ali meni licno je ovaj forum ubedljivo najjaci!!! Ima tu i tamo po koji lik `drugaciji od ostalih`,padnu nekad i teske reci,ali i to je ok.POZDRAV SVIMA !!!
raicu,nista bez domace,a???nista lepse-kafica,rakijica pa da pocnemo - - -ma ovo je extra forum(neko rece`niko odavde nije otiso nezadovoljan i bez odgovora` - tacno je to tako!!!)
a sto se ish-a tice - pa vi ljudi odma skocite ko da vam je neko bacio so u oci!!!sta ima veze sto je covek stavio oglas ovde???pa ajde bar se uzdrzite i izbrojte do 10 pre nego sto ukucate to cuveno`imas oglase` ...malo je,kako bih rekao,uzvisenije ne reci nista(pa i otrpeti ako ti smeta) nego pustiti jezik(odnosno prste na tastaturu) ish sorry za off
CHIEFTEC BX-01B-B-B ch 550w ASUS P5K-E CORE 2 DUO E8400 (OC 3,8GHZ - CM tx3) KINGSTON 2x2gb ddr2 800mhz cl5 ASUS 5770 1gb ddr5 CU CORE(OC 950/1250mhz) WD 500GB BLACK 7200rpm 16mb GENIUS SM-LIVE 5.1-XWAVE CONCERTO 5.1 SAMSUNG2233BW
:: Retko ko od onih koji dođu da pitaju štogod ode nezadovoljan, uvek se nađe neko da pomogne i uputi a još bolje ako pritom koristi slikovite izraze, brže se dostigne poenta. Forum svoju ulogu vrši a teme odu u off obično nakon što se problem reši, znači ni tu nema štete :: :: Zavali se i izuj cipele, mrdni prstićima, popij jednu domaću i omiriši cveće, živećeš duže :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
eh, bila bi uzivancija i opustencija kada bi svi razmisljali tako kao ti (u pozitivnom smislu, bez ironije)..
:: raicu,nista bez domace,a???nista lepse-kafica,rakijica pa da pocnemo - - -ma ovo je extra forum(neko rece`niko odavde nije otiso nezadovoljan i bez odgovora` - tacno je to tako!!! :: :: a sto se ish-a tice - pa vi ljudi odma skocite ko da vam je neko bacio so u oci!!!sta ima veze sto je covek stavio oglas ovde???pa ajde bar se uzdrzite i izbrojte do 10 pre nego sto ukucate to cuveno`imas oglase` ...malo je,kako bih rekao,uzvisenije ne reci nista(pa i otrpeti ako ti smeta) nego pustiti jezik(odnosno prste na tastaturu) :: ish sorry za off :: :: CHIEFTEC BX-01B-B-B ch 550 :: ASUS P5K- :: CORE 2 DUO E8400 (OC 3,8GHZ - CM tx3 :: KINGSTON 2x2gb ddr2 800mhz cl :: ASUS 5770 1gb ddr5 CU CORE(OC 950/1250mhz :: WD 500GB BLACK 7200rpm 16m :: GENIUS SM-LIVE 5.1-XWAVE CONCERTO 5. :: SAMSUNG2233B :: :: :: Retko ko od onih koji dođu da pitaju štogod ode nezadovoljan, uvek se nađe neko da pomogne i uputi a još bolje ako pritom koristi slikovite izraze, brže se dostigne poenta. Forum svoju ulogu vrši a teme odu u off obično nakon što se problem reši, znači ni tu nema štete :: :: :: :: Zavali se i izuj cipele, mrdni prstićima, popij jednu domaću i omiriši cveće, živećeš duže :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: ::
Ovaj forum ima dusu, a to je jedino sto vuce ljude stalno ovde, na benchu je neka umrtvljena situacija, svi mnogo znaju, ali dzabe ti to kada ne mozes da se opustis, ovde se opustis lagano, nesto saznas i nekome pomognes, mozda nije znanje kao na benchu, ali sta cemo :), samo neki novi dizajn da se nabaci i bice sve u full-u. Forum koji je jako slican ovom je klanrur.
