alo bre ljudi, pa jel cujete vi o cemu ona u stvari peva? pa sve vreme se zali da je oko njene zeleno :) devojka pati od neke ozbiljne polne bolesti a vi se zajebavate!
Nek ti je sa srecom, i da te sluzi red gaminga red sex-a i tako :)
Ja kao zakleti GPU Intelovac kakav AMD/ATI/nV ja furam dve g31 u duplex modu , sta sta `duplex` pa nije sli ili crossfire , nego Intel-ova mocna tehnologia g31 grafickih jezgara sve tera na high i to sve na pun ekran ,a jedino kada fale sejderi to svartim kod kineza pa kupim skoro sam kupio petu verziju i zalepio...
Ma de lose, ja sam bio sumnjicav po pitanju buke, ali veruj mi karta je jako tiha na default je prejaka za 90% igara, bice i neki detlajniji test ne bas sada...
:: :: Ma normalno. Znaci na `iljadarku ide opusteno? To ti taman ako ti koji frejmic zatreba za neku tamo igru u buducnosti :: :: Hvala za testove i to, znacice buducim kupcima :: Ipak nisu toliko lose ove referentne kartice :: ::
Samo polako, dosta je za danas. Kad budes imao vremena tamo za vikend, ti se zaludi malo.
Pozz
:: Ma de lose, ja sam bio sumnjicav po pitanju buke, ali veruj mi karta je jako tiha na default je prejaka za 90% igara, bice i neki detlajniji test ne bas sada.. :: ::
Neka te dobro služi. Kartica zaista ima dobar odnos cena/perfomanse. Ima približno istu površinu jezgra kao 4870 (255 mm2 vs 260mm2) ali skoro duplo više tranzistora (1700M vs 956M)
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.