi neki kontakt pa cu ga nazvati.
Ozbiljan sam dakle nije sala.

:: pa malo pre rece coek da on prodaje, tj. da je prodao po toj snizenoj ceni..
:: :: Od tog smanjenja cena nema nista. Cene su u Americi pale trenutno samo zato da bi se preuzeo deo trzista u kome AMD trenutno dominira
:: :: U evropi ce se to smanjenj cena manjue osetiti kod nas ce GTX 470 biti 290e puta ziralni kurs
:: :: = dinara dakle oko 30000din
:: :: Ne znam sa kim ti radis sto se tice nasih uvoznika to je od prilik tako
:: :: Jedna isporuka kartica GTX 470 je stigla pre neki dan, tako da imas dezinformaciju
:: :: Tih 250e nema ni u najavi
:: :: :: @ Klinton Leci se, da ne dolazim do tebe bez veze. Prvo i jedino upozorenje. Tako se mozes samo kevi svojoj obracati, a meni ne
:: :: :: Sto se tice srafova, bili su pritegnuti do kraja, jer sam ih jedva i odvrnuo
:: :: :: Kad sam skinuo hladnjak, tek sam onda video da na sredini se vise stvrdnula pasta ICE gold, koja je nedju najboljim( jeste da hladi GPU 2-3 stenea nize od srebrnih, ali i to mi je dovoljno)
:: :: :: Ostavio sam u 17 sati u 3Dmax-u da renderirai, pa sve do 23 je trebalo da radi, kada je devojka dosla da ugasi komp i videla da nije upaljen.
:: :: :: @vuk12
:: :: :: Kartice su i OC-ne na 750/1520/1880 za svaki dan( digle su se najvise do 82 stepena)
:: :: :: @ Ruf
:: :: :: Kartice, koje su bile narucene, a ja nisam obracao paznju na email sto sam dobio, su planule tj. prodate u roku par sati( 90 komada je samo naruceno za Srbiju)
:: :: :: Videcemo za par dana tj. 22.09 kad dodje nova posiljka, a, interesantno, vec su kod mene narucili 15 komada, sto mi je neverovatno, posto niko od likova ne posecuje ovaj forum. ali dobro
:: :: :: Tacno da je nema ispod 300 eura. I ja sam pogledao i pitao ostale. Izgleda da im je malo 36.25 eura po kartici zarade, koliko sam ja uzeo
:: :: :: A sto se tice cena za 5850 su totalno u pravu. Nabavna cena prosle godine je bila oko 19000 sa VPC PDV-om, a sada je oko 220 eura+PDV, a euro mi racunaju 112.3 dinara, ako uzimam od nasih dobavljaca, dok preko Kine direktno je cena 176 eura+carina+PDV VPC+MPC PDV
:: :: :: @imarkovi
:: :: :: Aktuelno je. Inace, preuzimanje je licno, kad budu dosle. Ne saljem, bas zbog kurirskih sluzbi, koje su zajebale stvar, toliko puta da su mi vracali kartice, koje su, pazi sad, polomljene na dva dela u kutili, koja ima sundjere sa gornje i donje strane. Jos ni jednom nisam dobio odstetu od sluzbi kod nas, dok sam za kartice koje sam kupovao preko e-Bay-a i Amazon-a dobio vec par puta odstetu, tako da necu da se ja zajebavam sa slanjem, pa da me povale, a idem na sto manju zaradu, radi prodaje kolicine
:: :: :: @ rai
:: :: :: Nisam za svojim kompom, pa da ti kazem tacne cifre, ali onako ugrubo, najvise se prodavala Gainward 4870 GS 1GB i MSI 4830 512 MB OC edition, a najvise je reklamirano Gigabyte 4850 bez Zalmanovog hladnjaka( lazni zalman) i Palit 4870 1GB
:: :: ::
:: :: :: operator
raic -> veliki mrsni pravoslavni operator 04.09.2010. 11:15 #241877

broj poruka: 9006
Fala i na odoka informacijama, pitao sam bez veze, istina više me je zanimala serija 5 al nije bitno.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

vuk125 ..... 04.09.2010. 14:25 #241911

Nema nista od tih tvojih kartica za 250e izgleda, evo ja sam hteo da ti napravim dobar posao.
Da te kartice postoje bilo bi lepo ali to je izgleda opet nesto virtuelno.

