Opet 6850 i 6870, samo sad ocekivane cene u evrima :)
STRANA 2 OD 2
TheBear
Re: I na ovom Holandskom sajtu kazu bice
18.10.2010. 23:43
status: user broj poruka: 6502
Ma imas taj kukler i na 5000 seriji i GTX460....
I na njihovim kutijama isto pise to 50% faster i to je najobicnija reklama, znaci nema to veze sa 6870 i 6850....
:: cene 220 i 270 $ americkih dolara :: @Medo ovo je neki directcu kuler imas sliku na linku koji ce ici na EAH6870 ,videce se uskoro uostalom koliko je to marketing koliko je stvarno :: http://alturl.com/3rtd :: ::
Re: Pa racunajte koji evro vise, ipak je ovo Srbija :(.
19.10.2010. 00:54
status: user broj poruka: 6083
Definitivno se kupuje, bez daljnjeg. Ovim putem bih pozvao sve ljude koji prate temu da cim izadje u nekoj prodavnici otvore temu sa jasnim naslovom i linkom sajta,
:: Inace, ako su te cene konacne, kupujte ljudi, ako ste planirali da menjate karticu :) :: :: Go Go Go !! :: ::
Htedoh uzeti 4xx, 5xxx seriju, ali sad ispade dobro sto sam sacekao... 8800GTS me jos sluzi, sad cu lepo da sacekam 6xxx, 5xx ponudu pa da vidimo cija majka crnu vooDoo prede... __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Isti ljudi koji se pre godinu dana smejali nama koji smo kupovali 5850 i 5870 sada pricaju isto... kao moj deda od 73 godine, tvrdoglav, staromodan i ne menja pricu. Jbt za 5850 sam dao onda 4000 din manje nego sto su sada, a plus je evro bio daleko manji.... bas su naribali cene... za tu kartu sada ne bih dao vise od 15k max A seriju 6xxx mislim da vredi uzeti, ako vec nemate 5xxx... ili neku novu nVidi-u... pa ko sta voli...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
evo ja od pocetka septembra patim se sa 6600GT, ajd da vidimo sta ati 6xxx nudi , nego sprema li NVIDIA nesto za novembar/decembar u klasi 200-220 evra?
:: evo ja od pocetka septembra patim se sa 6600GT, ajd da vidimo sta ati 6xxx nudi , nego sprema li NVIDIA nesto za novembar/decembar u klasi 200-220 evra?
Ja sam sad gotovo siguran, da ce Ati ponuditi bolji bang for buck .) Odnosno ocekujem da 68850 bude jeftinija od GTX460 1Gb a tu negde ako ne i brza malo...
:: hmmmm, ajd da izadje 6xxx serija sagledam malo cene i ko sta nudi za ulozeno, nemere se vako vise ........ mora pasti nesto do kraja novembra .)
Bukvalno! Znaci otanjio sam mnogo! Mora nesto da padne, samo da dopliva jedna tura do nasih mangupa :)
:: @Snoop :: ti to postis 9 meseci :: :: evo ja od pocetka septembra patim se sa 6600GT, ajd da vidimo sta ati 6xxx nudi , nego sprema li NVIDIA nesto za novembar/decembar u klasi 200-220 evra?
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.