Pa, ne smejemo se, samo je ipak malo lepse u 1920 x 1080.
:: Mozete slobodno da mi se smejete, ali ja se i dan danas razvaljujem sa :: :: 8600GT DDR2 1000/670/1700 .. :: :: Na mom Samsung 721N, Athlon II 440 X3 i 2GB rama, Crysis, GTA IV i Far Cry II rade na medium 1024x768 bez problema. Doduse, GTA IV moram da spustim na low neka podesavanja, ali je meni igrivo. : :: :: Sledeca graficka koju planiram da kupim za par nedelja, bice ili 9800GT, ako je nadjem po nekoj normalnoj ceni, ili HD5770, ako se smiluju da spuste polovnjake sa garancijom na nekih 9,000 din.. :: :: E, tako... .- ))
Pa da.. sad sam gledao neke testove i bukvalno ni frejm nije bolja od one od 1gb. Samo da stigne, cekam od kad su je izbacili na sajt. Sminkeri. Jedino emmi imao stvarno.
onaj gainward gtx 460 gs iz prvog posta uvazenog ginekologa i za ostalu kintu izadjes negde ...i gtx ce terati sve na max a i za nedaj boze kartica se super klokuje ...najjeftinije resenje :)
Ali ako si se bas zagrejao za 6870 i imas pare ,onda uzimaj ,jednom se zivi
CARPE DIEM
:: :: I sad ti meni reci, jel bolje da se uzme ova palit, toxic 2gb, ili 6870 ?! :: ::
Ne bih ostatak od gtx460 da bacim, nisam nasao kintu na ulici pa da je sjebem odma. Iskljucivo gledam sta mogu najbolje za kintu da dobijem, a i posto sam se zagrejao za 6870, a knap sam tu negde sa njom, i njoj sam namenio kintu, pa i nek ide njoj! Stoga, ovaj drugi deo poruke mi je blizi srcu :)
:: onaj gainward gtx 460 gs iz prvog posta uvazenog ginekologa i za ostalu kintu izadjes negde ...i gtx ce terati sve na max a i za nedaj boze kartica se super klokuje ...najjeftinije resenje : :: :: Ali ako si se bas zagrejao za 6870 i imas pare ,onda uzimaj ,jednom se zivi :: :: :: CARPE DIEM :: :: :: :: :: I sad ti meni reci, jel bolje da se uzme ova palit, toxic 2gb, ili 6870 ?! :: :: :: ::
Re: Što to lepo zvuči - uvaženi gospodin ginekolog
27.10.2010. 20:56
status: user broj poruka: 6083
Ma da, ostaje prvobitni plan. Gde bude prvo available po ovoj ceni i da ima 3god garancije, uzimam. I to je to. Samo da negde stigne i da probam da li mi uopste i radi PCIex slot :)
:: ...što zvera po tuđim vaginalnim otvorima (jer po svojim i ne može) :: :: Iako smatram da sam pre mislio na švalera nego ginekologa, ko će ga znati, bio sam mlad, lud i pogrešno upućen :: :: ->Snupi: Jebemliga, ipak je jača 6870 i lepša je kupovina čak i s ovim repozicioniranjem ostaka ponude. Pa kad si već skupio pare.. :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647850. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.