@simbalola Опуштено, ниси толики баксуз .-) @BassivitY То никако није безвезе питање (за разлику од одговора који следи .-) ) Кад год радиш унутар кућишта било шта прво искључи исти, извади кабл из напајања и додирни неки метални део. Наравно многи ће ти овде рећи да нема потребе за свим тим али приметићеш да су то корисници који мало-мало постују да им је нешто цркло .-) Да ти спољни прикључци су јако корисни појединим људима фалило ми је на мом кућишту, чекам неку кадицу(dock) са усб 3 и сата 2-3 па да купим. @vladats Ја сам имао чини ми се један hitachi(огромног капацитета 1GB) и није цркао ) Е сад пошто је то моје једино искуство хтедох да те питам колико тај твој друг прода годишње тих дискова(ако их продаје у тој малопродаји)? Такође ако неко има информацију колико их се прода годишње а није пословна тајна, ако би могао да ми каже, чисто ме информативно интересује.
@imarkovic- video sam u emmi-u hitachi deskstar 1tb ,ne znam tacno koja oznaka , za 5600din pa mi bilo cudno ...sada ga nema ,ja sam ga video pre mozda 5-7 dana ,ali sada ima ovo http://bit.ly/bZPoWB sto mislim da nije lose ...potrazicu hitacija ,moram da uzmem makar jedan hard koji nije wd
U atomskoj radnji taj disk je jeftinih 10400 dinara i nemoze bolje za te pare a i zivahan je ima cini mi se cetiri ploce tako da je nesto brzi od 1.5TB brace.
a Hitachi 2TBmb? ne znam koliko kosta, ali Hitachi je iz nekog razloga uvek jeftiniji.. @BassivitY - pogledaj u a-maze, kod njih uvek ima..
:: U atomskoj radnji taj disk je jeftinih 10400 dinara i nemoze bolje za te pare a i zivahan je ima cini mi se cetiri ploce tako da je nesto brzi od 1.5TB brace :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
sto se mene tice postoje neki standardi opste poznati u svetu i koji god artikal da kupujes znas se sta je najbolje... ako kupujes auto uzmi nemacki, ako kupujes telefon uzmi nokiu a ako kupujes Hd uzmi WD jer je to to...
Samsung ipak bolje pravi televizore ali ni tu nije sjajan...pozdrav..
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Za tvoju informaciju primatu jedan, prvo je bio Maxtor, pa je onda godinama Seagate sa Barracudom vladao, a sada je tu titulu preuzeo F3, tako da WD nikada dalje od drugog mesta nije stigao.
Samsung usko saradjuje sa Toshibom tako da su Samsungovi hardovi verovatno u stvari Toshiba hard diskovi, ne verujem da ih bas Samsung pravi, mozda i pravi, ne znam, a zna se da Toshiba pravi kvalitetne hardove pa i ne cudi sto su F3 tihi, hladni, brzi....
:: sto se mene tice postoje neki standardi opste poznati u svetu i koji god artikal da kupujes znas se sta je najbolje... ako kupujes auto uzmi nemacki, ako kupujes telefon uzmi nokiu a ako kupujes Hd uzmi WD jer je to to.. :: :: Samsung ipak bolje pravi televizore ali ni tu nije sjajan...pozdrav. :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
Veoma zanimljivo razmisljanje, poredjenje i konstatacija, moram priznati...kompjuteri i automobili...dakle WD i samo WD pravi najbolje hardiskove na svetu? e, sad si me zabavio, keve mi :) e, kad bi ti znao sta sve samsung pravi i da je to vrhunskog kvaliteta, ne bi tako frljao...postoji bela tehnika i crna tehnika, DVA odvojena segmenta, linije, sektori, proizvodna trzista, SVETA, kako hoces, kontas, sta bi trebalo da kazemo za Sony, za Toshiba, za Hitachi, i Hitachi pravi takodje televizore, i Sony pravi televizore, pa i Toshiba, i sta s tim..?? Standard je da NOKIA pravi najbolje telefone na svetu, prema tome uzimati iskljucivo NOKIA, jeste culi svi, nemo da vas pobijem, da vidim da je slucajno neko uzeo drugi telefon!!! - Dakle, idemo dalje, standard za misa je A4Tech, verujem. - Tastatura, A4Tech, nego sta! - Monitor, sta bese ti ono imas, Philjips? PHILIPS! - CPU, aj neka bude intelligence. - Grafika - naravno ATi, kakvo glupo pitanje..ostali sastav nije bitan, zna se. Samo da napomenem, da neko ne pomisli slucajno da iznosim svoje subjektivno misljenje, jer sam smrtno objektivan!
:: sto se mene tice postoje neki standardi opste poznati u svetu i koji god artikal da kupujes znas se sta je najbolje... ako kupujes auto uzmi nemacki, ako kupujes telefon uzmi nokiu a ako kupujes Hd uzmi WD jer je to to.. :: :: Samsung ipak bolje pravi televizore ali ni tu nije sjajan...pozdrav. :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
Ti kao da zelis da te svi ljudi pljuju,mrze, zajebavaju?
Sto si mazohista?
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
Pa dobro nisu WD diskovi toliki trash, da ce da crknu posle mesec dana.
@imarkovic sta pravi Samsung od crne tehnike, ako znas na prvu, nista ne googlaj :), posto mi je to novo da cujem :) ? Pre sam video da su se nesto ubacili i u automobilsku industriju sa Renault-om :).
Nokia pravi odlicne telefone do 200 e ajde reci moze i do 300 e, vec ako zagazis u neke vece cifre (smartphonove) tu Nokia nema sta da trazi :) pored HTC-a :).
pa ja tebe u potpunosti razumem, ali ne mozes recimo da ti mislis da je zemlja ravna kao tepsija i da te boli sta svi ostali misle...
:: ja kazem sta mislim a sta neko drugi misli meni se apsolutno jebe.. :: :: poz normalnim :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI RADEON HD 585 :: ::
Vidis da lupa - a bitno mu je kad mu one `ribice` komentarisu slike na onom sajtu za upoznavanje...
:: pa ja tebe u potpunosti razumem, ali ne mozes recimo da ti mislis da je zemlja ravna kao tepsija i da te boli sta svi ostali misle.. :: :: :: :: ja kazem sta mislim a sta neko drugi misli meni se apsolutno jebe.. :: :: :: :: poz normalnim :: :: :: :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: :: :: :: DFI DK P45-T2R :: :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MOD :: :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: :: ATI RADEON HD 585 :: :: :: ::
jao, gile, jel se to meni cini, il si ti malo poblesavio...sta ima da guglam, boze, zar nisi cuo za Samsung fotoaparate? Samsung pojacala, Samsung ozvucenja, Samsung minilinije, Samsung mp3 plejere, Samsung DVD plejere, Samsung telefone, Samsung monitore, zar nista bre ne znas od crne tehnike, znas, to je sve crna tehnika...a bela, vidis, to su ves masine, mixeri, televizori, frizeri i ostalo..uverio si se, Gile? nema potrebe da branis Nokia-u, A4Tech i tako to, ako nisi skontao, bio sam malo vickast i ironican, nemoj majka mu stara bas uvek sve da shvatas bukvalno..
:: Zaboravih xd sto je A4 tech sranje, kada su im proizvodi u nekom tom low cenovnom rangu best buy :). Hvala Daumu sto me podseti :) :: :: Pozdrav!
To sto si ti naveo meni vise ide u kucne aparate :).
Ne shvatam sve bukvalno, ali nigde smajlija nista, pa pomislih da si 100% ozbiljan :).
Pozdrav!