Klinton RE 04.09.2010. 14:33 #241921

broj poruka: 88
@operator, vec sam ti se obratio i video da si zanemario da odgovoris na vrlo jasna pitanja. Pogledaj opet prethodnu stranu i moju prvu poruku.
Neko moze da ignorise da jednom pises da si video pa vidio, renderuje pa renderira, devojka pa djevojka, ali nije moguce ignorisati da nisi u stanju da nalozis ljude ljudski, pa cak ni da prepises poruke tudjeg inboxa i tudji senzacionalisticki pasus kako treba. Da je i najlosiji serviser za tebe svet izmislio si vec dokazao.

Price su ti suplje strahovito, da to primecujes ne bi ih ni pisao.
Da imas malo mozga znao bi kakve preporuke donosi pretnja i ne bi je se latio kao dobrog dana.

Ocu da kazem i da je Klinton zena,
i nema srce, nije ni bio u vojsku i nema i nije ga zao.
Nema milos. I sta mu jebem...
dautovic ... 04.09.2010. 14:41 #241923

broj poruka: 2856
Al si ga raskrinkao o admini skyfire-ov dupli nalog :D

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
FSamir *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* 04.09.2010. 15:48 #241942

broj poruka: 777

Izgleda da operator nije onaj Grk iz Hellas Computers-a.
A nije ni Stig, zna se ko je Stig.

operator je izgleda Žan Žak Žela.

tarminirva 04.09.2010. 16:27 #241952

broj poruka: 32

Alter ego od sky-a mozda???
vuk125 Re: *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* 04.09.2010. 16:32 #241953

Ko god da je ne vidim poentu izmsljanja i kacenja izmisljotina kao teme.
Mozda nije prisutan samo mozda ce da odgovori.
Prosto koji je motiv da neko izmislja, nnije mi jasno?
nema od toga ama bas nikakve koristi.

:: Izgleda da operator nije onaj Grk iz Hellas Computers-a
:: A nije ni Stig, zna se ko je Stig
:: operator je izgleda Žan Žak Žela
imarkovic Re: Re: *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* 04.09.2010. 17:01 #241956

ima recimo ako je placen za to...

:: Ko god da je ne vidim poentu izmsljanja i kacenja izmisljotina kao teme
:: Mozda nije prisutan samo mozda ce da odgovori
:: Prosto koji je motiv da neko izmislja, nnije mi jasno?
:: nema od toga ama bas nikakve koristi
:: :: Izgleda da operator nije onaj Grk iz Hellas Computers-a
:: :: A nije ni Stig, zna se ko je Stig
:: :: operator je izgleda Žan Žak Žela
vuk125 Re: Re: Re: *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* 04.09.2010. 17:15 #241957

Ni to nema logike ko bi platio tako nesto?
ATI ili NV ili neko treci placa nekom nasem krpiguzu da baronise na PC berzi, svuci kao SF.
Eto laz ne prodej kao sto uglavnom ne prodje i sta?

:: ima recimo ako je placen za to..
:: :: Ko god da je ne vidim poentu izmsljanja i kacenja izmisljotina kao teme
:: :: Mozda nije prisutan samo mozda ce da odgovori
:: :: Prosto koji je motiv da neko izmislja, nnije mi jasno?
:: :: nema od toga ama bas nikakve koristi
:: :: :: Izgleda da operator nije onaj Grk iz Hellas Computers-a
:: :: :: A nije ni Stig, zna se ko je Stig
:: :: :: operator je izgleda Žan Žak Žela
SkyFire ... 04.09.2010. 17:27 #241961

broj poruka: 18472
Zanimljivo to crkavanje nVida-e i toliko strucno testiranje Operator-a..Meni radila stabilno na 900 Mhz uz max voltaze vrhunski,vrteo sam je par dana bez prestanka na 30c ambijentalne temperature i nista se nije desilo..Nesto smrdi u drzavi Danskoj!
OHP WTF??!!!