@ishmerish pogledaj ima GTS 250 za 9.1k u pojedinim prodavnicama, samo pazi da nije neko reparirano govedo :), mada sta ce te kostati da sacekas jedno mesec dana, bice sigurno dosta polovnih 5750 (70) po oglasima :), u cenovnom rangu koji si ti sad naveo ovde :).
Pozdrav!
:: Nisam uopšte uznemiren druže, nego samo navodim propuste preko ovakvih upaljenih poruka :: :: Forum kao forum je očaj. Dušu ima, nije kao Benchmark i ostali forumi gde ne možeš da pisneš bukvalno, ali ovde upravo sloboda koju imaju useri je dovela do ovog. Nijedan forum koji znam nije ovakav. Forum, kao i svaki drugi treba da ima ono osnovno: red i disliplina. Toga ovde nema, i naravno, niko ne može da spreči haos koji nastaje svakodnevno ovde. Nije updatovan odavno, zastareo je načisto... Puno propusta ima na koji admini ne obraćaju pažnju. A sigurno im je forum važan, ako ništa drugo, barem im je poseta sajta veća :: :: :: :: Sta si se ti upalio,gde gori?,dve teme sa istom porukom. :: :: Opusti se mlad si ti jos da se ovako uznemiravas,ovaj forum ima dusu i zato Misa i Zeljko ne reaguju,postujem ja i HWG i Benchmark,....,ali nemoj mi reci da ti ne deluje mrtvacki kada se tamo zapucas :: :: :: :: U ostalom moj druze niko nije vezan lancima za PCB,pa ko voli nek izvoli :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: http://spedr.com/4tb3 :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: Da, trče da ga banuju. Ovde je disliplina i red na vrhunskom nivou :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ish, ish na oglase :) sad kad moderatori vide ovo, pobice se ko ce pre da te banuj :: :: :: :: @ostali: sta se palite, pa nije vam ovo neki ozbiljan forum :: :: :: :: :: :: :: :: __________________________________________________________________ :: :: :: :: http://a.yfrog.com/img267/2336/shabatakahelios.jp :: :: :: :: :: :: :: ::
GTX260 mora biti jeftinija od 4890 bar 20e a skuplja od 4870 isto toliko
4870 80e GTX260 100e 4890 120e GTX275 120-130e
To su relane cene pod pretpostavkom da su karte u slicnom stanju i u pismenim garancijama...sve preko toga je skupo eventulanu vecu cenu moze opravdati ako je neka karta skoro nova ili ako je nema vanserijska nereferenta budotina.
P.S. Tu je po meni daleko najbolja kupovina polovna 5750 koja klokovana postize rezultate 4890 a trosi duplo manje i dosta manje se zagreva od svih pomenutih kartica.
ovaj forum je odlican sto se mene tice ...na benchu sam registrovan od jula 2006. i otisao sam mozda 6-7 puta ,ne zato sto je los forum nego ja nemam zivce za tu tisinu i taj posmrtni rezim ...nista lose za bench ,samo nije to za mene
ovde sam dosao pocetkom godine i od tada svakodnevno banem ...ima znanja i znalaca na benchu ,ali ovde je sve to zabavnije ...
btw gile ,prećera ga malo ,čoveku gori pod nogama ,teško da će moci da izdrži to jos mesečak dana :)
mislim da je taj GTX iz atoma dobra kupovina ...jos za te pare ako je sto kazes legalna ...uzivancija
Pa sad, 5750 klokovana je u rangu 5770, nije baš da može da se nosi sa 4890, mada nije to mnogo ni daleko, pogotovo u nekim novijim igrama, razlike su sve manje.
