Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
T220HD jeftino
STRANA 2 OD 2
ctrl Re: re 12.09.2010. 11:02 #244192

status: user
broj poruka: 779
Pa pustio da se neki češu

:: koja je fora dodjes pustis buvu a nedas taj br telefona?
::
:: Intel E7500 2.93GH
:: Gigabyte GA-EP43-DS
:: 1x2GB Apacer 800MH
:: 250GB W
:: Gainward 9800GT 512MB
:: Chieftec 350
:: Samsung 710n 17` TFT
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
repsi re 23.09.2010. 23:57 #247318

broj poruka: 1276
ljudi sorry, izvinjavam se, potpuno sam zaboravio na ovu temu..mislio sam da sam ostavio sve sto je potrebno a i niko nije bumpovo temu pa nisam uopste ni skontao...
dakle taj servis se zove RTS servis, radnim danom radi od 8h do 16h, a subotom od 9h do 12h. Broj telefona nije bio izlozen na vratima, a bio sam kratak sa vremenom tada.. mogu sutra poslati devojku da svrati tamo da pita broj pa cu okaciti... inace ako ima jos Suboticana ovde, servis se nalazi iz ledja Saricevom spomeniku odma pored pro credit banke..
jos jednom se izvinjavam svima, skroz sam produvao... :x

bunjevac re 24.09.2010. 07:10 #247345

broj poruka: 578

Nije fejk ljudi.situacija je sledeća.U susednoj nam mađarskoj u velikim trgovinskim lancima postoje određene akcije kada roba koja je na lageru bude jako povoljna .To znaju naši mangupi pa zato cene budu tako niske.Već više puta sam bio u mogućnosti da kupim baš taj monitor.
ctrl Re: re 24.09.2010. 07:53 #247349

broj poruka: 779
Nemoj slati devojku.Prosetacu ja,pa cu da Vas obavestim sa lica mesta

:: ljudi sorry, izvinjavam se, potpuno sam zaboravio na ovu temu..mislio sam da sam ostavio sve sto je potrebno a i niko nije bumpovo temu pa nisam uopste ni skontao..
:: dakle taj servis se zove RTS servis, radnim danom radi od 8h do 16h, a subotom od 9h do 12h. Broj telefona nije bio izlozen na vratima, a bio sam kratak sa vremenom tada.. mogu sutra poslati devojku da svrati tamo da pita broj pa cu okaciti... inace ako ima jos Suboticana ovde, servis se nalazi iz ledja Saricevom spomeniku odma pored pro credit banke.
:: jos jednom se izvinjavam svima, skroz sam produvao... :
repsi broj telefona: 27.09.2010. 20:31 #248387

broj poruka: 1276
024/553-721

edit: imaju jos na lageru.. javite sta je i kako je
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647851.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs