I moja radi odlicno, al me zanima overklok. Cudi me da memorija koja ima latenciju 1.0ns ne moze da radi stabilno na tek nesto malo preko 2000MHz, sto joj je propisana frekvencija po defaultu...
:: Ima prijatelj gainward4850 doduse repariranu ali radi zasad - odlicno.
aj i ja malo da se umesam posto je doticni kupio kartu od mene! vi sto kenjate za gainward mozete da.... i malo ko se razume on gleda sta kupuje i koji model karta je sasvim ok a eto nisam ni znao oc granice doticne jer je nikad i nisam klokovao:) i mani klokovanje...pa sve ti radi i na default
Niko ti ništa i nije rekao, ima gainward i dobrih modela koji se klokuju pristojno ako zatreba a inače im karte rade sasvim ok, često i one reparirane varijante.
Eto, samo što nisu ono što su nekad bili.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Pazi ne kazem nista lose, sta vise karta je kvalitetno odradjena, svi kondenzatori su oklopljeni (tj. ultra durable stoa kaze Gigabyte), hladna, temperatura je max oko 60-65c u Furmarku, pri brzini venta od samo 14%, tak da nemam neke zamerke. Jedino me eto zainteresovao OC pa da vidim sta kazu ostali u vezi toga. Pa i ako moze da radi stabilno na vecim frekvencijama zasto ne iskoristiti to? :). Pozdrav
:: aj i ja malo da se umesam posto je doticni kupio kartu od mene :: vi sto kenjate za gainward mozete da... :: i malo ko se razume on gleda sta kupuje i koji mode :: karta je sasvim o :: a eto nisam ni znao oc granice doticne jer je nikad i nisam klokovao: :: i mani klokovanje...pa sve ti radi i na defaul :: :: ::
Znalac dobro si nam rekao ziveli bi u tmurnom svetu neznanja.
Hvala ti puno, na ovim savetima i delicu prenetog iskustva.
Extra sto je nisi klokovao, al bas steta, ko bi joj izvukao maximum ako ne ti, zar ne?...al sto bi je klokovao kad i onako sve igre rade na max. Boze moj...
Izvini ako smo te na bilo koji nacin uvredili ili tvoju bivsku kartu, ponizno se povlacimo pred tvojom velicinom i intelektom.
:: drago mi je da si zadovoljan sa karto :: i ja sam bio al eto zasvrbeo me dzep i iskesiracu za 687 :: komentar se odnosio asmo na pojedine neznalce :) :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647851. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.