Ma jok, isto je sve to bar sto se tice 5000 serije u celom svetu...
Aktivan sam i na stranim forumima i oni nemaju nikakve specijalne primerke karti tamo...
Sta uospte podrazumevas pod `najbolji primerak` ?!
:: :: :: :: Ma ne.Trenutno je 5770 u zgradi do mene kod komsije na pozajmici,dok ne uzme nesto :: To je onaj sto hoce GTX 460,pa nek oceni sam sta hoce nemogu da se vise smaram sa njim :: Ja cu da napakujem jos jedan komp za mene i 9800 ide klincu a meni ATI :: Ova XFX je iz Svajcerske uzeta sa Ricardo.ch.sajta i ne prodajemi se zato sto grafe za nase i njihovo :: trziste uopste nisu iste.Razlika je ogromna.Oni dobijaju najbolje primerke a mi sto kaze Mark :: Buljsone.
Nisi me razumeo ja sam XFX 9800 GTX+ uzeo preko,a sto se tice primeraka, za zapadno trziste je zesca kontrola kvaliteta kada se nesto uvozi u zemlju jer i uvoznici podlezu kontroli tipa slucajnog uzorka,pri samom uvozu u zemlju. Prost primer je recimo najvece trziste na svetu S.A.D. Zamisli kad bi jedan DELL,LENOVO ili APPLE dozvolili da im Kinezi daju neke kante od komponenti, izgubili bi vrlo brzo ugled.
Broj postavljenih tema: 60446. Broj poslatih odgovora: 647855. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.