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

Ishmerish Covek je istopio kartu 04.09.2010. 17:33 #241963

broj poruka: 7285
i mi sada ovde pricamo o strucnosti.

Biti prodavac i overcloker(ozbiljni poznavaoc i zaljubljenik u hardware)su dve suste razlike.

Lala 4ever!
http://spedr.com/4tb3h

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

SkyFire Uticaj i pristrasnosti i laznih informacija.. 04.09.2010. 17:38 #241967

...stvaraju kionfuziju..A to najvise prija fanboy-evima crvenog klana koji su bolesno opsesivni.
Prvo je MSI isao na 930 Mhz sad je crkao Asus?WTF?Pa koja je sad karta do mojega?Ili ja nisam razumeo ili su informacije iz dana u dan evoluirale smisleno kako kome odgovara!

@Ish
Sledeci test ide 6870..Da podgrejemo malo situaciju :)

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

Ishmerish Re: Uticaj i pristrasnosti i laznih informacija.. 04.09.2010. 17:41 #241969

Al za ne daj boze spremi jaja,crnog luka i narezane carske slaninice za pecenje, mislim ako ti nekim slucajem(verovatnoca 0.0000000001/5%) klok krene u stranu operatora da se grafa maximalno iskoristi.

Lala 4ever!

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: ...stvaraju kionfuziju..A to najvise prija fanboy-evima crvenog klana koji su bolesno opsesivni
:: Prvo je MSI isao na 930 Mhz sad je crkao Asus?WTF?Pa koja je sad karta do mojega?Ili ja nisam razumeo ili su informacije iz dana u dan evoluirale smisleno kako kome odgovara
:: @Is
:: Sledeci test ide 6870..Da podgrejemo malo situaciju :
:: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
:: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn
:: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
SkyFire Re: Re: Uticaj i pristrasnosti i laznih informacija.. 04.09.2010. 17:43 #241971

E sad,nemoj da pocenjujes ATI,njihovi chipovi ne crkavaju hehehe..
Mada salu na stranu zilavi su im chipovi,dobri su.
Daj da ove karte budu super..Bicu prezadovoljan mada tabele na netu kazu da ce serija 6 biti izuzetno skupa!

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX

:: Al za ne daj boze spremi jaja,crnog luka i narezane carske slaninice za pecenje, mislim ako ti nekim slucajem(verovatnoca 0.0000000001/5%) klok krene u stranu operatora da se grafa maximalno iskoristi
:: Lala 4ever!
:: http://spedr.com/4tb3
:: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: ...stvaraju kionfuziju..A to najvise prija fanboy-evima crvenog klana koji su bolesno opsesivni
:: :: Prvo je MSI isao na 930 Mhz sad je crkao Asus?WTF?Pa koja je sad karta do mojega?Ili ja nisam razumeo ili su informacije iz dana u dan evoluirale smisleno kako kome odgovara
:: :: @Is
:: :: Sledeci test ide 6870..Da podgrejemo malo situaciju :
:: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
:: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn
:: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png
Ishmerish Re: Re: Re: Uticaj i pristrasnosti i laznih informacija.. 04.09.2010. 17:52 #241975

Da u to sam siguran,sve dok nV ne doda gas i vrati se potpuno u sedlo ATI ima da nas jase sa cenama-sto se kaze moze im se.

Sada bi nam trebao treci u toj trci vise nego ista,cuo sam da je Matrox nameravao da se vrati i da su imali strava chip ali je bio u mid-low rangu.

Lala 4ever!

:: E sad,nemoj da pocenjujes ATI,njihovi chipovi ne crkavaju hehehe.
:: Mada salu na stranu zilavi su im chipovi,dobri su
:: Daj da ove karte budu super..Bicu prezadovoljan mada tabele na netu kazu da ce serija 6 biti izuzetno skupa
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs