460 dostupna kod nas nije brza od 6870 default a skuplje su neke ili ksotaju tu negde... Moze da se klokuje jos do 900Mhz svaka manje vise tu je dbicno max. klok i 6870 opet mozes da klokujes malo i nadoknadis...
Sve u svemu za istu cenu samo fanboy bi uzeo 460 i nategnuo je da bi kao bila brza kao 6870, 6870 je bez dileme br karta i bolji izbor, plus trosi neverovatnih 150W na default tako da i ko hoce neki CF da pravi ili nema tako jako napajanje moze da je uzme dok 460 nagruvana trosi mnogo vise....
U principu nek uzima ko sta hoce, nVidia fanovi mogu da idu i na 460 ali daju vise ili isto para za sporije...
imao sam 9800GTX+ , kad je izasla igra Batman resih da ukljucim fiziku a ono katastrofa sec,sec,secka... , da bi se valjano odigrala novija igra sa fizikom potrebne su 2 graficke karte kako za ATI tako i za NVidi-ju.
Licno kupujem brzu graficku kartu za ulozen novac (sta god bilo povoljnije za 30-tak dana Ati ili NV), vise se ne lozim na fiziku...
Ce da vidimo do petka ata ce da bude, dal ce da stignu, zvacu ih ujutru u petak, tad moraju da znaju dal im stizu jer jeb kraj nedelje. Jel ima negde da se uzme po toj ceni?
:: :: Ce da vidimo do petka ata ce da bude, dal ce da stignu, zvacu ih ujutru u petak, tad moraju da znaju dal im stizu jer jeb kraj nedelje. Jel ima negde da se uzme po toj ceni ::
Nabavljace ovi iz EMMI-ja jos primeraka tako su mi rekli ,sad ne znam kada ali kazali su da ce biti.
:: Aj zvaću sutra atom ipak, možda im je stigla još koja pa ako jeste nek se praktikanti nose u kurac krasni :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Ce da vidimo do petka ata ce da bude, dal ce da stignu, zvacu ih ujutru u petak, tad moraju da znaju dal im stizu jer jeb kraj nedelje. Jel ima negde da se uzme po toj ceni :: ::
Hebe kevu..Jos u full-u crvena,gde ces bolje :) Zalman je vrh..Ovo ima da sabije i 6870 sa dobrim OC-om a da ne brines za temp. Samo pitanje je kolika je cena te karte.A za sigurno nece biti jeftinija od referentnog 6870 pa stoga..Hm..Sema-dilema .)
Ma da, boli me uvo. Ako ima negde gde odgovara (ili uopste ima) jebe mi se.
:: Aj zvaću sutra atom ipak, možda im je stigla još koja pa ako jeste nek se praktikanti nose u kurac krasni :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Ce da vidimo do petka ata ce da bude, dal ce da stignu, zvacu ih ujutru u petak, tad moraju da znaju dal im stizu jer jeb kraj nedelje. Jel ima negde da se uzme po toj ceni :: ::
Trenutno je haos na trzistu grafickih kartica. Covek vise ne zna sta da uzme. Sta god da uzme sjebao se. Sem ako uzme plocu i integrisanu, onda se nije sjebao jer nju dobije pride :)
Medo, ja ne bih u emmiu ovu sapphire zbog 2god, meni to malo. Minimum 2god cu da furam 6870, pa planiram da je prodam sa jos 1god garancije, kao sto sam vec bese rekao. Cekam ovu gbajtovu sa 3. Sve to isti krivak, zato i jurim garanciju.
najveca prednost kar`e sto podrzava QUAD CF, a videsmo da se 6xxx bolje skalira od 5xxx pa ako se dobro snalazi i sa three i quad cf eto ubitacne kombinacije!
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.