`neznam koliko godinas imas ali brate blejis na ovom forumu 0-24 kao neki retos`
Sine, pa kako ti znas da neko zeva 0-24 ako i ti ne zevas toliko da bi video da on zeva? Ne, definitivno treba da stavimo temu pod oznakom EPIC FAIL. Moz se udruzi sa ekremom da ga malo nauci engleski. nating aj nouu, nating a ra nooouu (ste gledali to? Tuga..)
I počinje u periodu posle drugog svetskog rata kad je zakasnela balkanska industrijska revolucija poćerala stanovništvo iz sela u gradove. To je dovelo do propadanja sitnih poljoprivrednika i smanjenja stočnog fonda, tih tužnih godina naše se ovčarstvo grdno unazadilo čak do vremena pre turske najezde (za vreme koje je očekivano doživelo procvat). Elem, problem u vezi svega toga je bio što ako nemaš krupne i sitne rogate stoke ovakvim likovima nema šta da daš na čuvanje. Tadašnja vlast je mnogo neprospavanih noći provela u dubokim mislima šta da preduzme po tom pitanju i naravno došla do fenomenalne ideje - zašto takve likove ne deportovati na truli zapad mrskim ideološkim neprijateljima da oni malo lupaju glavu šta će s njima. Jerbo ruku na srce, krute vojničke mozgove koji su tada kod nas vodili kolce već su pomalo vijuge počinjale da tište od nenaviklog naprezanja.
Tako je nastao Ekrem kakvog ga znamo danas...
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Rekao bih da je ova sentenca upucena mojoj malenkosti a ne uvazenom kolezi Daum-u, jer ruku u acid ako je neko ovde iz manjeg sela od mene. Leti kada je najgusce navala da se pripusi koja seljancica u suknji kao rucni peskir, nema vise od 1.5K dusa.
Ahora, por favor que me explique lo que estaba mal con el pueblo?
Hint: Do not try any translator because they don`t have enough resources, or if you wish gray brain cells to tell you exactly what I meant by this.
:: Blago vama , sta vam kazem.. Aj cujemo se za 18 sati kad budem na poslu ponovo ah da sta je posao.. . u srbiji glodarite za 100-150 neki za 200 a neki nakrici za 250 ali i oni umru tokom vremena , a zenski rod da nespomenem.. no comment aj poz fala vam na drustv
:: :: Blago vama , sta vam kazem.. Aj cujemo se za 18 sati kad budem na poslu ponovo ah da sta je posao.. . u srbiji glodarite za 100-150 neki za 200 a neki nakrici za 250 ali i oni umru tokom vremena , a zenski rod da nespomenem.. no comment aj poz fala vam na drustv :: :: Znači, uza zid pa Rocket Launcher u čelo.
Al` pre toga moraš da napuniš i Healt i Shield jerbo zeka tako može i sebe da pojebe
Nego sad razmišljam, mora da su mu se te dve sive ćelije upalile od ushićenja kupovine grafičke karte za koju je morao popriličan broj kontejnera da isprazni. SUCCESS!!!
Odavno se nisam ovako slatko smejao. Kako lik moze da mrzi zemlju iz koje dolazi!? Normalno je da malo tu i tamo pljujemo po Srbiji, ali ona je uvek u srcu.
PRICELESS! `za 100dolara je mnogo hvalitetnije neka ati u toj ceni a taman sam zamenio 9800 gt i vidi ze razlika ali ono sta vam kazem`
To bi ti trebalo da budeš ! Udruženja nepismenih iz dijaspore. S obzirom na provopis kojim raspolažeš, teško da si završio i osnovnu školu. A to znači da si pod uticajem KOMPLEKSA, da imaš koji evrić više mesečno od nekih ovde prisutnih, ali ne poseduješ KAPACITET da sa istima diskutuješ i uopšte komuniciraš (jer si nepismen i drzak). Najgore od svega je to što isti problem imaš i u zemlji u kojoj si sada. ISTO. Nemaš KAPACITET !!! Tako da si ti zapravo - ČUDAK, SAMAC - koga niko ozbiljno ne shvata. A tvoje optužbe pojedincima ovde da `vise` po 24h , zapravo pokazuju i kolika si cicija ! Tebi je nepojmljivo da neko ovde, uslovno rečeno - `visi`, ali da pri tome i POMAŽE mnogima u zajednici da reše probleme. Uzgred, pišući sve ovo, mislim da sam i ja tebi pomogao - postavio sam ti dijagnozu.
Cek malo..jeste da je covek sve to sto ste naveli itd itd.. ALI, mora se priznati da ovde ljudi samo cekaju da nekog ispljuju i da ne mogu da stanu dok tema ne nabije jedno 6 strana. Mogu da razumem da se napise 1 post gde se iscudis njegovim mozgom, ali da se pretvori u ovo...moramo da priznamo da ni ovo nije bas odlika, da kazem, normalnog ponasanja i ophodjenja. Realno.
:: :: Cek malo..jeste da je covek sve to sto ste naveli itd itd.. ALI, mora se priznati da ovde ljudi samo cekaju da nekog ispljuju i da ne mogu da stanu dok tema ne nabije jedno 6 strana. Mogu da razumem da se napise 1 post gde se iscudis njegovim mozgom, ali da se pretvori u ovo...moramo da priznamo da ni ovo nije bas odlika, da kazem, normalnog ponasanja i ophodjenja. Realno :: ::
Tebi je izgleda malo kojekakvih skeletora na forumu?
Moje vidjenje stvari-> Protiv ovakvih se mozes boriti na dva nacina:
1. Totalno ignorisanje,tj, na njihove teme ne obracati paznju uopste. 2. Sistematsko jebanje u mozak, jer sebi olaksas a debila postavis tamo gde i pripada.
Posto smo svi ovde zivi ljudi i poput kolege Southwind-a svi imamo zivac i crnu minutu, upravo zbog toga prvo pravilo je jako tesko sprovodljivo.
Ako je ovaj vodozemac iz dijaspore time jos gore, onda je od onih najgorih koji su uspeli da gurnu (sam bog zna kako) svoju guzu preko i sad prosipaju bisere i uslove koje nije nit su videli, nit iskusili. Pravi ljudi koji su otisli su zahvalni na prilici i rade dan-noc za jebeni dolar/evro, i ne pada im napamet da staju na zulj i prosipaju pamet sunarodnicima koji su jos u ovoj crnoj rupi.
Ja sam za sest meseci na brodu uspeo da nabijem max 30 postova ovde, i to sam vecinom prenosio utiske i kukao kako nema leba i rakije, a ne srao kako sam ja bogom dan u obecanoj zemlji a vi pavijani nemate tri ciste pa ste zato jos u ovim govnima.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Cek malo..jeste da je covek sve to sto ste naveli itd itd.. ALI, mora se priznati da ovde ljudi samo cekaju da nekog ispljuju i da ne mogu da stanu dok tema ne nabije jedno 6 strana. Mogu da razumem da se napise 1 post gde se iscudis njegovim mozgom, ali da se pretvori u ovo...moramo da priznamo da ni ovo nije bas odlika, da kazem, normalnog ponasanja i ophodjenja. Realno :: ::
Pa ne kazem da nisi u pravu, sto posto si u pravu, ali mislim da je bolje da koristimo prvu opciju, ignorisemo one koji su half-witted, ili jednu trecinu witted, ili shestinu, nego da im dajemo povoda da misle da su bolji od nas. Ma, ko ih j - -, pun k.... ih je, samo coveku da pukne mozak ako obraca paznju na njih
Broj postavljenih tema: 60446. Broj poslatih odgovora: 647855. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.