:: Ovde imam samo jedno zapazanje :: :: GTX260 mora biti jeftinija od 4890 bar 20e a skuplja od 4870 isto tolik :: :: 4870 80 :: GTX260 100 :: 4890 120 :: GTX275 120-130 :: :: To su relane cene pod pretpostavkom da su karte u slicnom stanju i u pismenim garancijama...sve preko toga je skupo eventulanu vecu cenu moze opravdati ako je neka karta skoro nova ili ako je nema vanserijska nereferenta budotina :: :: P.S. Tu je po meni daleko najbolja kupovina polovna 5750 koja klokovana postize rezultate 4890 a trosi duplo manje i dosta manje se zagreva od svih pomenutih kartica.
:: JEDNU OD OVIH GRAFA ZA PRODAJU?????????????????????? :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Ma iskopao sam jednog lika na oglasim,prvo me je otpilio sa forom prodao je drugaru, a onda me nazove i kaze kako se menjao i sada drugar hoce da je proda.To je isto nv by nv sa garancijom ali mi se od juce nije javlljao-deca!
Tebra ne mogu da verujem koliko su ljudi postali ne ozbiljni,imao sa najmanje 20 likova za karte i svi ili lazu za garanciju ili fantaziraju.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Kad ionako nisi našao kurire koji rade posle 5. :: :: Al stvarno bi mogao za to čekanje udobno da se namestiš, po cenama koje si ponudio možda dobiješ te kartice tamo negde oko nove godine
Ma jok bre, tvoje cene su ok al ovo po oglasima nije, preprodavci, narkomani, cimači... a ima sigurno i poneki pravi starinski ludak, onako klot naturalan.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Za sada ne,nisam neko vreme uopste radio sa komponentama a ni sada ne bih da mi nije lik slinjio.Ima neke logike u tome sto kazes,pre par godina je postojao nevidjen kodeks kod vecine likova na PCB oglasima,pa ja nisam ni 5% komponenti uzeo iz prodavnice i nikada me niko nije slagao ili zavrnuo.
Za sve moje godine rada video sam samo jedan primer klasicnog pilicarenja,a to je kada je PCB user Dukiduledu podvalio mrtvu plocu mom burazeru,inace jajara i dan danas prodaje polovne ploce i procesore `kao nove`.No nece ni to dugo samo dok nam se putevi ne ukrste.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Kad te već zanima i 9800GTX što ne apiš 4850, tu su negde a tog zelja bar ima po oglasima ko govana za sitne pare :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Gluposti matori,pa meni je kroz makinu proslo brdo 4850-tki. I najbolja Gigabyte 485ZL je imala u krizi oko 15-18FPS na 1680x1050 4AA i to na XP-u(9.0c)
:: Mislio sam i ja onako napamet da je jači kad ono prc, a 4850 možeš za 60e da nađeš :: :: http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_4850/6.htm :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
:: ja sam skroz opusten, pa kad si tako lepo obavesten, postavi oglas tamo gde mu je mesto a ne na forumu :: :: svi se pravite nesto pametni u pm. :: :: :: :: :: Intel E7500 2.93GH :: Gigabyte GA-EP43-DS :: 1x2GB Apacer 800MH :: 250GB W :: Gainward 9800GT 512MB :: Chieftec 350 :: Samsung 710n 17` TFT :: ::
daleko je ta zalman 4850 od najbolje a da je takav fps u krizi to jeste...
:: Gluposti matori,pa meni je kroz makinu proslo brdo 4850-tki :: I najbolja Gigabyte 485ZL je imala u krizi oko 15-18FPS na 1680x1050 4AA i to na XP-u(9.0c :: :: :: Lala 4ever! :: http://spedr.com/4tb3 :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Mislio sam i ja onako napamet da je jači kad ono prc, a 4850 možeš za 60e da nađeš :: :: :: :: http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_4850/6.htm :: :: :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: ::
Bilo je namešteno slično ko u testu, na high, 1680x1050, 4xAA žustro tabanjanje kroz džunglu ~ 30fps umerena akcija ko na screenshotu ~ 25fps opasan pičvajz ~ 20fps
Što mu izađe tu negde kao ono što su likovi dobili. Oš da probam još nešto?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647852. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.