:: jao, gile, jel se to meni cini, il si ti malo poblesavio...sta ima da guglam, boze, zar nisi cuo za Samsung fotoaparate? Samsung pojacala, Samsung ozvucenja, Samsung minilinije, Samsung mp3 plejere, Samsung DVD plejere, Samsung telefone, Samsung monitore, zar nista bre ne znas od crne tehnike, znas, to je sve crna tehnika...a bela, vidis, to su ves masine, mixeri, televizori, frizeri i ostalo..uverio si se, Gile? nema potrebe da branis Nokia-u, A4Tech i tako to, ako nisi skontao, bio sam malo vickast i ironican, nemoj majka mu stara bas uvek sve da shvatas bukvalno. :: :: :: :: Zaboravih xd sto je A4 tech sranje, kada su im proizvodi u nekom tom low cenovnom rangu best buy :). Hvala Daumu sto me podseti :) :: :: :: :: Pozdrav!
kako bre nema smajlija, si corav? i kako kucni aparati, zna se sta su kucni aparati, mixer, pegla, masina za sudove, jeli bre gile, el ti mene zaebavas..?
:: Ja imam totalno drugacije shvatanje crne tehnike, teska industrija, metalurgija i pitam se sta ce tu ovi, ajde ima `ATI kompresorcic` :) :: :: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=17080&forid=2&katid= :: :: To sto si ti naveo meni vise ide u kucne aparate :) :: :: Ne shvatam sve bukvalno, ali nigde smajlija nista, pa pomislih da si 100% ozbiljan :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: jao, gile, jel se to meni cini, il si ti malo poblesavio...sta ima da guglam, boze, zar nisi cuo za Samsung fotoaparate? Samsung pojacala, Samsung ozvucenja, Samsung minilinije, Samsung mp3 plejere, Samsung DVD plejere, Samsung telefone, Samsung monitore, zar nista bre ne znas od crne tehnike, znas, to je sve crna tehnika...a bela, vidis, to su ves masine, mixeri, televizori, frizeri i ostalo..uverio si se, Gile? nema potrebe da branis Nokia-u, A4Tech i tako to, ako nisi skontao, bio sam malo vickast i ironican, nemoj majka mu stara bas uvek sve da shvatas bukvalno. :: :: :: :: :: :: :: Zaboravih xd sto je A4 tech sranje, kada su im proizvodi u nekom tom low cenovnom rangu best buy :). Hvala Daumu sto me podseti :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
Ne zajebavam te (ozbiljno), zar ne vidis smajlije :). Kucni aparati / tehnika :) ili jednom recju tehnicka oprema. Inace ima samo 1 smajli koji sam tek sad primetio :) i taj je na jako cudnom mestu, naslov ne racunam :). Btw. da ne trolujemo temu,... :).
Pozdrav!
:: kako bre nema smajlija, si corav? :: i kako kucni aparati, zna se sta su kucni aparati, mixer, pegla, masina za sudove, jeli bre gile, el ti mene zaebavas.. :: :: :: :: Ja imam totalno drugacije shvatanje crne tehnike, teska industrija, metalurgija i pitam se sta ce tu ovi, ajde ima `ATI kompresorcic` :) :: :: :: :: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=17080&forid=2&katid= :: :: :: :: To sto si ti naveo meni vise ide u kucne aparate :) :: :: :: :: Ne shvatam sve bukvalno, ali nigde smajlija nista, pa pomislih da si 100% ozbiljan :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: jao, gile, jel se to meni cini, il si ti malo poblesavio...sta ima da guglam, boze, zar nisi cuo za Samsung fotoaparate? Samsung pojacala, Samsung ozvucenja, Samsung minilinije, Samsung mp3 plejere, Samsung DVD plejere, Samsung telefone, Samsung monitore, zar nista bre ne znas od crne tehnike, znas, to je sve crna tehnika...a bela, vidis, to su ves masine, mixeri, televizori, frizeri i ostalo..uverio si se, Gile? nema potrebe da branis Nokia-u, A4Tech i tako to, ako nisi skontao, bio sam malo vickast i ironican, nemoj majka mu stara bas uvek sve da shvatas bukvalno. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Zaboravih xd sto je A4 tech sranje, kada su im proizvodi u nekom tom low cenovnom rangu best buy :). Hvala Daumu sto me podseti :) :: :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60446. Broj poslatih odgovora: 647856. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.