GTX460 Gainward 768MB vs GTX465 Leadtek 1GB vs 6850 Sapphire 1GB
STRANA 2 OD 2
Snoopy-
Re: Re: - -
25.10.2010. 17:53
status: user broj poruka: 6083
Vidi dautovica mangupcinu, time se bavis, a? :D
Ma sto nesrecnik, bitno njemu da su FPS bili hi(gh), mislis da on razmisljao o bilo cemu drugom
:: Ja sam imao sapphire referentnu - utopio sam je nekom nesrecniku cim sam skapirao kakva je karta x :: :: :: :: :: :: Toliko sam se istripovao citajuci sta ste pisali da vise ne znam ko skrece sa teme, ovi sto pricaju o grejanju, ili ovi o gtx 470..ili i jedni i drugi : :: :: :: :: Sto se tice 6870, ja video na nekom testu 86 stepeni da ide :0 Al ako, samo da ne trosi struju mnogo, i ja sam ok :: :: :: :: A kad smo kod 4870, ja sam je zvao nuklearni reaktor : :: ::
:: Vidi dautovica mangupcinu, time se bavis, a? : :: :: Ma sto nesrecnik, bitno njemu da su FPS bili hi(gh), mislis da on razmisljao o bilo cemu drugo :: :: :: :: Ja sam imao sapphire referentnu - utopio sam je nekom nesrecniku cim sam skapirao kakva je karta x :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Toliko sam se istripovao citajuci sta ste pisali da vise ne znam ko skrece sa teme, ovi sto pricaju o grejanju, ili ovi o gtx 470..ili i jedni i drugi : :: :: :: :: :: :: Sto se tice 6870, ja video na nekom testu 86 stepeni da ide :0 Al ako, samo da ne trosi struju mnogo, i ja sam ok :: :: :: :: :: :: A kad smo kod 4870, ja sam je zvao nuklearni reaktor : :: :: ::
A sad je topla, a? Cas se preselila iz tropskih u umerene krajeve :)
Nego, vidim ja da ce mi se ova gigabytova 6870 greje pofino. Ma..ionako sam 2 metra od koNpa xD
:: Topla karta, ali nikakve probleme nije pravila . :: :: :: :: Vidi dautovica mangupcinu, time se bavis, a? : :: :: :: :: Ma sto nesrecnik, bitno njemu da su FPS bili hi(gh), mislis da on razmisljao o bilo cemu drugo :: :: :: :: :: :: :: Ja sam imao sapphire referentnu - utopio sam je nekom nesrecniku cim sam skapirao kakva je karta x :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Toliko sam se istripovao citajuci sta ste pisali da vise ne znam ko skrece sa teme, ovi sto pricaju o grejanju, ili ovi o gtx 470..ili i jedni i drugi : :: :: :: :: :: :: :: :: Sto se tice 6870, ja video na nekom testu 86 stepeni da ide :0 Al ako, samo da ne trosi struju mnogo, i ja sam ok :: :: :: :: :: :: :: :: A kad smo kod 4870, ja sam je zvao nuklearni reaktor : :: :: :: ::
:: A sad je topla, a? Cas se preselila iz tropskih u umerene krajeve : :: :: Nego, vidim ja da ce mi se ova gigabytova 6870 greje pofino. Ma..ionako sam 2 metra od koNpa x :: :: :: :: Topla karta, ali nikakve probleme nije pravila . :: :: :: :: :: :: :: Vidi dautovica mangupcinu, time se bavis, a? : :: :: :: :: :: :: Ma sto nesrecnik, bitno njemu da su FPS bili hi(gh), mislis da on razmisljao o bilo cemu drugo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ja sam imao sapphire referentnu - utopio sam je nekom nesrecniku cim sam skapirao kakva je karta x :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Toliko sam se istripovao citajuci sta ste pisali da vise ne znam ko skrece sa teme, ovi sto pricaju o grejanju, ili ovi o gtx 470..ili i jedni i drugi : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Sto se tice 6870, ja video na nekom testu 86 stepeni da ide :0 Al ako, samo da ne trosi struju mnogo, i ja sam ok :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A kad smo kod 4870, ja sam je zvao nuklearni reaktor : :: :: :: :: ::
Svi vi sto radite po toplanama - a ocemo li mi ikad da imamo krsteno grejanje ili jok ? :) Mislim, da kupujem smederevca, ili Fermija, ili 4870, ili da se selim u toplije krajeve, pored toplane ?
U kućište ubaciš slinavi 480, to će da ti zagreje noge i celu prostoriju a i stan ako je omanji i dihtuje stolarija. U zadnji slot (guzicu) ubaciš već ATI, jer se manje greje, a biće ti dovoljno. Ako si baš zimogrožljiv, tu staviš jače ATI-je, pošto se i oni lepo grejuckaju, ali, pošto je manji broj obrtaja ventilatora, jajca su u manjoj opasnosti. Ne slušaj sky-a, njemu su već otfikarena pa se ne obazire na opasnost....
I ovaj se sky promangupisao, prodaje se tu za poznavaoca a nema ni jedan test PARHELIJE. Šta više da pričamo?
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: Svi vi sto radite po toplanama - a ocemo li mi ikad da imamo krsteno grejanje ili jok ? :) Mislim, da kupujem smederevca, ili Fermija, ili 4870, ili da se selim u toplije krajeve, pored toplane ? :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.